.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    Neverland

Как си представяте живота ни след 20 години?

Какви ще бъдат хората според вас, как ще се промени България, ще я има ли въобще на картата? Къде ще живеят хората, какви ще бъдат домовете им, ще има ли престъпност... Ей такива работи
    Smile! It's the second best thing you can do with your lips

Мега фен Аватара на Blab
    вЪобще*

Re: Как си представяте живота ни след 20 години?

Цитирай Първоначално написано от venitywe
    Къде ще живеят хората, какви ще бъдат домовете им,
    По дърветата

Иначе, предполагам, че няма да е кой знае колко различно. Малко по-лъскави сгради, коли и телефони. Малко по-поамериканчен народ Знам ли ...
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    Русе

Re: Как си представяте живота ни след 20 години?

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Цитирай Първоначално написано от venitywe
    Къде ще живеят хората, какви ще бъдат домовете им,
    По дърветата

Иначе, предполагам, че няма да е кой знае колко различно. Малко по-лъскави сгради, коли и телефони. Малко по-поамериканчен народ Знам ли ...
    и аз мисля така вс ще си е както сега

до след 20 год не знам,но много се говореше за това,че нацията ни може да изчезне след 50 години тъй като българките не искали да раждат-лошо...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Не знам дали България ще продължи да съществува след 20 години, но аз определено не виждам моето бъдеще в България... Тук няма шансове да се развиеш, да живееш спокойно... Още 4-5 години в БГ и после излизам навън да следвам, после да работя, да се установя и може би на дърти години, когато вече ми се ще да видя покой, ще се върна тук, макар че ми се ще да живея в Любляна след като чукна 60 годишнина, много спокоен, чист и подреден град, точно за една старица... Всеки случай това са само предположения... Ще видим за вбъдеще...
    The reasons of love... <3

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Абе,да Ви кажа хората няма да се променят.Ще си бъдат все същите,но за сметка на това живота ще стане по динамичен.Света си го представям след 20 години по-мръсен и разбира се технологиине ще напреднат,до тогава може и да измислят начин да спасят бавно умиращтата ни планета!
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    ...живея в Любляна след като чукна 60 годишнина, много спокоен, чист и подреден град, точно за една старица...
    От книгата "Вероника решава да умре" намразих тоя град. И ако някой го спомене и все едно нашепва "смъъъърт...смъъъъърт"

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    всички ще са на кафево

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    лол аз утре другата година не се виждам ти след 20
    толкова неща от плановете дето сам си намислил могат и ще се прецакат затфа спрях да мисля за утре и се отдадох на мига
    OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков

Град
    Stara Zagora City
    аз след 20 години се виждам постоянно живеещ в Германия със собствен дом с жена и деца! на висока длъжност в някоя щутгартска фирма...И да не мисля за тъпите проблеми в България :P

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    Не знам дали България ще продължи да съществува след 20 години, но аз определено не виждам моето бъдеще в България... Тук няма шансове да се развиеш, да живееш спокойно... Още 4-5 години в БГ и после излизам навън да следвам, после да работя, да се установя и може би на дърти години, когато вече ми се ще да видя покой, ще се върна тук, макар че ми се ще да живея в Любляна след като чукна 60 годишнина, много спокоен, чист и подреден град, точно за една старица... Всеки случай това са само предположения... Ще видим за вбъдеще...

американската мечта я няма мило дете

в запада никой не те чака с трудов договор в едната ръка и ключове за хубав апартамент в другата
    Че аз вече си имам осигорено работно място... Пращам им скици вече 3 години, взела съм всички изпити върху дизайн и рисуване с отличен, остава ми само математиката, а тя е на ниво 12 клас, така че имам малко време... Не се безпокой, бате... :P

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    ...живея в Любляна след като чукна 60 годишнина, много спокоен, чист и подреден град, точно за една старица...
    От книгата "Вероника решава да умре" намразих тоя град. И ако някой го спомене и все едно нашепва "смъъъърт...смъъъъърт"
    Може би да, но преди 1 месец бях там (и на много други места, такам на екскурзийка) и това е най-чистият, най-подреденият и най-спокойният гред, който някога съм виждала... Точното място за човек, който е уморен от живота... Всеки случай за мен лично е далеч от представата за смърт, напротив...

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    оставам в България и борбата продължава.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

американската мечта я няма мило дете

в запада никой не те чака с трудов договор в едната ръка и ключове за хубав апартамент в другата
    Че аз вече си имам осигорено работно място... Пращам им скици вече 3 години, взела съм всички изпити върху дизайн и рисуване с отличен, остава ми само математиката, а тя е на ниво 12 клас, така че имам малко време... Не се безпокой, бате... :P
    и кво са остава само ключовете от апартамента палат да ти дадът и естествено едно Мазерати или Ферари ;?
    Е хе хе хе, батеее, де да беше така... Всеки случай сигурна съм, че ще замина и че ще работя за тях, нали затова инвестират в новото поколение в момента... Всичко останало ще трябва да си го преборя... :P

Сред 20 години, безделниците, чиято главна функция е да обещават, ще се сетят че евентуално, може би България трябва да се оправи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си