- Форум
 - Тийн интереси и проблеми
 - Секс
 - Притеснена съм!!!

Здравейте,аз съм на 13 години и имам един въпрос.Моля да ми отговорите и да не се подигравате,защото съм леко притесняна.Моят въпрос е: Можели ако марсторбирате да не ви дойде цикала.Не съм го чула никаде,но просто се притеснявам.След два месеца ставам на 13 а още нямам цикъл!!!
![]()
![]()
Няма проблем с матрубирането...и както cherinka каза![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
На мене ми идва цикала след всяко маструбиране![]()
Owned![]()
GTA Stunting
Ехеее.. ти закъде си се разбързала с това идване на цикъла.. Не е от най-яките изживявания в живота..На мен ми дойде чааааааак в 7 клас.. Май на 14 годинки бях
![]()
Sasho1988
Варна..
Има време .. При всеки е различно.. На мен, например, ми дойде, когато бях на 11 .. 5 клас някъде .. А на една позната на 15-6 ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Важното е, да си мие ръцете като мастурбира![]()
![]()
Sasho1988
Варна..
Първоначално написано от cherinka
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Аз на 15 още нямах цикъл,а ти за 13 се притесняваш.За къде бързаш,това е много задължаващо тъй,че се радвай.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Абе, и аз го чаках с нетърпение, ама като дойде, вече не му се радвах толкова.Иначе и на мен ми дойде на 13, не се притеснявай, ще ти дойде.
![]()
Първоначално написано от dark_angel3
Exee kude si se zaburzala ima momicheta , na koito im idva na po 16 ... Inache moq doide na 13 ... i az kato tebe mnogo se pritesnqvah i mnogo iskah da mi doide , ama kato mi doide hich ne bqh na 7moto nebe![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
az byrzah,byrzah ama posle kat vidqh sutrinta i 6tqh da pripadna i vikam s cqlo gyrlo sutrinta V 7:00 Za6to na meeeeeen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Не ти трябва да бързаш![]()
Няма да те подмине на мене ми дойде
в края на 7 клас началото на 8
Всяко нещо с времето си![]()
Мастурбирането не оказва влияние.Ще ти дийде, когато трябва.На мен ми дойде на 11, бях в 4 клас, а доста момичета от класа даже нямаха и бюст още.Чувствах се странно.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
На мен ми дойде на 11-12 и честно казано не е от най-хубавите неща.Радвай се докато можеш!!!![]()
бях едно от последите момичето , което беше без менструация в класадойде ми в 7-ми клас ...и хич не ми хареса.... от моите викове дигнах наще на пожар
![]()
ne se pritesnqvaiza vseki e individualno! zavisi ot organizma na 4ovek
az ot malka sportuvam aktivno i mi doide 4ak na 18
no normalnoto e do 16,ako sled 16 nqma6 o6te...togava moje6 da se pritesni6 ve4e![]()
До кога пият жените математички - до безкрайност.
До кога пият жените химички - до загуба на реакция.Да пием за жените физички, които пият до загуба на съпротивление!
ee spokoino be za kade barza6 na men mi doide v kraq na 4-ti klas malko sled kato stanah na 11, no pri vseki e strogo individualno![]()
(h)
Първоначално написано от t1n4e7o
А на мен ми дойде на 4 годинки бях в детската градина![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
стига сте се ебавали с момичето тя пита съвсем различно нещо а не кога ви е дошло.