- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ядете в даскало?
Хапвам хамбургерче или пица !![]()
+1Първоначално написано от muhumorko
![]()
а ако съм в настроение си взимам и пакетче солети или бейкролз .. понякога ако ожаднея си взимам и сокче ВВВПървоначално написано от camp_rock_94
солети,понякога тостер![]()
Everyday seven takes of the same old scheme
Seems we're bound by the laws of the same routine
Gotta talk to you now fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you its hurting me
http://prize.bg/cvetincence
http://www.jivotno.com/pisencee
Разни закуски, каквито има на павильончето или Бейк-Ролс, фъстъци и разни такива ..![]()
Еми ако съм гладна - пица, гофрета или дюнер..
Иначе - шоколаддд
Някакъв снакс или кубети :P
Много обичам и през часовете да си похапвам кроки с бекон![]()
Ми аз напоследък не ям в училище.. До по миналата седмица всеки ден си купувах Danone за пиене.. Или пак нещо за пиене.. Или сок.. Абе винаги пия нещо..А цялото ми ядене беше най-много Република с кокос.. Сега ме мързи да ходя чак до лафката (3 етажа по-надолу).. или чаак до Billa.. Ама винагии имам дъвки..
Напоследък пелети, не знам защо. Иначе бейк - ролс, Куинс праскова или нещо такова. Солети от време на време. А и дъвки ... не мога без дъвки.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
:P :PПървоначално написано от heavenGRd
![]()
![]()
не яям нищо![]()
попринцип ям 2 мандарини , пакетче солети хрус-хрус , кола и може би някъква вафла![]()
Сандвич, нещо шоколадово - вафла например, чипс...Различно.
каквото намеря в кошчето и дояждамвсеки ден различно
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
емии сандвич или меденка :Д много ги обичам тия меденкиа и понякога спрайт си зимам
![]()
Ами нося си някакъв сандвич от вкъщи или си купувам кроасан(рядко се случва). От няколко дни в стола има плодове и си купувам мандарини, банан и т.н.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
солети,кубети,бейкроус,вод и задължително дъвка![]()
а може и нищо да не ям зависи![]()
П.П. emoto0o аз не огладнявам от дъвки а ми минава галдът но имам и фр които огладняват,недей да съдиш при всеки е различмо
ям всичко което е нездравословно пици,бургери,баници и тн![]()
НиЭ смЕ с0фИйскИтЕ гЪзАрИ,мАмАтА смЭ сИ ебАлИ...ПиЕм,пушИм И крАдЕм,ЧУЖДИ гАдЖетА еБем! .. ObAче tАя пеSeN weChе Cьм я пЯlА .. u tOя пАrцАl Cьм гО iмАlа .. u tОя фИlм Cьм гО гledАlА .. u tiЯ кYRвu wSiChkite Cьм гi пReebAlA ..
кроасани рядко ...най-често някакви плодове![]()
ии вода или спрайт
![]()
ти да не пишеш от мое име аз всяка сутрин имам в запас запаси от дъвки нооо.... после нямам и еднаПървоначално написано от SeXyL[!
но вода и дърки стигат ми
![]()
таа забравих здравословноо... ми носи си от вкъщи така е сигурно че поне ядеш храна а не стари сандвичи и прочие може бейкролс марети или солети или обикновенни бисквити![]()