- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя ???
Имам приятел от 1 година и 6 месеца,бяхме много щастливи докато не започнахме да се караме за най-малкото нещо и то,защото и двамата сме големи инати.От известно време имам странното чувстово,че си омръзваме(по точно,че той ми омръзва),защото не разнообразява връзката ни.Аз наистина го обичам и знам,че и той ме обича,и правя всичко,за да запазя любовта ни,но не издържам така.Все аз правя жертви,и страдам а на него все едно не му пука. Излизаме с голяма компания,повечето от които са момчета,и от няколко седмици изпитвам известни симпатии към един от тях.И незнам дали е защото приятеля ми не ми обръща нужното внимание,или просто е дошло времето да започна от начало. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ !!! Благодаря предварително
П.П. Съжалявам ако има правописни грешки
Защо чакаш той да разнообрази връзката? Ако не ти харесва - промени я! Ако има проблем - поговори с него!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако си с него,а в същото време в главата ти е друг,няма сми да си с него....а ако искаш да си останеш с човека,с който си сега обаче имате проблеми,седнете и си поговорете за това...но за да вързи една връзка и двамата трябва да правят компромиси,не само единия или нито единия нито другия...![]()
Опитвала съм какво ли не,за да я разнообразявам,говорила съм,плакала съм и нищо.Сякаш помни това,което му кажа 1 час,след това има лека промяна .... докато не му скимне пак да се цупи за нещо.Има и друго нещо много е ревнив ...![]()
![]()
Правя компромис след компромис...аз се опитвам да му обесня,че не става така и трябва да сме двата в тази връзка,но той просто казва знам...и това е всичко... дори не се опитва да се промени,и когато не стане така както той иска почва да се сърди все едно е на 12,а не на 21.Първоначално написано от ...FaShIoN...
zashto go kazvash na nas ? kaji go na nego !
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Казвала съм го безброй пъти той просто не го приема на сериозно. По някога се чудя дали изобщо ме обича или е с мен по навик !??!?!![]()
Дам..Абсолютно същата работа беше и с мен до най-малката подробност,която описа.Накрая на мен ми писна и сега съм с другото момче.Беше си голяма мъка,сълзи,караници,късане на нерви(главно моите)...Говорихме и стигнахме до заключението,че не си струва и вече не можем да сме заедно.След това пак имаше малко мъка,обаче след време разбираш,че така е трябвало да стане.
А да не говоря за това,че той ми беше първия и дори не го оценява...впрочем той не оценява много неща...за мен лично първия път беше много важно изживяване...
Ti sled kolko vreme zapochna da izlizash s drugoto momche ????Първоначално написано от MartyParty
SPored Men naI DOBriqT vaRiaNt V toaZi slu4aI e da gleda6 naPRed..6tOm ne raZBira Ot Tova Koeto Mu kazva6 zna4i naistIna e vReme da smeni6 Mom4eTo....USpEx![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ii-
Първоначално написано от mare6ka
Ами другото момче го бях отрязала 3 пъти,защото още си мислех че има надежда за разпадащата ми се връзка...Така и не успях да я спася и можеби след 1-2 седмици реших,че няма смисъл да отлагам и трябва да продължа напред.Попринцип не съм от хората дето ще седнат да се депресират и едвали не да обявят гладна стачка,заради някакво си момче.Въпреки че той съвсем не беше "някакво си момче",а момчето което съм обичала 1година и 4 месеца...Тогава много ми помогнаха и приятелките ,които винаги бяха до мен .Иии в такива момети общо взето разбираш някои неща за хората около себе си.Първоначално написано от mare6ka
mi 6tom toi se pravi na bezrazli4en,napravi se i ti i mu bii 6uta ima mn ribi v moreto ne e samo toi,za6toto ako izpitva ne6ty k1m teb 6te se opitva dati go pokaje taka4e razkaray go![]()
Първоначално написано от mistik_love
![]()
lo6oto pri mene e 4e nqmam priqtelki smi imam 1,koqto e v amerika i 6te si doide za daskalo ... ina4e i az nqma da sedna da se depresiramПървоначално написано от MartyParty
![]()
"...защото не разнообразява връзката ни." - а защо все той, на теб не ти харесва това положение, ти се заеми да го променишСеднете и поговорете, кажи му всичко това, което си написала в темата си, като обаче не споменаваш за момчето, към което имаш симпатии, нека някои неща си останат само за теб
Упех, дано всичко е ОК
![]()
100 пъти написах,че се опитвам да разнообразявам всичко.Предлагам нови и различни места където да ходим,но той неиска....говоря с него той слуша докато тече самия разговор и после нищо ....
А мое ли да вариш на майната си а ?Първоначално написано от mistik_love
![]()
Vladoka rulzzz
Аз също не съм съгласна,че са тъпи има много свестни момчета..даже повечето са такива,но незнаят как да използват добрите си качества
Като не разбира с хубаво, почни с лошо, картите на масата и толкова - "Искаш ли да си с мен или Не?" - питаш направо и каквото стане, все пак няма смисъл да си с човек, на който вече си му омръзналаПървоначално написано от mare6ka
Успех
![]()
ne az sum mu omruznala a toi na mene i problema e 4e se 4udq dali da produljavam da se opitvam s nego ili da si dam novo na4alo.A i ve4e dostatu4no puti sum mu zadavala takuv vupros i toi vinagi kazva 4e iska da sme zaedno za6toto me obi4a i nemoje bez men....
И аз имам същия проблем.... просто говорим говорим и.. нищо, караме се по 100 пъти на ден за най-малкото нещо, дори и аз не знам защо още сме заедно...знам само, че го обичам и че и той мен, но..не знам докога ще издържа такаНо както казаха по-нагоре явно с добро няма да стане, ще трябва с лошо..