.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

ОФИЦИАЛНО ИЗВИНЕНИЕ!!! ОФК СЛИВЕН ЦСКА

ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ ЦСКАРИ, ЧЕ ТАКА ПОДХОДИХ КЪМ НАШИЯ ЕВРОБОЕЦ!!! НАИСТИНА, АКО ВИЕ БЯХТE ОТИШЛИ НА НАШЕ МЯСТО ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА Е РАЗЛИЧНО !!! ИЗВИНЯВАМ СЕ И ПРЕКЛАНЯМ ГЛАВА ПРЕД ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРСКИ ЕВРОБОЕЦ!!!

Съдията не повлия на мача Съдията не ни прееба с първите два гола

Синьото БФС !!!!!

филмче, що не си на мача?

щото филмчето утре заминава

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gsh
    щото филмчето утре заминава
    е тва кво ти пречи

пс- айде честито

в турция, БАТЕ

при първата дузпа машадо беше на поне 20 см от сливенски ... тоест от измислено нарушение ни гонят играч в 13тата минута !
    Фактът, че е имало две топки на терена повече от 1 минута, говори за какъв невероятен съдия имаме и според мен имаше нарушение про втория гол срещу маркиньос, ако бех лефскар или сливенски, може би нямаше да мисля така ! Те ония игпаха на живот и смърт, явно октоподо пести от селекция, за да стимулира другите срещу нас

Град
    Антарктида :)
    Аидеее Честито на всички левскари и сливенчани

Град
    София
    в турция, БАТЕ

при първата дузпа машадо беше на поне 20 см от сливенски ... тоест от измислено нарушение ни гонят играч в 13тата минута !
    Фактът, че е имало две топки на терена повече от 1 минута, говори за какъв невероятен съдия имаме и според мен имаше нарушение про втория гол срещу маркиньос, ако бех лефскар или сливенски, може би нямаше да мисля така ! Те ония игпаха на живот и смърт, явно октоподо пести от селекция, за да стимулира другите срещу нас
    биха ли ви?

убиха ни

възможно ли е?

Град
    София
    убиха ни
    e togava?

Град
    Синя София!
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ФК Дузпа не може да си вкарва дузпите, затова вече се започна с наркоманските изпълнения на разни реферчета...

резил абсолютен...
    Аха, значи пак сините БФС, УЕФА, ФИФА и НАСА прецакаха отбора на истанбул... Синият октопод е навсякъде!
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

ФК Дузпа не може да си вкарва дузпите, затова вече се започна с наркоманските изпълнения на разни реферчета...

резил абсолютен...
    Така е , фк дузпа днеска не можа да вкара от 11-те метра, а срещу тях се изпусна една

Съдията не повлия на мача Съдията не ни прееба с първите два гола
    на вас все съдията е виновен измислете нещо по-умно ...

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Град
    Навсякъде
    Цитирай Първоначално написано от krisscho

резил абсолютен...
    Аха, значи пак сините БФС, УЕФА, ФИФА и НАСА прецакаха отбора на истанбул... Синият октопод е навсякъде!
    Е,ясно е кой е прецакал отбора на Истанбул...сега интересното е кой прецака един друг отбор,БАТЕ?
    Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.

Че играхме слабо и Сливен заслужено ни биха, така , но пък и че съдията максимално спомогна за победата им, това също няма как да се отрече. За мен тази загуба не е фатална, все пак нямахме загуба във вътрешното първенство от 13 месеца и нещо, логично се случи и да паднем, то няма как иначе. Във всеки случай ЦСКА скоро ще намери най-добрия си облик и ще започне да играе стабилно и да постига очакваните резултати. Все пак с тези млади 17-18 годишни момчета нещата не стават с магическа пръчка, колкото и да са талантливи. И при продажбата на 11-12 основни играчи от миналия сезон, няма как всичко да е цветя и рози. Но че ЦСКА не е загубил шансовете си за титлата, в това съм сигурен. Все още е много рано да се каже кой къде ще завърши.

Град
    София
    през зимния трансферен прозорец взимаме Иван Стоянов... и на пролет ще ви накаже пак

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    през зимния трансферен прозорец взимаме Иван Стоянов... и на пролет ще ви накаже пак
    Хех, ще видим кой кого ще накаже .

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Хех, ще видим кой кого ще накаже .
    има време...

"Pa iZleze Izrud Tam Na Terena I sE pROvIKnA Na MegaFona - MACHKAI SLIVEN,MACHKAI!!!"

Срещу вятър не се пикае и срещу Сливен не се играе

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

Град
    София

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си