- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- СГСАГ "Христо Ботев " гр. София
Здравейте ! Направих тази тема , защото не открих друга такава. Та с тази тема искам да видя кои младежи са приети в Строителния техникум в СофияПишете които учите и които ще учите !
- Тези които са от 8в и специалност водно строителство да пишат задължителнодори може да оставят и скайп
[ все пак и аз съм в тази специалност :P ]
Хайде чакам да пишете ! ;]
brawoooo shampioneee
Eдин много добър фр е с водно строителство,една друга фр в строителство и архитектура и едно момиче и едно момче с парково строителство.Ако искаш скайповете им пиши на лс.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Хмм..
Аз познавам 1 момиче, което влезе с геодезия и АЕ след 7 клас и едно момче със същия профил.
Познавам и 1 момче, което влезе в това училище след 8 клас, но ще те излъжа за паралелката.![]()
аз тази година влязох там със строителство и архитектура с немски в 8а2 клас съм![]()
.плс тези които са влезли там да ми пишат.скайп-nasi_141189
![]()
Много исках да влезна таммм![]()
Исках с геодезия..
Иначе по темата , имам приятелка приета там,мисля че беше нещо свързано с транспорта..не съм много сигурна,като я питам ще уточня!Честито на всички приетии !
![]()
и аз през цялото време исках да вляза и съм треперил навсякъде по изпити по контролни да не се проваля , но все пак успях и се радвам много ! Исках в АС , но неможах за малко не ми стигна но...
Първоначално написано от goober
![]()
ТрЕперИл сИ тИ нА КонТролНи-налИ През ЦялотО ВремЕ БешЕ пРед Мен и тИ ПоДсКазВах,бЕ...Пък За ИзПитИтЕ сЕ ПадНа кОфТи-НямАшЕ От КогО да ПрепИсВаш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Здр на всички! И мене ме приеха в Строителния и едвам не ми стигна бала за строителство и архитектура, но влязох в парково строителство![]()
![]()
ако познавате някои който е влязал там плсс пишете казваите skype ICQ, че непознавам никои а и училищетото също много не познавам
![]()
![]()
Вероника баш колко ми подсказвахте нямам думи.. и аз си знам по добре все пак как ми е билоне знаеш колко безсънни нощи съм имал :S
ОлЕе..Ти Ще сЕ ИзКарАш,чЕ Си УчиЛ ПовеЧе От Мен,бЕПървоначално написано от goober
![]()
![]()
![]()
Ае...СпирАм Да сПорЯ..КкК...иМаЙ в предВид,чЕ Не вИнагИ МожЕхМе дА сИ ПоДсКазВахмЕ-АмА По БиОлОгИя БешЕ ДаЙ-ГотинО(пРепИсВанетО,дЕ)![]()
На ВсиЧкИ От СГСАГ вИ ПожЕлАвАм Мн УсПехИ в НовОтО ДаскАло...пЪк пРи мАлКо ПовЕчКо кЪсмеТ МожЕ и дА Се ВиДиМ![]()
да по биология особено на изходното ниво ти благодаряи то винаги беше забавно и на всички преписвания и дори като ни хващаха
особено госпожата по география не видя пищова а той беше толкова видим
![]()
![]()
![]()
Тя От КраЙ ВремЕ Си Е НедИкЕл-Да мУ мИсЛят зАйЦиТе,нА КоИтО щЕ Е КласНа
![]()
А ОтНосНо пРепИсвАнетО-тРъпКатА е нАй-ВажНа![]()
![]()
![]()
пЪк След ВремЕ КатО ЗавЪрШиМ-От Вас ПроеКтитЕ-От мЕнЕ ИнвесТицИИтЕ![]()
![]()
![]()
![]()
Та някой който ще е 8ми клас парково строителство? пишете плс!![]()
А някой 8в да има![]()
![]()
![]()
AZ ^TE U$A V PARKOVO STROITELSTVO I OZELENQVANE KOITO ISKA DA SE ZAPOZNAEM SKYPA MI E miminaidenova tursetemeeee
azz sum sega 8v v sgsag skypa:c0ol_music koito iska da pishe![]()
![]()
![]()
![]()
alf
ами колеги какво да ви кажа освен успех , защото определено ще ви трябва там кадето сте![]()
12а2 сам skype : lubo_6
ако някой му трябва помощ или инфо. да казва
Уча там вече 4та година и мога да ви кажа минусите са мноооооооооооооогоНяма почивен ден дори на патронния празник, да не говорим за спортни празници, който няма да има
Иначе има готини хора повечето са веселяци, екскурзиите са много добри. Имаме отбори в супер много спортове ( ако има добри баскетболистки да заповядат
). И ще ви скъсат гъза от учене
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. ако 8ми клас имат много късмет ще са с 12 клас :О и ще ви разтреляме на 15нищо лично :P
от 11п (паркова перспектива) съм и преподавателите по специалните предмети са супер пичовеи за инфо обикновенно в тези паралелки има най-най-най много момичета при нас сме 20 момичета и 6 момчета
![]()
искам да попитам с колко БАЛ може да се влезне?
приета съм със строителство и архитектура.. 9с клас ще съм ма с1 или с2 никой не знаеskype : obi4am-te-121314
sunn