- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ядете в даскало?
Аз най-често ям бирени фастъци и вафли боровец четворка и нещо за пиене като бях първа смяна ядах много пирожки по 4-5 хубави мазни хрупкави пирожки със 1 сок ама ся съм втора смяна и незнам дали дет са остабали ама не ми харесват тъй както 1 смяна като сам много хубави пирожки ти каам може да е смешно на някой ама са много вкусни мания цялото даскало яде само пирожки майтап няма
Бургер ( дюнер, само че в питка ), пия Спрайт или Нестий и си взимам също нещо сладко, най - често шоколад или Киндер .
МИИИ аз не ям месо, а в столовата всичките закуски са с някво месо, за тва обикновено набивам вафли или кроасани![]()
![]()
секи ден различно
наще от класа като са на диети си носят ко ли не - салати, меса(варени), яйца(варени), плодове, млека, сандвичи с пълнозърнест хляб. аз ям всичко :P
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
миии.... сливи....кво да ям друго!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Мандарини,портокали,щтрюде л понякога,шоколад или нещо сладко и вода най-вече и общо взето това понякога си взимам и данон за пиене.
Бърза храна и нещо за локане
Първоначално написано от amazonkata90
![]()
![]()
Браво ти кат мене,аз най често само пуша а кат немам пари за цигари не се вясвам на училище.
Сега по темата като бях 9 клас само солети нагавах и то доста,сега като съм 10 някоя и друга кашкавалка и то не много често.Един път 4 закуски ядох,с 2 сокчета и то в час и така ми стана тежко че почнах на учителката да вика"Госпожо умирам"обикновено си вземам някоя енергийна напитка и 2-3 вафли хипер доста рядко 1-2 пъти в месеца.Но най вече цигарата ме даржи цял ден.
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
или хамбургер или баничка с айрян или вафли с айрян почти винаги едно от трите. много съм гладен.
ми различно ,зависи ко ми се яде![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Хамбургери, пици, дюнери, фалафели, всякакви тестеняци, тостове, принцеси, катми. Всеки ден менюто е различно.![]()
Зависи в този момент к'во ми се яде![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Flora Burger![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
и аз нищо не ям .... всички като ме черпят по малко и съм готова![]()
![]()
Qm...Job s zeleva salata i kola (nai-4esto), a kato ne sum gladna qm soletki :P
Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.
кафето и цигарите са задължителни!!!Особено когато съм 1ва смяна... 1вото нещо като стъпя на територията на даскалото да пия кафе и да изпуша една цигара... рядко ям на даскало... ако ям то ще е.... солетки или някъв сандвич...и обикновено не го изяждам цялото![]()
Така като се замисля бая отдавна не съм яла нищо в даскалото![]()
Кафе си взимам ... а иначе,ако ще ям ...е или джоб или хамбургер...може и нещо сладичко за после![]()
на последък нищо ,е само дъвки де,но те не са яденеиначе ако съм гладна солети,банан,вафла някви такива
![]()
Суетата.Моят любим грях.