- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как Ви викат на галено Вашите родители... :)
Еми темичката е ясна.Вдъхнових се, от темата за това как се обръщаме към родителите си... и ми стана интересно, а те, как се обръщата към вас, по име или ви казват някакво галено прякорче...
На мене примерно мама ми вика "маймуно"
![]()
![]()
![]()
![]()
Т'ва от много отдавна така, щото като малка бях много палава...
Айде Вие сте.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Баща ми ми казва Полина...от това по-галено - накъде?!
Майка ми - чедо, маме...но се случва 2-3 пъти в годината, когато иска нещо от мен.
майка ми ми казва Ники
а баща ми- Нана или шомпи(тфа последното нз що ми вика тей ама ме кефи
)
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
На мен майка ми вика -Марги...
Баща ми -Бубо(от буболе4ка)![]()
майка ми- джери, джоузи ... ако ми кажете отде ги е измислила след като се казвам елена...![]()
баща ми секи път различно ама пак са някви такива дет никой друг не може да ги измислиD
Викат ми Дани и понякога каго съм ги ядосал нещо Даниеле(Приятелите ми викат Дидо )
преди време с бащами се поздравявахме с "о готин" (хипер ни кефи аз го зарибих) и също ми казва точица и кари,майка ми или кари или карче,баба ми вика кате (пък аз съм карина
) дядо ми ми вика кари също
emii Ani mi vikat...kato mi se karat Joana ili Joano...aaa ili laino govedo pikla ligla....
ili pilence slunchice iii tn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен майка ми вика – Крис или когато ми се кара – Кристиано, а баща ми – Криса :P
мойте ми викат: Джу![]()
![]()
от прякора ми: Jumbie, ама тях ги мързи целия за това само Джу![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Станиславко, Миличката ми и сякви такива...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Майка ми ми казва Деси,Десито,Деситке някви такива![]()
Баща ми винаги ми казва Деска (тфа как го мразя)![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Тате ми казва по име. Или понякога 'метъл'. Има навика, като влиза в стаята ми, да се изцепва: "К'во стаа, метАл?!" Което, разбира се, ме дразни и кара да го пъдя от стаята.![]()
Мама ми казва 'Танче', 'пате', 'коте' и разни такива лигави, които също ме дразнят, но се търпят.![]()
ем,... наще ми викат Криси..майка ми като ми се ядоса КРИСНИНААА...татко като се замисля почти никога не ми е казвал КРИСТИНА...,а аз мн мразя да ми казват цялото име...иначе татко ми вика Крис,Криска,Крицинце![]()
викаха ми злато,маме,мишмурок
и т.н а брат ми като беше малък ми викаше " ЕЯ" ...,Защото като беше малък и питаше "КО ТО?"демек к'фо е т'фа наще му казваха питай НЕЯ питай НЕЯ и той си мислише,че се казвам НЕЯ,а не можеше да казва "н" и ми викаше Ея...
и после Киси....сеа е СЕСТРА МИ...или Криси или баси Курвата си или ей Кучко
![]()
ма най-често Криси или Криска
Еми понеже мойто име е прекалено галено (Петинка) ми викат Петя,Пети или "маме" (мама ми вика така,ама много рядко...)![]()
емии наще ми викат Мими ..понякога принцеса , кукла ии няквии такива![]()
мама габси
тате гейбриел
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
ам от Елвира-Вива .Мн мразя някой като ми каже Ели или Елви![]()
Izi ama to i fr-s mi vikat nqkoi tka :P
Мама ми вика-Кукло,а тати-Коте или Котенце![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Майка ми ми казва - Свети и Шуши![]()
![]()
пък татко - Сисика, все едно се казвам Силвия, пък не е така ама бащина му работа
![]()
![]()
![]()
Мама ми вика Иив(от певицата Eve) Тате ми казва Иви Ивче и те такива.Като ми кажат целото име значи съм ги ядосала нещо
![]()
![]()
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down