- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лошо ли е ако глътнеш?
Може да е малко тъп въпос ама значи интересува ме какъв е вкуса на семенната течност и има ли нещо лошо ако партньора ти свърши в устата и го глътнеш.![]()
т.7
krem4et0
не няма лошо ..даже казват че е полезно ама нз....а за вкуса не мога да ти кажа![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
вкусът на спермата зависи с какво се хани момчето ,дали пуши,пие..**
при всички е различна при някои топла ,горчива,сладка..!!
и спокойно няма нищо да ти стане ако глтнеш малко ....**
+1 И ИМА 100 ТАКИВА ТЕМИ,ПРЕДИ ДА ПУСНЕТЕ СЪЩАТА МИ ПОРОВЕТЕ МАЛКО ДЕПървоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Ами ако не съм гладна,защо да гълтам?
то че има има ама друг е въпроса кой ще ги търси ....
марзеливци ~~~![]()
![]()
Първоначално написано от steli4ka_in_love
![]()
![]()
![]()
![]()
моля те кажи ми че се базикаш само с тоя въпрос
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Ми не само със спермата няма да се задоволя-ако съм мн гладна напражо целия ще си го хапна като нищо!Лионска наденица бате
![]()
ке те утепът бре атанасеПървоначално написано от steli4ka_in_love
![]()
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
ама ти ебаваш ли се с нас *?*?*?Първоначално написано от steli4ka_in_love
![]()
Ке ме утепат ама друг пат ке ме утепат!![]()
![]()
При всеки е различно
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Първоначално написано от ELFIQ
![]()
![]()
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Няма лошо... егати въпроса.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Лошо е ще идеш в ада![]()
Айде разгледай малко форума преди да пускаш теми! Лапе такова! Още ти е рано да гълташ така, че не те интересува!Първоначално написано от EmILiA`
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Колкото повече посещавам форума, толкова повече се отчайвам от живота, и се отказвам от идеята държавата ни скоро да се оправи...че с такова бъдеще(нали уж младеща е бъдещето) как ще се оправи?!Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
няма нищо лошо в това да глътнеш сперма :P :P :P
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
sho pak da e losho be?nqma nishto losho daje e vkustno hihi mihi ama sled tva mnogo creme sled kato glatna i mi e v ustata kiselo nqkakvo sladnikavo sqkash zasqda mejdu zabkite maamu stara
на по тъпа тема от тази не съм попадалабаси и тъпия въпрос на колко си на 12? малка си още да гълташ...лапешка работа
![]()
'По-добре луда отколкото задръстена'
Само помни,че преди да гълташ трябва хубаво да го сдъвчеш иначе може да се задавиш![]()