- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го направя..?
ъъ така значи приятелят ми има ден ден на 13 Августии се чудех какво да му взема за подарък
днеска ми щукна да вляза да разгледам нещата в един сувенирен магазин...тъ видях едни плюшени сърчица с крачета, ръчички и очички и много ми харесаха....след тфа се сетих следното:
ще взема едно такова сърчице и ще го разпоря![]()
вътре..ще напъхам нещо само че още се чудя какво и ще зашия отново сърчицето, все едно няма нищо...ще му го подаря и няма да му казвам нищо и когато направим една година заедно ще му кажа да си разпоре сърчицето и там ще намери нещо...таа въпроса ми е какво да намери
![]()
![]()
???
оф,незн за вас но на мен ми писна от теми за подаръци![]()
I can't stop myself from loving you <3
Нящо, дето да пише обичам те еди си кой и от долу еди си коя![]()
ами ако не направите година?![]()
Взе ми думите от устата.Не че ти го пожелавам,но все пак помисли и за това!Първоначално написано от Bubles
вие тая 1 година да не я правите на 15 август??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Доста хитро измислено, но наистина кога правите година?Пък вътре може да напишеш нещо мило![]()
...
Аман , само аз ли не получавам подаръци?![]()
Иначе по темата...Идеята ти ми харесва![]()
♥ ♥ ♥
и аз не получавамПървоначално написано от Vikitooo
![]()
И аз не получавам .... иначе тва е мн ценно готино ще стане![]()
И с мен е така ...тези момчета ви казвам аз са простоооо....уникалниУтре се надявам да получа,защото има повод,ноо...за сега само надежда.Стискайте палци
![]()
А по темата...идеята и мен ме кефи.според мен защо не сложиш нещо от рода на прустенче и за него един надпис"Обичам те" защото нали все пак трябва да е нещо мъничко и да не се забелязва докато не стане годинка.Успех!![]()
деба кво е тва "тей"Първоначално написано от beautiful~kiss
![]()
кви са тия думи??? от няколко дена в форума ми се набива на очи тая дума... тея диалекти не може ли да не ги пишете и да използвате правилната дума... се едно аз на всяка втора дума да слагам "майна"....
Поправих се.![]()
браво, на първа пенсия ше те черпа една дъвкаПървоначално написано от beautiful~kiss
е дай всички да пишем на диалекти... и тогава що децата не могат да пишат...Първоначално написано от nestle