.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Град
    Sin CiTy

Бяло течение или нещо такова...

Прочетох доста теми по тоя проблем , ама моето е все пак нещо различно.. на 14 съм и вече ми е дошло преди една година, но все пак има бяло течение.четох че нормалното е безцветно и без мирис, но моето има някаква миризма.. мирише на кисело .. и е некакво бяло - жълтеникаво.. нямам сърбежи, нито болка, нито някакъв друг проблем.. не знам дали да кажа на мама, защото може въобще да не е проблем, а и ме е срам да говоря за такива неща с нея.. а на гинеколог (ако трябва) сама не мога да ида.. а и не искам, защото не съм ходила до сега и ми се струва срамно.. дано не е някаква инфекция.. често ли се среща.. какво да правя?
    Любовта е да дадеш възможност на някой да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи..

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    мххм аз имах същя проблем и не исках да казвам н майка ми мий се със сода много помага,но трябва окло 2 седмици и ще спре!А за по-бързо ще ти препоръчам нещо мноооого ефикасно може да е необичайно...Значи вземи с пръстта си малко мед и хубаво се утрий отдолу ама имам предвид вътре във вагината не само по срамните устни.Сутрин и вечер.Заокло 2 дена ной-много ще ти мине.Поне при мене беше така
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

Град
    Sin CiTy
    Мед?! Стига бе.. звучи странно.. едвали ако се мия 2 дни с мед, ще ми мине.. все пак тоя проблем не е отскоро.. а и ти откъде разбра, че трябва да се миеш с мед? или пък със сода. едвали си пробвала всичко, докато нещо проработи
    Любовта е да дадеш възможност на някой да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи..

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    ами каза ми го баба ми и наистина взе,че помогна.И аз отначало зяпнах ама...реших да пробвам,то наистина в болниците при такива силни инфекции се правят медени промивки.Но както искаш.А за содата наистина е ефикасно препоръчват го и лекари

Град
    Sin CiTy
    Баба ти ти е казала да си навреш мед в оная работа?! Имаш луда баба .. Ще видим.. май взех да се притеснявам и сигурно ще кажа на мамето..

Според мен по-добре е да кажеш на майка си,за да решите какво да правите,няма нищо срамно,а доколкото бялото течение има го почти всяко 2-ро момиче,не се питеснявай
    Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

Фен
    Град
    под масата ;)
    срам, не срам- най-добре иди на лекар. все пак здравето е най-важно. да не стане така, че сега да е нещо малко и лесно лечимо, а после да стане голям проблем.. замисли се !

Дрън дрън и аз го имам нищо не е ! Тука повечето са превземковци които при най-малкото ходят на чичко доктор (нищо лично) Няма ти нищо съвсем нормално е !
    phah

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Дрън дрън и аз го имам нищо не е ! Тука повечето са превземковци които при най-малкото ходят на чичко доктор (нищо лично) Няма ти нищо съвсем нормално е !
    Имаш и ти жълтеникаво течение с кисел мирис и не предприемаш нищо? Със сигурност един ден ще плюеш колко некадърни са лекарите, защото не могат да ти овладеят инфекцията/но те няма да са виновните в случая/!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    с0фия
    тва е неква инфекция сри че така ти го казвам ама не е нормално да имаш бяло течение даже леко жълтеникаво с мириз .. отиди на гинеколог
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Фен
    Град
    под масата ;)
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    и аз мислех като теб и затова миналия месец дадох 100 лева за лекарства.. по трудния начин разбрах, че щом човек се съмнява, че има проблем със здравето най-добре е да иде на лекар. щом за теб грижата да си здрав е превземка, прави си каквото си знаеш.

Ами аз имам такова,но моето е прозрачно и без мирис/това е най-нормално вагинално теение/-което е напълно нормално/питала съм личната лекарка даже/.Но твоето щом като малко мирише по-добре поговори с майка си и тя ще те заведе на лекар.

не правете експерименти
    на 14 съм . дойде ми преди година. имам същия проблем. ходих на гинеколог . истината е ,че това са гъбички. те са вече хронични т.е. не могат да се излекуват. нормално е , много жени го имат. гинеколожката ми предписа хапчета , вагинален крем и специален интимен гел за всекидневния душ. и все пак ми казаха да не се надявам защото просто е нормално. и няма от какво да се срамуваш liglata13 , а кажи на майка си . тя те е родила , няма защо да те е срам от нея .

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Ходи на лекар!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    Цитирай Първоначално написано от liglata13
    Баба ти ти е казала да си навреш мед в оная работа?! Имаш луда баба .. Ще видим.. май взех да се притеснявам и сигурно ще кажа на мамето..
    ОКК повече няма да давам съвети,реших да помогна с нещо-изпитано,ноо като искаш все пак има лекари иди там!!! И напротив баба ми е най-яката жена на света

Град
    Шумень
    уау страснахте ме! и аз имам нещо подобно и мислех, че е нормално, ма май и аз ше тря да ида на лекар.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Град
    somewhere over the rainbow
    Аз искам да попитам винаги ли го има това течение...аз по принцип си имам винаги в рамките на нормалното, само когато сам в овулация е малко повече, но сега от 2 дни спря и няма нито капка.Как е при вас? И на какво може да се дължи това?

Град
    пространството на Дисе
    При мен само в дните около овулация се появява.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Хм..и аз го имам появими се от както го напраих за 1-ви път преди 4 месеца...тря да го пробвам това със содата!не искам да казвам на майка ми тай като тя не знае 4е не сам дествена,пак и не сиакм да разбира!Да се надяваме 4е ще ми мине

iskah samo da popitam bubenceee kakvo kolichestvo soda v kakvo kolichestvo voda se raztvarq! Mnogo blagodarq predvaritelno

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от sweet illusion
    Хм..и аз го имам появими се от както го напраих за 1-ви път преди 4 месеца...тря да го пробвам това със содата!не искам да казвам на майка ми тай като тя не знае 4е не сам дествена,пак и не сиакм да разбира!Да се надяваме 4е ще ми мине
    Честито! Лепнал ти е нещо! И да търкаш със сода, и да не търкаш, от тия упорити гадини без хапове няма да се отървеш!!!

И аз го имам това...........от някъде 2 месеца.Вече започвам да си мисля че е от интимния гел,защото преди се появяваше само по време на овулацията.И не изглеждаше по този начин
    Bring me to life...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Содата е от тази за хляб нали?и така ли се втрива отдолу?Във вагината слага ли се? или да се смеси с вода и да се измия..как точно? И за меда ако може по подробно,или някакви други методи,билка някаква,кремче?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си