- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как Ви викат на галено Вашите родители... :)
емии тука като чета на всички им викат некфи супер готинки галени имена...иначе на мене тати ми казва - фастъка мама - кроки -когато се лигавим (идва от крокодилче
![]()
) весело е удома
![]()
ми на мама-мамм ....пък на татко-тате![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Мама ми вика- Хрисе, Хриска,Мименце(нямам предства защо ми викатака)Когато се ядоса-Христианооооооооо!!!
Тати-Хрисе, Рисо Борисо, ол шшшшш
![]()
вени,ени...шушка И РАзни такива![]()
Шуши, пате, дриндьо...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Преди ... Кики, Кикилота, Барбаронче (от детското за барбароните), голяма Барби (сестра ми е малката Барби) ...
Сега Крисе, но по - често Кристинооооооо.![]()
Родителите ми най-често ми викат "пиле","пилето" ,също и "Хрисе" и някой път мама ми вика "миличка" и разни такива....![]()
![]()
To be yourself is all that you can do...
Мама - "маме", "Крисе"
Тате - "тате", "Крисе", "Криско"...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Мама ми вика Боги ,а Тате шебек,маймун,бешек,Бобе,Боб уце,шушо
(![]()
![]()
)или просто свири (сеедно съм кученце
).Майка ми като ми се ядоса и почва да ме вика на цяло име
и после се започва кръстосан разпит () и за това сега като ми каже името и аз викам "сега какво пак съм направила?"
![]()
![]()
![]()
значи още колко кристини има тука ?на мен на жалено мама ми вика криси а пък тати ми вика криско
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ем аз се казвам Калина. Приятелите ми викат Кали
. Мама ми вика цоцоланке (не 4е съм дебела , просто е така) или Калина. Баща ми ми вика или по име или Пипи
!
майка ми ми вика Пупи![]()
![]()
а баща ми ми викаше Шушимн си ме кефи тфа...амаааааа...
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
maika mi vika "dari"."darinka".nai-4esto "bebe"
a az na neq ili "bebe" ili "6i6ko"-6toto e celi 48kg![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Като бях по-малка с баща ми много гледахме анимационни филмчета заедно, най-вече Цар Лъв и все ме нарича с имената на някои от героите.Иначе най-често срещаните са "малък", "дребен" и все някви такива, но те са от времето, в което бях наистина дребна и малка. :Д Ама навика..
А майка ме нарича по всякви начини - от умалителни на името ми, до някви напълно нелепи прякори, добре, че ги помни само няколко дена. о.О
казват ми Йоана,Йоанче,Ани...ама на мен така не ми харесваискам да ми викат Йочи или Йончи
![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Ели
Момиче съм.
Maika ---mame ,mamo,Magi.. a kogato mi
tatko --- Bebcho , Magdaleno![]()
мен мама ми вика Крисе апък като ми се ядосва Криса и също може зайченцето ми![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
хмм.. майка ми вика Ани , Анче(при положение че се казвам Анелия) татко той нашия измицля все простотии и аз отвикнах да се вслушвамдядо ме нарича Ануша (много руско ми звучи
) и така..
Smile... Tomorrow will be worse...
такааам започвам роднините кити , щурчо ;ддд , пиле , КЛИМЕНТИНОО коет го мраза ак някой ми кае КЛИМЕНТИНО И КЛИМЕНТИНА квото ми е името ше го убия ;д когат приятелите ми искат да ме дразнат най вече момчетата щото аз иам сам 1 момиче фр БФР мивикат на цяло име иначе пак кити и заек също ;д
The music is my rescue,.. ♥