- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На морето Еб.хте ли??
Да ви кажа аз нищо не съм свалял
вече все едно нямам желание да се опознавам с някое за мен симпатично момиче сякаш нещо ми липсва --- да оставим настрана че като отида в бар на парти където и да е ме забелязват и дори ме заговарят но аз съм изчерпателен когато някое момиче ме заговори дори и да е много красива миналите две лета да ви кажа много какички ме харесаха много красиви но аз нямам желанието сякаш знам че мога да си изкарам вечерта много приятно с тази дама но не се занимавам защо нямам това желание даже да не казвам че миналата година даже ми свиркаха 4 страшни П.чета не се цензурирам откровен съм но аз само се обърнах да ги видя и се усмихнах и продължихме със компанията по пътя а приятелите ми почнаха да ми се смеят а тази година бях на слънчев бряг вчера се върнах да ви поясня може и да не сте от информираните че там е пълно със чужденци но все пак обслужващият персонал навсякъде е български и където и да бях всяка българка ме заговаряше в повече от отреденето внимание за клиента абе няма значение направили сте си някаква оценка за мен но лошото е че дори намеци има към мен Но нещо ми липсва абе като цяло на морето свалки колкото искам но по натам .....Я кажи сега ти какво направи на морето????
Евала че си отрковенПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Малко може би така готино настроени ще пишат
![]()
Az sam oshte v sunny ima zaribqvki ..ama si iska vremetuka sam veche 2 meseca
ma dovolni zabivki sled party v cacao primerno
tuka sam do oktomvri ako iskate nekfo info pishete mi
smisal za kvoto vi trqq otnostno sunny beach
![]()
Бех на КАКАО на DIGWEED супер ми беше има сладури много ама верно си трябва занимавка въпреки че много са натрапчиви тея дамиПървоначално написано от SMoKe_BoY
![]()
i az bqh na digweed .. i na calderon bqh .. (poveche mi haresa na calderon moje bi shtot sled tva pochivah a sled digweed bqh cql den na raota) utre sam na perfekten.com rojdeniq den ..
super si iskarvamako imah i chicho milioner .. deto da mi dava cash da ne se nalaga da bachkam shteshe da e 6
Ама немаПървоначално написано от SMoKe_BoY
Аз вчера се върнах от МЪГЛИВИЯТ БРЯГ
![]()
@amerikanec нещо много лошо звучи твоето..Един вид има пички, мятат ми се , ама ме мързи да им полафя половин-1 час и да ги наеба o.0 .Не звучи нормално
Ами аз лафя тва онова намирам си някоя с която да се посмеем ама все накрая накак си не е в леглото и сякаш вече съм се обезнадеждилПървоначално написано от qwertz
Развито ти е чувството за хумор ама взе че ми стана смешно и на менПървоначално написано от Ophelia
![]()
![]()
Не бях на море тва лято![]()
![]()
Робинята на Quench
Бяхме двама, не помниш ли?Първоначално написано от margo_93
![]()
wtf
ХахахаххахахахахахахахаПървоначално написано от margo_93
![]()
И кое му е смешното..?!Ако бях момче щях да кажа че съм ебал,но съм момиче и затова отговарям така.Или просто ти се сотри много нецензурно?Първоначално написано от qwertz
и аз..за жалостПървоначално написано от SINDEL
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Снощи стана грандиозна издънка. Няма такъв глупав като мен просто.
Eating isn't cheating - Arnold
+1Първоначално написано от margo_93
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
що така?ще споделиш лиПървоначално написано от amatorium
иначе и аз ходих за няколко дена но както се казва останах на сухо
![]()
Cruel Intentions
След 5 дена заминавам, но не се надявам на много.![]()
Hai, i r sexy. K bai.
Нем не съм се ебала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
az bqh na sozopol i beshe prosto neveroqtno no ne se ebah prosto flirtove
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
+1Първоначално написано от margo_93
![]()
Каква гордост само![]()