- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 15 годишна ражда без да знае, че е бременна
http://dnes.dir.bg/2008/08/14/news3289070.html
Моля, всички съмняващи се за бременност, правете си тестчетата навреме.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Е добре де карала е т.н. цветна бременност при
коята и е идвал цикълът,но едно не ми е ясно разбрала е че
е бременна чак в 8 месец,еми корема като и е растял не се ли е осъмнила,
не се ли е притеснила![]()
1 може да е била в цветна бременост 2 може о6те да и е бил относително нередовен,то пи6е6е '' симптомите дължала на други здравослосни проблеми ''Първоначално написано от ubuntu
Няма начин да не е усещала движенията на бебчо.Пък и 8 месеца без цикъл и да не се усъмни...Знаела е и то много добре.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
била е активна спортиска , едва ли е имала корем ...Първоначално написано от rozova_lady
егати случката.....![]()
Добре де не ми се карай .... по новините казаха че страдала и от цветната бременност ...Първоначално написано от Крокотамм=
Ама мнооогоо нереално ми се вижда за 8 месеца да не разбере че е бременна .... тва е бебе в крайна сметка не е тиквено семе
![]()
ah da be sportistka ...ako shte i astronaft da e zabelqzwa se![]()
не може да не е знаела и пише че е била спортиска те са слабички и кво в осмия месец корема и колко на 3ма и тва седно го е мислила за нормалноне ми се вярва а за цикъла също но може да е цветна бременност както акзват по нагоре
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Много вярно!Първоначално написано от ubuntu
По темата: Не е невъзможно, но е малко вероятно. Да кажем, че е гимнастичка, щях някак да приема, че менструацията й е спряла за осем месеца, защото при тях развитието е забавено и менструацията не е редовна. Така че - не вярвам общо взето!
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Много странно и все пак тя не е живеела сама
родителите и как така не са и обърнали внимание на тялото.
Аз като отслабна малко и майка ми веднага забелязва и почва да ми крещи,та камоли да види че раста само на корем и да не забележи.
Ми тя 1во е била с цветна бременност, демек щом и идва, не се усъмнила .... Корема проличава окончателно някъде 4 месец, когато вече е невъзможен аборт ... така че ....
Като гледах по новините ,... спортистките са мънини и слабинки ... казаха, че била понапълняла ама цялостно, не само корем... а и това бебе няма 2 кг ... супер мънинко е ... тя е наддала малко кг ...
А и щом незнае че е бременна, шаването на бебето тя може да си помисли за мърдане на червата .... налудничаво е, но ...
![]()
Мн странно, дори да е цветна бременност пак би трябвало да забележи промяна.
Нямам думи просто... Да и падне бебче от нищото. И преди бяха съобщили за някаква (но на доста повече години от това момиче), която родила без да има хабер, че е бременна.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
....... малко ми е трудно да го повярвам ...тя да не забележи нищо
![]()
Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!
Олее още кат го видях по тв-то и умрях от смях![]()
![]()
... не не нееееееее таз е брутално зле
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
abe
razbirase dali momi4ety e zabremenqlo 6to i cvet na cikala e po dr
![]()
![]()
i test moje da si naprai6
ima kvo 4e ad razbere6 na vreme
омг ..![]()
а дали не е била замразена в камера за 8 месеца?
а и сега дочух че знаела,ама криела от родителите си просто преждевременното раждане я изненадало
abe moje i da lyje 4e ne i e idvalo(kak 6te q zasegat idvalo li i e ili ne ?) ,tva samo tq si go znaee, a i otdelno nali na bremennite im se gadi povry6tat edno drugo edvali e tolkova nezabelejimo,moje da q e bilo sram,strah ili de da znam i az...
ne pojelavam na nikoi podobna slu4ka!
dano vse pak vsi4ko se naredi za neq i blizkite i. a na bebeto uspeh v jivota dano slu4i na gotino semeistvo koeto 6te go nau4at da polzva prezervativi![]()
тез изобщо не ги вярвам..тоз нейния корем не е ли растял бе??!![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
мноо ясно че се е направила на ударена . сега дано всичи да я мислят за курва защото е такава . че и тъпа при това .