- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога мога да го направя..?
Здравейте! Преди 7 дни (миналия четвъртък) правих секс с презерватив. Утре ще станат 8 дни и от тогава не съм го правила, но имам опасения.. Сещате сеИ то не от нищо друго, а от мислене и от втълпяване.. Та въпроса ми е, колко време след като съм правила секс тестът за бременност ще отчете вярно (Shure Chek) ? Благодаря предварително
![]()
Две седмици след актаа се прави теста айде успехче милаПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
Се си мисля, че теста може да се направи оървият ден след закъсняването на цикълът. Поне такъв спомен имам, че пишеше в листовката.УСПЕХ
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
14 дни след акта или първия ден от закъснението на цикъла.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Еми след 14 дни ,ама по-принцип няма нищо ,ако не се е късал![]()
ама ... ти май няма от какво се притесняваш ?май май си си депресия![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Мила, ако имаш намерение всеки път след секс да си правиш тест за бременност, по-добре отивай в манастира.... Нали е било с презерватив, какво се притесняваш... Изчакай, да видиш дали ще ти дойде цикъла, какво си се разбързала.... Абе вий децата тва забременяване за мезе го взехте бе... Има семейства, които С ГОДИНИ се опитват да направят бебе, пък вий си мислите, че и от въздуха се забременява. Аман от глупави теми.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Теста ще ти отчете най-вярно след закъснението на цикълът ти,
може и на 7-ия ден да го направиш,аз съм чувала че ако са минали 36 часа от половия акт също може да се направи тест.
Ей това ви е проблема на всички - не искате да си размърдате мозъците!!! Ми то на листовката си пиша, ама кой да погледне! Не, ще питам в форума, там има големи капацитети и те ще знаят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
Около 3.50 лв, най-много 4Първоначално написано от sladko_teenche_v
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Бе, не знам, ама ме хвърли в спомени за една Тина..![]()
Mila to si pi6e ama nqma koi da pro4ete.Eedin den sled kato ti zakysnee
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!