- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проклетите хлебарки могат ли да летят?!
Та. Не ме интересува естеството на хлебарките, както и хората, както и какви са тези, които се интересуват от тях. Изобщо всички глупави спорове ги оставете за другаде.
Искам да знам дали могат да летят понеже в стаята от 2 дена имам нещо с което се дебнем преди дълга и кървава война. На няколко пъти си мислех, че съм го убил но се оказа, че убивам всякакви други неща като черно тиксо или боклуче на пода.
Та това нещо може да лети и е направено от нещо много твърдо съдейки по това как се блъска насам натам и още е живо. А да - никакъв брутален метъл не му прави впечатление.
Ако се сетите какво е и с какво да го подмамя под чехъла си пишете.
Ми пич, ако си наистина толкова кьорав, че се биеш с тиксо или боклуци си сложи очила.![]()
Продължавай да го гониш...Ше свалиш някое друго кило![]()
♥ ♥ ♥
Сложих си и ми ги откраднаха. Ама това е друга история :]Първоначално написано от Freeminded
Та значи летят. Добре.. тая проклетия значи си няма идея колко голям опит имам с нейноподобните й.
Айде може да спрете да флудите темата. Ще изгоря още малко суха тревна маса и ще издиря малката гад.
Успех пич, дано ти дойде музата след още малко суха тревна маса, че тази специално сигурно е някакъв шит. В един оригинален филм не може да те вкара.Първоначално написано от BornFromPain
![]()
Едва ли е хлебарка. И тука няколко пъти влиза няк'во бръмбароподобно. До колкото разбрах е някаква твар, която в горещите дни се появява.
Първоначално написано от Freeminded
![]()
![]()
![]()
биеш се с тиксо вика
![]()
![]()
![]()
![]()
Остава и да летят.....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
летят да,ама в бг мисля че неаме летящи.нз
В Б-я май няма летящи, освен ако някой идиот не ги внесе (умишлено или не).
Иначе, бързо ли е?
Има сега едни големи, черни бръмбъри дето хитина им е много твърд, споко не нападат хора?![]()
![]()
Не ме интересува дали напада хора. Просто не искам всяко едно заблудено същество, което някакси е успяло да долети до четвъртия да умира и да се разлага,смърди,оставя кашкави остатъци от тяло някъде из стаята ми.
Rawrrr, аз нямам пепелник ти за Райд говориш..
хаха подкрепямПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Tova moje da e nai-obiknovena polska jutvarka. Cherna bybolechka,letqshta,naistina tvurda,netolkova golqma,kolkoto hlebarkite?Nqma kakvo drygo da e i e napulno bezobidno suzdanie.
P.S. Letqshti hlebarki ima,no mislq,che tezi vidove ne se sreshtat v Bulgariq(ne sum sigyrna).
Какво общо има пепелникът с Райд?
Продават се в големи флакони и други препарати, с които да си опръскаш стаята, наслагай отрова за хлебарки...![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Мдам. Сигурно е жътварка. Всяко лято (от 3 години насам) се измъчвам с тях. Светлината ги примамва. Не могат да се задържат по тавани или гладки стени. И не мрат от отрова за хлебарки, гадинките им с гадинки.Първоначално написано от Dreamy~~
Ако не стоиш на светната лампа - няма да дойдат. Убиват се като ги треснеш с чехъла (или ги треснеш веднъж малко по-леко и после ги залееш с горещ восък, докато са живи). Ама трябва много здраво да го треснеш съществото, за да стане от първия път (удряй я докато спре да си движи краката
). При мене излизат от скривалището си като изгася лампата. Тогава се въртят в кръг като побеснели и падат на земята в опита си да застанат на тавана (много са забавни
).
Стой на тъмно и всичко, що е в стаята би трябвало да се покаже. Ако не-пускаш всичко що свети в стаята, затваряш прозорците и гадната твар ще се покаже сигурно и няма да дойдат други![]()
Успех с убиването на жътварката![]()
Ако е прукълната може и да лети. И все пак хлебарка ли е или жетварка?
Продават се различни препарати. За хлебарки тебешира си е от полза.
Спокойно, като си легнеш някоя вечер... нещо ще те погъделичка по крака и това няма да е просто обикновен гъдел ))
Напръскай с препарати, какво им се каниш само. Иначе има да си играете на криеница сума време..![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Жътварките летят, за летящи хлебарки не съм чувала.
Послепис: сетих се за рекламата на Golden Pages![]()
мен едно такова щеше да ме захапе за дупарата на бачкане...
то щеше да я отхапе по-точно, ама имах достатъчно стикове за голф под ръка и...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни