Цитирай Първоначално написано от marina0
В училище разработваме проект за влиянието на мисълта или дали самите хора са сконни да вярват в нещо, за да го направят реалност. Затова се обръщам към вас и ви моля да изкажете вашето мнение по дадените въпроси:
1. Когато човек вярва много силно в едно нещо, то сбъдва ли се?
2. Дали силната вяра прави хората по-силни или увеличава разочарованието им, в случай че загубят?
3. Господ мисъл ли е (дали е създаден от вярата на хората в него)?
4. Дали когато едих човек, мислейки си за дадена ситуация или друг човек ги привлича към себе си?
5. И доколко сте склонни да се оставите на мислите и на вярата си, защо (защото това ви стимулира да продължавате напред, защото без това поддържа съществуването ви или мислите трезво и не се оставяте да бъдете манипулирани и контролирани по този начин)?

Ще се радвам да споделите истории от ваш личен опит, както и да предложите нови идеи, свързани с темата.

Благодаря за отделеното от вас време.
1.всичко е постижимо с вяра,подкрепяна от труд
2.силната вяра нахъсва хората и рядко ги кара да губят
3.Бог е вяра
4.да.аз лично когато си мисля продължително време за някой или нещо (примерно за човек-фр) или го виждам,или ми се обажда,или ми пише почти винаги имам силна интоиция за нещата
5.вярата ми е 50% от всичко което правя за да постигна дадена цел,а вярата ми в самата мен е 100% (: