Цитирай Първоначално написано от Xtuning
Цитирай Първоначално написано от sadsad
Цитирай Първоначално написано от Puky
Е па курва какво да кажем..

И защо ни питаш да не завиждаш нещо на нея?
Пхахахъхъ луда ли си......
дразни ме....и е надутичка, мисли си, че всички я харесват, а не е така....
Права си . Момичетата не я харесват ,защото им взима момчетата ...надувка е щото знае ,че може да го направи ... и го прави , щото от малка се опитва да си ''ореди'' живота за вбъдеще ...

Дай ми списъка в който пише на колко години , с колко момчета треа да го е прайла ..

ами виж...аз не я харесвам, не защото ме е страх да не ми вземе момчето, а защото я познавам и знам каква е....да може и да за това да се надува, но си мисли, че всички я харесват, а всъщност не е така.Това за списъка, извинявай..на 15 е.....с 5 момчета.

Цитирай Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
Това е една леко безсмислена тема, защото ти искаш от нас да затвърдим твоето мнение по въпроса ... както го направиха повечето ... така ни представяш ситуацията че да си направим този извод ... и наистина звучиш като зависница ... едно момче по-горе написа нещо смислено ... пък и наистина нито ти нито аз нито който и да било не е негова работа да съди и да оценява и да прави "списък на колко години с колко момчета" ... както каза някой по-горе ... след като е надута и не ти е приятелка не разбирам какъв ти е проблема ... аз когато намирам постъпката на някого за грозна и неправилна, просто го изчиствам от обкръжението си ... а ти просто имаш нещо за което да завиждаш ... моя отговор може да не ти хареса тъй като не е повърхностен като на половината отговорили, ама и ти в акъла си точно като онова момиче, но не си имала възможността да постъпваш по този начин по който тя ....
Не искам да прозвуча, като завистница.Аз си знам, няма за какво да и завиждам.Не ми е приятелка, не защото е такава, а защото е путка.Не не съм в акъла си така, имам приятел от година и половина почти и да съм имала възможност не съм изневерила, защото го обичам.А и извинявай, и да нямах париятел може би няма да правя това, което тя....

Не искам да си мислите, че пиша темата, защото завиждам.Ако исках да приличам на нея отдавна щях да стана курва.