- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как си представяте живота ни след 20 години?
Какви ще бъдат хората според вас, как ще се промени България, ще я има ли въобще на картата? Къде ще живеят хората, какви ще бъдат домовете им, ще има ли престъпност... Ей такива работи![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
вЪобще*
По дърветатаПървоначално написано от venitywe
![]()
Иначе, предполагам, че няма да е кой знае колко различно. Малко по-лъскави сгради, коли и телефони. Малко по-поамериканчен народЗнам ли ...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
и аз мисля така вс ще си е както сегаПървоначално написано от Sam90'
![]()
Не знам дали България ще продължи да съществува след 20 години, но аз определено не виждам моето бъдеще в България... Тук няма шансове да се развиеш, да живееш спокойно... Още 4-5 години в БГ и после излизам навън да следвам, после да работя, да се установя и може би на дърти години, когато вече ми се ще да видя покой, ще се върна тук, макар че ми се ще да живея в Любляна след като чукна 60 годишнина, много спокоен, чист и подреден град, точно за една старица...Всеки случай това са само предположения... Ще видим за вбъдеще...
Абе,да Ви кажа хората няма да се променят.Ще си бъдат все същите,но за сметка на това живота ще стане по динамичен.Света си го представям след 20 години по-мръсен и разбира се технологиине ще напреднат,до тогава може и да измислят начин да спасят бавно умиращтата ни планета!
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
От книгата "Вероника решава да умре" намразих тоя град. И ако някой го спомене и все едно нашепва "смъъъърт...смъъъъърт"Първоначално написано от yuyuto
лол аз утре другата година не се виждам ти след 20![]()
толкова неща от плановете дето сам си намислил могат и ще се прецакат затфа спрях да мисля за утре и се отдадох на мига![]()
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
аз след 20 години се виждам постоянно живеещ в Германия със собствен дом с жена и деца! на висока длъжност в някоя щутгартска фирма...И да не мисля за тъпите проблеми в България :P
Че аз вече си имам осигорено работно място...Първоначално написано от TheNh3
Пращам им скици вече 3 години, взела съм всички изпити върху дизайн и рисуване с отличен, остава ми само математиката, а тя е на ниво 12 клас, така че имам малко време... Не се безпокой, бате... :P
Може би да, но преди 1 месец бях там (и на много други места, такам на екскурзийка) и това е най-чистият, най-подреденият и най-спокойният гред, който някога съм виждала... Точното място за човек, който е уморен от живота... Всеки случай за мен лично е далеч от представата за смърт, напротив...Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
оставам в България и борбата продължава.![]()
![]()
Сред 20 години, безделниците, чиято главна функция е да обещават, ще се сетят че евентуално, може би България трябва да се оправи.