- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фернандо Алонсо
За разлика от повечето момичета, които "гледат" Формула 1 аз предпочитам Фернандо Алонсо пред другите пилоти. Ако на някой тук му е любимец да напише нещо. Изкажете мнение за него. Яд ме е само, че тази година няма как да е шампион.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az sam na absolutno sashtoto mnenie, za nego sam 3-ta godina podred ama naistina nqma da spe4eli toq put..karai
аз пък НЕ![]()
мн се кефя 4е пропадна от 4елните места ....
Ферари .. Кими ... Маса ... Шумахер![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Алонсо е номер 1 ! На мен ми е не само любим пилот , но и идол, а ти чаровната земи се скрии злобарка такава![]()
и аз съм за Алонсо много ме кефи от всички пилоти на F1жалко че няма да е първи който е измислил темата![]()
![]()
![]()
![]()
и мнооо се кефя на Алонсо бих искала да го видя на живо ама маи няма да стане
alonso ne mi e lubimec no go haresvam za6tot e mn dobar pilot i go dokazva vav vsqko sastezanie.6te e hubavo ako drugiq sezon zaeme mqstoto na massa za6toto ako tane nai veroqtno 6te satane i za 3pat svetoven 6ampion.6te e hubavo da vidim alonso i kimi v edin otbor-nai dobrite piloti zaedno![]()
Аз пък съм хвърлила очо на Хамилтън!![]()
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ъ и азПървоначално написано от ЦвЕтИт0
много добре пилотира момчето показа какво може заслужава всичко което е спечелил че и от горе
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Алонсо е невероятен бих искала автограф от него защо всеки не сложи картинка на Алонсо която най-много харесва за да освежим темата за да не е скучна![]()
![]()
![]()
Целувки от мен за Кики
снимката на която най-много ми харесва Алонсо е:
![]()
Алонсо е страхотен пилот и ще бърка в здравето на много хора още дълго време,не случайно е двукратен световен шампион и не случайно победи не кой да е а Шумахер!Надявам се догодина отново да го гледам на стълбичката най-отгоре!
И аз!Първоначално написано от behind these nazel eyes