Една приятелка на една приятелка вече втори месец не й идвало, направила си 4 теста за бременност и четиритя положителни и преди да ми го каже всичко това ме попита "Как може да се махне бебе без операции аборти и т.н" и аз тъпата почнах да й обеснявам кво съм чула недочула, че с разни хапчета кви ли не, и кво знам още как се помятат бебета ииииии онази бременната била попитала моята приятелка "Ами ако скоча от терасата по корем?" и аз тогава викам на мойта приятелка да й каже, че е по-добре да направи аборт, отколкото да се мъчи сама да махне бебето си.
Ебати, кво тъпо ви го обесних
Та, моята приятелка пита колко е един аборт и аз й казах, че не знам.. и че мисля че е някъде минимум 100лв. и реших да се обърна към вас за информация някой ако знае.. ако е имал подобна случка, защото мисля, че наистина ще е добре ей така информативно да имам представа и знание колко е един аборт...
А, и още нещо, зависи от начина на провеждане на аборта ли зависи цената иии всеки ако знае нещо, моля да пише.

И всички онези, които ще започнат "тая твойта фр тъпа ли е, да е мислила" дрън дрън, моля спетстете си малоумните мнение защото вече всичко е станало и да се възмущавате и да не се възмущавате, няма да промените нищо!
Другия месец тва момиче става на 18г, ако иманякво значение и така.
Ако можете да ми помогнете с някаква информация - благодаря предварително.