- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснена съм!!!
+1Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
![]()
Хе хе хе ! Не ти вярвам!Първоначално написано от Lizy
А относно темата :
Всеки е различен за себе си.
Баба ми разправяше че и дошло в 9-ти клас , а понеже те са 7 сестри и всички много се притеснявали.А на една моя бивша съученичка и дойде в средата на 4-ти клас.Така че , не се притеснявай...![]()
На мен ми дойде на 14 ,ама и аз преди това още масурбирахНяма проблем и се радвай ,че нямаш още
![]()
НЕ СПАМЕТЕ!!!Първоначално написано от alex-X
![]()
![]()
Има ли по риторичен въпрос от този???
И ако не знаеш- да, може!
Момиче съм.
ще ти дойде когато му е времето спокс
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
дишай спокойно
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Избий си от главата глупостите- мастурбацията не пречи на идването на цикъла, нито на забременяването.
не ти и трябваа![]()
![]()
не е мн приятно, ама няма начин
![]()
Оффф като почнете с тва...такава тема има/имаше/имало е ми иде да се киллна....щом хората я постват явно не са открили адекватен отговор и имат нужда от съветнали за тва са форумите
+1 i na mene na 14 mi doide a ti kude si se razburzala..oshte nqmash 13Първоначално написано от _CuCuTy_
chakai be chuvala li si che na nqkoi i na 16 im idva ... spokoino
![]()
![]()
o milichka ne se trevoji shte ti doide rano ili kasno na men mi doide na 12 na moreto i beshe mn gadno zashtoto ne hodih na plaj a se sfivah ot bolka vav vilata taka che ne e osobeno priqtno
mackataa
nqma takova ne6to, pak i ti ne si vlqzla o6te v pubertetakade go tarsi6 toq cikal
![]()
УЛИЦИТЕ НЕ СА ПИСТИ...
___BMW M-POWER___
TUNING IS NOT A CRIME
по-добре се радвай,че не ти е дошло,че после те чака "голям купон"
Да го е*a най-накрая се реших да отида на басейн,но о не почакай 21 е![]()
ako do 13 ne ti doide cikala otidi na doctor shtoto cikala do 13 godi6na vuzrast idva ako ne doide trqbva da otide6 na stomatolog
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Хе хе хе! И що не вярваш?На майка ми и е дошло в 11 клас на 17..Първоначално написано от darenka
vij az 2 p1ti masturbirah i dvata p1ti mi doide vednaga sled tova ama nz dali s1m si razk1sala cipata ili e cik1la
aide stiga ste se ebavali s momicheto!!!!!!!Първоначално написано от snoop dogg_vr4
![]()
mackataa