- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Топ 10 Най -Добра Рок Балада
[vbox7]http://vbox7.com/play:d684a771[/vbox7]
Браво на момчето!
Напълно съгласен с класацията! А вие ?
Kласацията ROCKS!!!Eдинственото нещо, което бих променила е да не е ,,Десетте най-добри рок балади'', а да е ,,Стоте най-добри рок балади''
Така няма да има сърдити
![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
Харесва ми, определено.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Вместо Wind of change бих сложил Send me an angel, но класацията е хубава.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
да, и аз мисля, че така ще е по-добре...Първоначално написано от ScionOfStorm
we give it all.
Супер е![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Бива![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Да, и аз съм по скоро за сенд ми ан енджъл,и нотинг елс метърс я бих сложила по-напред в класацията,но като цяло хареса ми![]()
Krokus-Screaming in the Night
По-класическа хард рок балада от тази накъде?!В пъти по-добра от някои от посочените.
![]()
Аргххх... Металика ако са рок, аз съм циганин?!По тази логика трябва да има и балади от другите стилове метъл.
![]()
Къде е тогава Helloween-A Tale That Wasn't Right ?!
2/3 от класацията е натъпкана с най-комерсиалните рок парчета.
Абсолютно не съм съгласен.![]()
Eй, Jack_Sparow, трябва да гледаш филма School of rock (ako не си го гледал) Наблегни на онази част, в която говорят как рока е бил чудесно нещо докато не се появило МTV и не унищожило и него![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
Според мен Nothing else matters и I don't wanna miss a thing трябва да са в челната тройка...
Е, човек, виждаш че кадрите са главно от МТВ и ММ, и аз бих сложил доооста по-различни неща там, но по-неизвестни. Просто като за такава класация, диктувана и от тези медии, биваПървоначално написано от Jack_Sparrow
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ами не е лоша класацията но каде е Rolling Stones - AngieИ вместо Wind of change, Можеше да сложат When the smoke is going down или Always Somewhere
![]()
Класацията е много добра, но има още много песни, които заслужават да бъдат в нея.![]()
Жалко, че в класацията не присъства и "Crying In The Rain" на Whitesnake- песента е великолепна!
Тази песен няма нищо общо с балада.Първоначално написано от emo_kid_shadow
кефи ме класацииката![]()
Persian Risk-Sky's Falling Down(1986)
Year:1986
Style:Heavy metal
Country:UK
Quality:mp3@320kbps
DOWNLOAD
На 1во място трябва да са Queen,Soldier of Fortune-5,6,metallica-4 това е иначе другото кърти класацията що годе става![]()
Bon Jovi, Eagles and Hard Rock Forever !![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
от 5 надоло съм съгласна за другите може да поспорим![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.