Цитирай Първоначално написано от machoka
Цитирай Първоначално написано от Sam90'
Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
Единствения готин клуб в този форума е на баннатите потребители- все пак СВАСТИКА е там с няколко ника!

Obey!
Всички там са с по няколко ника Но сякаш почетните гости тепърва предстоят...
ааа, я раздуй, да не съм изпуснал нещо )

По темата - винаги е било модерно да си анти-нещо си, в крайна сметка на това се основават всички суб-култури - които чрез 'принадлежността си' към дадени традиции, всъщност на практика са 'анти' всичко останало. Проблемът при тях обаче май е, че не правят разлика между 'отричане на различното' и 'заклеймяване' на същото, но това е тема за размисъл по друго време.

Иначе тук във форума са се формирали интересни 'пост-социални кръгове от хора' ако мога така да се изразя - и същите са се разделили по отбори.
В кофата има определени хора, срещу определени други хора. (Всяко момче си има по няколко момичета, общо се наричат 'семейство', но винаги има спор коя жена е по-на първо място, а и враждата между отделните семейства е неизменна). В темата за модераторска помощ са 'ани СексиЛинка клуб', както и такива които защитават този субект. В СЕКС раздела се карат постоянно коя е по-голяма кучка и развратнца като смятат това за нормално и парадокса става пълен. Във всичко тийн накуп ситуацията е същата, но в по-големи числови стойности - ние срещу вас. Имаме си групичка на расисти, биячи, според музикалните стилови предпочитания - метъли срещу всички останали, групичка на борн-ту-би-флудерите, които действат общовалидно във всички раздели и първостепенната им мисия на тази планета е да пускат теми със съдържание 'пръц'. Тези групички постоянно враждуват помежду си, естествено се топят един-друг, пълнят форума с помия, която аз трябва да профилактирам редовно, а най-ужасното е че всички конкретни единици се оплакват на мен на ЛС, поради което размера на личната ми кутия достига 100% в някои дни от зори до здрач.
Така че, добре дошли в едно мини социално общество със своите лидери, 'партии', шлака и всичко останало както си му е реда )
smqh smqh smqh