- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гнус ме е да я лижа
и на мене мн ми харесваПървоначално написано от sladky2008
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako imam takav priqtel 6te go biq s ne6to tejko po glavata da mu doide akula..
Ние можем да ви доставяме удоволствие, а ти на нас не така ли???![]()
aaa 4akai malko sq toi govori za nego si ne slagai vsi4ki ni mom4eta pod ob6t znamenatelПървоначално написано от krisence
![]()
+248659465045605620562348562352-3564065468523095602934565976 ako iskate moje da vi dam tela na priqtelkata mi da pitate dali ne obichamПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Глупав си ве..Първоначално написано от srpsko_1988
Дай гоПървоначално написано от Slawi92
![]()
![]()
![]()
п.с. Бъзикам се естественопросто ми стана смешно как предлагаш номера на приателката си
![]()
+1Първоначално написано от veile
![]()
тебе те е гнус, а питаш ли момичетата дет искаш да ти лапат пишката, която не се знае кога си я мил за последно, дали ги е гнус?
Всичко зависи от това колко харесваш(обичаш) дадено момиче и гнус,не гнус направи малка жертване само за да намажеш орална любов.
П.С Заради индивиди като тебе на момчетата им се носи лоша слава
П.С.(2) Личната хигиена е сащо много важна при такива неща!
Еееее.... ма вие сте ужасни бе.....
![]()
Оставете го момчето всички се извъдихте големи ебачи, обаче пускате теми "девствена съм" " Ще ме боли ли " и т.н. Да не забравяме, че тоя форум е да споделяме и да си даваме съвети, да обменяме опит а не само да критикуваме и да се надуваме...
....Има момичета които не искат да правят свирки има и момчета, които необичат да лижат или както в случая ги е гнус... нормално е момчето няма опит явно.... за всичко си има първи път....
Опитай няма да е толкова зле колкото си го представяш....
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
Първоначално написано от Rebirthing
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ние жените можеме да ви правиме свирки да ни авършвате в устата,а вие нищо не можете да правите за нас така ли ?
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
абе защо въобще я дискотирате тая тема пусната е на "Пет Авг 08, 2008 5:25 pm" мисля че автора и или вече е близнал или са го оставили не една а 5 заради това ...
Аз умирам да правя кунилингус (вулгарно: шпакла) . Незнам, просто умирам от кеф докато го правя .
emi ili
si o6te malak
ili si pederaz![]()
![]()
хахах е така един приятел който от скоро почна да праи секс го питам какво мисли и той казва така че преди да го направи е мислил че ще го е гнус, обаче се оказало че му харесва... Тва трее да е един вид като инстинкт... като дойде момента ще разбереш че ще ти харесва, може са да не можеш и тогава да си го обясниш, но ако не си облатен, така ще стане
а лично на мен не ми е проблем стига да е яка пичката и да е чиста![]()
...
lele .... kogato neshto v seksa ne ti haresva prosto ne go pravi samo che ne se surdi na momi4eto ako to ne pojelae da ti pravi "svir40ci"![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Първоначално написано от vovi
няма да те питам ти какво разбираш, че темата ти още ме разсмива като се сетя
мм.. защо първо не пробваш ? И след това ще видим дали ти е гадно или не![]()
ами даПървоначално написано от Veno0m
ако не ти хареса не го прави,но не и искай да ги духат обаче
![]()