- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбереш дали едно момиче те харесва или обича ?!
Амиии ето я историята...запознахме се преди близо 2 месеца много я харесах..излязохме тяя беше наистина много срамежлива което ми харесваше ноо накарах я да се отпусне и всичко беше наред тааа...толкова много я обикнах напрао полудях...красива умна забавна ваообще неща трудни за срещане ии..така не и казвах нищо писахме си..нооо сестра и зацепи че съм влюбен и не и каза..но аз и казах...тва не и хареса много ..но вече го бях направил.. ии продължихме да си пишем още ии преди 2 дни излязохме...и сичко беше нз..притеснено..накрая се поопитах да отпусна сичко и пробвах да я целуна няколко пати..тя все откланяше и почваше да говори за други неща...нооо накрая и повдигнах лицето под звездите и я целунах ... тя просто застана..нз..панира се.. ии запо4нахме пак да говорим за други неща ии така сварши горе долу вечерта изпратих я и само я прегърнах ии това беше..тя ми е казвала веднаж думите оби4ам те и тва ме подтикна да продалжа но..сега вечер и се обаждам и тва е сичко...доколкото знам много момчета я харесват но съм единственото на което е казвала това сигурен сум 10000% и незнам вече...просто незнам.. но знам че трябва да го разбера...който може да даде предположение примерно аз какво да направя за да го разбера да пише моля...
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Според мен има симпатии към теб щом излизате и не ти е забила шамар след като си я целуналможе просто да й трябва повече време с теб,за да се отпусне
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
може да звучи смешно ама може да си й първият![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Dai vsi4ko ot sebe si da q otpusne6. Razsmei q, zavedi q na kino i gledaite ne6to romanti4no![]()
![]()
100% 6e si doide vs po mestata \
/
странна история .. ходите ли, не ходите ли, че ще те обича .. пффи как да разбереш дали те харесва.. питаш я
![]()
90% съм сигрона 4е те харесва но и трябва време...явно наистина е мн мн ама мн страмежлива...![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
и на мен на това ми приличаПървоначално написано от пLiнцесkъ
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Не можеш.
Само Бай Тоя може![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от PePeLePew
И аз тъй викам.
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
жестоооко се самнявам толкова красиво 15 годишно момиче ... просто няма начинПървоначално написано от DaRk LaDy~
и dreaml1nd_ питал съм я но ... казва да но я е срам да каже нещо повече
Дай и още малко време.Може наистина да си и първият, това, че е красива и умна нищо не означава.Смисъл, може да има по-ралични критерии и малко момчета да отговарят на тях.
![]()
хич не е смешно ама и аз тей си мисляПървоначално написано от пLiнцесkъ
Тази е на 15!!!Нали?Първоначално написано от BuJlDozeRa
п.п.Ако отговора е да,ТЯ ПРОСТО НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА!!!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ne znae kakvo iska sas sigurnost![]()
или е объркана и незнае какво иска,или(май това е по вероятно) те харесва но е мн срамежлива и затова я е срам да те целуне и т.н.но ако не те харесваше със сигурност нямаше да се стигне до оная целувка а дори и да се беше стигнало след това щеше да ти го каже 4е няма как да стане работата.
I can't stop myself from loving you <3
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
хора сру за темата приключих с момичето![]()
няма значение далга история![]()
за6то? кво стана аи кажи деее....![]()
![]()
;(;(;(
Какво?Приключил си?
После да не пускаш тема как да я накараш да се върне
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Според мен така ще станеПървоначално написано от porky
Прибързаните решения не водят до нищо добро !
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..