.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Чувството след първиа път...

Момичета,имахте ли някакви болки след първия път?Мен ме болят само бедрата от вътрешната страна! И още 2 въпроса-1 ден след като ти е свършил мензиса по малка или по голяма е възможността да забременееш и друго,кои са най-добрите тестове за бременност и колко горе-долу струват?и.... кои са най-добрети противозачатъчни и те на каква цена са....мерси предварително

Град
    Шопландия
    Пръснал ти е трътката, ХАХАХАХАХАХАХ!!!
    Най-добре да си вземеш Sure check тест. На листовката си пише всичко, което е необходимо да знаеш. И да ползвате презервативи!!!
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

Цитирай Първоначално написано от Slain
    Пръснал ти е трътката, ХАХАХАХАХАХАХ!!!
    Най-добре да си вземеш Sure check тест. На листовката си пише всичко, което е необходимо да знаеш. И да ползвате презервативи!!!
    Ние ползвахме ама нали се сещаш онова притеснение "Ами ако съм бременна,Ами ако се е бил скъсал и не сме разбра ли "

Град
    Шопландия
    Ебах го, ако след всяко ебане мислиш да си купуваш тест... ти да не си дъщеря на Рокфелер
    Освен това няма сигурни дни, в смисъл, това че е първия ден след цикъла не е никаква гаранция, че няма да забременееш. Щото имам тука един приятел дето и той беше сигурен в това правило и сега има дъщеричка. Винаги тряа да се внимава, а пък започвай да се притесняваш, чак като започне да ти закъснява

Първите дни след като ти е свършило се водят за безопасни.
    Sure check струва около 3.60,но както ти казаха,не се прави още на следващия ден.
    А за противозачатъчни,трябва задължително гинеколог да ти ги изпише,а не сама да си ги харесаш
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мерси ама нема ли кой да отговари на въпросите с цените

Ами мене също ме боляха така бедрата след сефтето.Но дори и сега понякога ме болят.Иначе усещането беше ново....непознато.

А ако чак октомври месец правя 16 как ще отида на гинеколог

Град
    Шопландия
    С мама
    Опс, или мама не знае....хмммммм, проблем!!! А, не ти беше проблем да се изчукаш без да помислиш и да се поинтересуваш малко, нали? И сега задаваш тъпи въпроси

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Чувството след първиа път...

Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Момичета,имахте ли някакви болки след първия път?Мен ме болят само бедрата от вътрешната страна! И още 2 въпроса-1 ден след като ти е свършил мензиса по малка или по голяма е възможността да забременееш и друго,кои са най-добрите тестове за бременност и колко горе-долу струват?и.... кои са най-добрети противозачатъчни и те на каква цена са....мерси предварително
    След края на менструацията е голяма възможността да забременееш, защото овулацията чука на вратата, а ти /предполагам/ няма да си правиш всеки ден ово-тестове, за да знаеш кога е. Неписано правило е, че 14 дни преди първия ден на менструацията е била овулацията /пример- при цикъл 21 дни, овулацията се пада на 7 ден; при цикъл от 24 дни, овулацията е на 10тия- т. е. 3-4 дни след края на менструацията/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Е аз за 1ви път като ходих на гинеколог бях на 15.Просто искаш направление от личната и отиваш.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    След края на менструацията е голяма възможността да забременееш, защото овулацията чука на вратата, а ти /предполагам/ няма да си правиш всеки ден ово-тестове, за да знаеш кога е. Неписано правило е, че 14 дни преди първия ден на менструацията е била овулацията /пример- при цикъл 21 дни, овулацията се пада на 7 ден; при цикъл от 24 дни, овулацията е на 10тия- т. е. 3-4 дни след края на менструацията/.
    Точно преди и след менструацията са най-безопасните дни!

Град
    Шопландия
    Не лежи мноо на тая....че после да няма

Град
    Paradise
    Em az sled parviq pat imah muskulna treska 6tot si zabiva6e kokalite v bedrata mi, bah i ostrite kokali vade6e tva mom4e... a ina4e stiga si broila dni, vinagi ima opasnost, zemi si kupi 1 durex i vs 6te e nared.

Беше с презерватив,ама нещо не съм сигурна пак

Град
    Шопландия
    Започвай да се притесняваш чак като ти закъснее. Сега просто няма смисъл. Но може да му кажеш, че си си правила тест и си бременна за да му видиш реакцията

Град
    "градът на мечтите"
    Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    Първите дни след като ти е свършило се водят за безопасни.
    Sure check струва около 3.60,но както ти казаха,не се прави още на следващия ден.
    А за противозачатъчни,трябва задължително гинеколог да ти ги изпише,а не сама да си ги харесаш
    +1
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Започвай да се притесняваш чак като ти закъснее. Сега просто няма смисъл. Но може да му кажеш, че си си правила тест и си бременна за да му видиш реакцията
    Или ще си отреже патката или ще ме бутне от някъде

Град
    Шопландия
    И ти на тоя дето ще те бута си му дала да те изръчка??? После ме убеждавайте пак, че не сте глупави момичетата...

И ти на тоя дето ще те бута си му дала да те изръчка??? После ме убеждавайте пак, че не сте глупави момичетата...

ОМГ! се тая

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Точно преди и след менструацията са най-безопасните дни!
    Я ми виж пак поста и осмисли твърдението си за безопасните дни след менструацията!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мен ме боля онова място 2 дни след първия път....

Град
    в мечтите ти
    Мен ме боля няколко дни след първия път.Тестовете за бременност са около 3 и нещо, противозачатъчните трябва да ти ги е предписал гинеколог.Не си втълпявай разни глупости в главата, че си бременна, че ще вземе от притеснение да ти закъснява.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен Аватара на miShle
    Добре си бях само в началото усещах леко напрежение ,така да го нареча, като вървях . И после като сядах .. ама ми мина сравнително бързо за няколко часа ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Edin den sled kato ti e svyr6ilo e malko veroqtno a i pyrviq pyt ne moje da se zabremenee test za bremenost Sure check a pprezervativi Durex ili Sportex :P
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си