- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс-парти
Бихте ли участвали в секс-парти - 15-20 души се събират в една вила и си устройват секс-парти - теглят си жребий кой с кой да се ебе, измислят си различни палави закачки, снимат се докато правят секс и т.н. Тоест, всеки е едновременно и актьор, и публика... Звучи яко, нали?
еми не,не ми звучи яко
Ne![]()
AIDE az iskam ama na partyto da sa samo momchetahxhAHxhax az shte sum Aktiwniq !!!
wie se oprawaite tam
![]()
http://vbox7.com/play:bbb59eec
4ever !!! :]
марто мен няма ли да ме вземеееееш![]()
Който се смее последен......... хах.. мисли най-бавно!!!
ti she si nachi edinstwenoto momiche![]()
http://vbox7.com/play:bbb59eec
4ever !!! :]
хахаххахха еми няя се събираме толкова хора на вилата и о'к![]()
![]()
Който се смее последен......... хах.. мисли най-бавно!!!
демек оргиячудесна идея
![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
олеее не,не бих го направила и бих "утрепала" приятеля ми ако се забърка в нещо подобно...Ума не може да ми го побере т`ва за една вечер да се е*еш с хора подред,да имаш публика и на всичкото отгоре да ги познаваш тея хора и те да те познават...лелеее![]()
![]()
![]()
I will love you forever!
Бахти оргийта..![]()
mnogo izvrateno i smotano... ebati da se sabera na kupon i milion hora da minat prez men ...
![]()
![]()
Преди около година, може би бих :Р Сега не толкова... е, интересно си е да се пробва де![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Заяо не ,бих пробвала...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Това са прекалено много хора за нещо така интимно.
Eating isn't cheating - Arnold
ДА!Аз дори живея в къща.Идвате ли?
Хахахаха, яко! Само дето липсва уточнение какъв ще е състава, че да не станекато оня виц с полицейската оргия - тука нема ред!!! Иначе сигурно е готино, човек ще хване екзотични болести, ще му гледат сейра и той ще гледа, после ще се гледа по vbox и торенти разни![]()
![]()
![]()
НАПРЕД!!!
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
тфа е извратенооо
Ако бях на 20-25 и ако нямах приятел,когото да обичам толкова много,щях да го направя...Първоначално написано от nomen
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
това според мен е за по-разкрепостени и свободни хора,
аз не бих се навила за нищо на света.
А бе, кви разкрепостени хора? Това си е за бахти курволяците и трошляци разни...
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.