- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко често си скубете веждите?
Fiama сънувах теПървоначално написано от fiama
Супер странно е защото нямам ни най-малка представа как изглеждаш
Просто се сетих сега като ти видях мнението...
Иначе по темата... Ми скубя ги веднж в седмицата макс. На козметик никога не съм ходила защото веждите ми са си с хубава форма по принцип и само 5-6 косъмчета имам да махам..![]()
На 3-4 дни ги почиствам, щот имам чувството че са се наговорили кои косъмчета кога да растат![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Самичка на 3-4 дена![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ежедневно си го оформям в домашни условия/веждите ми са ужасни и много бързо израстват, тъмни са и гледката не е никак приятна.../
Иначе до услугите на козметик прибягвам през около месец (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Никога не съм ги пипала,а много хора ме питат,ти да не си си скубала веждите,защото били много хубава формата и те самите били хубави.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
SeXyL[!]Nk@ дай пик![]()
по темата-аз зависи ...през 3-4 дни![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Искам и аз така,аз пък всеки ден,може едно косъмче да е,ама все се намира...Първоначално написано от Baby_b
Кога ли ще остана без вежди
![]()
Веднъж в седмицата![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
amm az prez 3-4 dena si gi oformqm . . . spored men nqma smisul ot kozmetici![]()
Самаи 2-3 пъти на седмица
Голям размер на картинката! /machoka/
ми нз май по веднъж на седмица ги скубя нз на колко време се пада?
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
а аС пък да питам някоя сладурана от вас .. какви са цените при козметик за оформяне ?
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
На мен за оформянето първия път ми взе 5,иначе след това за почистване по 3.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
2-3 пъти в месеца ходя на козметик,иначе сама си ги оформям 1 седмично като видя,че нещо не ми харесва![]()
+1Първоначално написано от Punk_Princess9412
Първоначално написано от EaRLy_WiNTeR
+1
Не ходя на козметик за глупостиНе отделям особено внимание на веждите си, просто скубя косъмчетата, когато израстат
+ 1Първоначално написано от girl91
![]()