.
Отговор в тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 325
    Град
    Хасково
    квото дойде най-честоо пица
    ... no comment ...

Ми в нашата лафка няма много неща, доста е оскъдна За това ям - кроасан, солети, пилети.. някой път не ям, някой път закуска... както ми дойде

Вижте, Моля!

Аз най-често ям бирени фастъци и вафли боровец четворка и нещо за пиене като бях първа смяна ядах много пирожки по 4-5 хубави мазни хрупкави пирожки със 1 сок ама ся съм втора смяна и незнам дали дет са остабали ама не ми харесват тъй както 1 смяна като сам много хубави пирожки ти каам може да е смешно на някой ама са много вкусни мания цялото даскало яде само пирожки майтап няма

Бургер ( дюнер, само че в питка ), пия Спрайт или Нестий и си взимам също нещо сладко, най - често шоколад или Киндер .

МИИИ аз не ям месо, а в столовата всичките закуски са с някво месо, за тва обикновено набивам вафли или кроасани

Повече от фен
    Град
    SoFia
    секи ден различно

наще от класа като са на диети си носят ко ли не - салати, меса(варени), яйца(варени), плодове, млека, сандвичи с пълнозърнест хляб. аз ям всичко :P
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Град
    Whole of the world
    миии.... сливи....кво да ям друго!?!?!
    Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Мандарини,портокали,щтрюде л понякога,шоколад или нещо сладко и вода най-вече и общо взето това понякога си взимам и данон за пиене.

Бърза храна и нещо за локане

Цитирай Първоначално написано от amazonkata90
    Не ям в даскало.
    Там само пуша.
    Браво ти кат мене,аз най често само пуша а кат немам пари за цигари не се вясвам на училище.

Сега по темата като бях 9 клас само солети нагавах и то доста,сега като съм 10 някоя и друга кашкавалка и то не много често.Един път 4 закуски ядох,с 2 сокчета и то в час и така ми стана тежко че почнах на учителката да вика"Госпожо умирам" обикновено си вземам някоя енергийна напитка и 2-3 вафли хипер доста рядко 1-2 пъти в месеца.Но най вече цигарата ме даржи цял ден.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

или хамбургер или баничка с айрян или вафли с айрян почти винаги едно от трите. много съм гладен.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    квото намеря

Мега фен Аватара на teenems
    ми различно ,зависи ко ми се яде
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Хамбургери, пици, дюнери, фалафели, всякакви тестеняци, тостове, принцеси, катми. Всеки ден менюто е различно.

Зависи в този момент к'во ми се яде
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

еми то аз си ося сандвич ама иначе чипс или морена

MERRY CHRISTMAS!!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ами вафли солети пуканки чипсове.. и сок куинс

Град
    Долината На Идиотщината
    Аз не ям карам си на 1-2 цигари

Flora Burger
    Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/

и аз нищо не ям .... всички като ме черпят по малко и съм готова

Qm...Job s zeleva salata i kola (nai-4esto), a kato ne sum gladna qm soletki :P
    Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    кафето и цигарите са задължителни!!!Особено когато съм 1ва смяна... 1вото нещо като стъпя на територията на даскалото да пия кафе и да изпуша една цигара... рядко ям на даскало... ако ям то ще е.... солетки или някъв сандвич...и обикновено не го изяждам цялото

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Така като се замисля бая отдавна не съм яла нищо в даскалото
    Кафе си взимам ... а иначе,ако ще ям ...е или джоб или хамбургер...може и нещо сладичко за после

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    на последък нищо ,е само дъвки де,но те не са ядене иначе ако съм гладна солети,банан,вафла някви такива
    Суетата.Моят любим грях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си