- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ви се стори първия път.....(при момичетата)
при мене по скоро приятно беше, ама и мен ме болеше в някой пози (например на задна доста си ме понаболяваше)....
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Не да се хваля,обаче при мен беше стахотно.Аз го направих с приятеля ми,и съм сигурна че той е човекът!Не ме боля кой знае колко,чесно казано не помня.Помня единствено прекрасния момент и неповторимото изживяване!Той беше внимателен,правехме го само мисионерската и аз отгоре,нямаше промяна в чувстветелността отдолу,леко нормално понаболяване,но тва не беше от значение,защото беше страхотно първия ми път.Бих споделила,че даже се гордея с това,понеже си мислех,че ще съм абсолютно дърво,но мислите ми останаха само предположения,коита не се сбъднаха!
I will love you forever!
нищо особенно
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Беше наистина хубаво.. Направих го с човека,който обичам и в който имам ужасно много доверие.Бях спокойна и то просто се получи страхотно .Имаше много лека болка и то само в началото, а кръв - изобщо.![]()
![]()
Не съм си и мислила,че може да се получи толкова добре ..
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
за мен беше много сранно и още повече че нямаше любов един към друг и за това мога да ви кажа че дори нямаше и оргазъмкогато има любов един към друг момичето може да стигне до оргазам
![]()
![]()
![]()
![]()
да боли в началото но няма ли трубка секса е безразличен от личен опит знам
![]()
Не е точно така .. Защо хората правят секс за по една нощ?! Мислиш, че не изпитват оргазъм ли?! ..... Разбира се, че ако обичаш човека, с който го правиш, чувството е коренно различно и несравнимо.. Аз никога не бих го направила ако нямам чувства към човека .. Може за целия ми живот да спя само с един или двама, но да знам, че са специални .. Но да не изпитваш оргазъм, ако не обичаш .... Ъпсурд.Първоначално написано от LD-to
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
При мене беше нормално,имаше си болка имаше си и кеф![]()
Хах еми знаех че той ме обича страшно много. Не ме болеше много. Иначе освен че в началото ме беше срам всичко останало си беше добре.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
приятно
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ми.. моята приятелка се оплака, че след първият ни път два дни след това акала кръв и сперма (милата)
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Btw само аз ли съм щяла да заспя?? През цалото време си мислех ("Пфф, кога ще свърши...").... А се проточи цели 2 часаПървоначално написано от galkata
![]()
Хаха ами аз описах моята картинка вечеПървоначално написано от ;
)) .. Но накрая и при мен беше така, чудех се кога ли ще свърши моя човек .
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Не беше кой знае какво..![]()
много яко беше :P :P :P :P
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Направих го с точния човек, обаче .. си беше адска болка. Беше много внимателен, но мене ужасно много ме болеше. В крайна сметка нито аз нито той успяхме да свършиме, но мисля че е нормално за 1ви път да се получи така.
При мен не беше нищо особенно..но очаквах да е по-зле![]()
Беше странно. Боля ме много, тече доста кръв и влезе трудно. Тъй като усещането беще отвратително си мислех нещо забавно и се разхилих като идиот. След това отидохме на училище![]()
Изпадал във възторг,че те не може ли да станат и да си отидат.Той с лекота разчленявал телата,а плътта от костите отделял с помощта на изваряване.Всичко това било за него акт на любов - последния достъпен за неговата жертва...
+1Първоначално написано от kis4ety
![]()
Оффф като почнете с тва...такава тема има/имаше/имало е ми иде да се киллна....щом хората я постват явно не са открили адекватен отговор и имат нужда от съветнали за тва са форумите