- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- всеки един миг от живота
Аз ти казвам за принципна ситуация, не уточнявам детайлите. Оттам нататък ти си решавашРедно е да не приемам съвети от хора,които се забавляват от това,че развалят целия ден на някой.
А главно виновна си ти, че се връзваш така. Аз примерно не се. :>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Добре, нека е мир: Емодол си има 1 мнение, вие си имате друго, колкото и да се карате вие няма да промените нейното и тя няма да промени вашето. Всеки за себе си е прав, а мненията на другите грешни. Уважавайте се един друг и не се обиждайте, нали за това е форума да обменяме мнения информация и така нататък, а не да налагаме мненията си над другите.
По темата: съгласна съм с Ice_Queen_, трябва да се радваме на малките подаръци, които ни поднася живота и да се учим от грешките си, в стремежа си да подобрим живота си занапред![]()
Ами да,от 2004,но не съм стояла 4 години нон стоп на компютъра,да не говорим,че днес за пръв път имам чувството,че спамяНикога не съм го правила,ама тоя търмък тука ме дразни.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
от страни на рега и пише 2004 че е регистрирана.ама това нищо не значи... и аз съм тук от 2003-2004,ама кво от тва?/е и бан изядох по едно време де /Първоначално написано от haterkata
![]()
мерси Spider4eto
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Не съм се заяждала с Емо дол,нито с никой.Ако си правеше труда да четеш преди да бълваш пумия,щеше да знаеш. И не се впечатлявам от никакви глупости,но мисля,че няма смисъл да ти обяснявам.Нито съм се опитвала да блесна,нито нещо.Просто тук има теми,където хората отговарят...Аз нямам право ,така ли???? Все още не разбирам какъв ти е проблема,показваш се като пълен комплексар.А това за стара потребителка го казвам не ,за да се изтъквам с нещо,а за да покажа,че не съм спамер и никога не съм била.Първоначално написано от exploitedteen
И да,бладогаря ти за разваления ден,но не ми се извинявай така превзето...не мога да разбера какво има смешно.Понякога не си ли мислил,че на някои хора може би не им е добре и идват в този форум,за да се разтоварят?! Не си ли мислил колко е тъпо всичко това,което правиш...И тея тъпи обиди.....Наистина ли ти доставя удоволствие да караш някой да се чувства зле?
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Айде душа,с никой не си се заяждала таратанци..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Хмм... предполагам, че всеки може да си го разбере по свой начин. И все пак - да извличаш най-ценното от живота, според мен, просто означава наистина да живееш... не да си прекарваш цялото време в седене, говорене на глупости или лющене на семки по кварталните пейки. Според мен, един човек, който живее, той не оставя дните да минават ей така - той пътува, върши интересни неша, запознава се с интересни хора, превръща живота си в една фантастична приказка, чийто край е неизвестен.Първоначално написано от takedowned
Аз се опитвам да бъда такъв... понякога успявам, понякога не. Но нещото, което мога да кажа с ръка на сърце, е че не си губя времето. И това, което бих казал на абсолютно всеки, е никога да не подценява живота си... той наистина е безценен, за това го живейте, мамка му!
Странно е ... странно е, че човек би предпочел да стои пред монитора и да се кара с фалшиви (от негова гледна точка) образи, да псува и да се нерви за това, че някой си спами, при положение, че света ни предлага толкова много неща за правене... ето това наистина е една уместна тема, а пак е станала поредното нищо.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Засега май само Sam90 и още един-двама отговориха на въпроса ми,другите или правеха офтопик или не го разбраха...та най-важната част от въпроса беше как да не си губим времето и да живеем пълноценно и т.н. и най важното как всичко това става в един средностатистически български град.
И освен тва не разбрах ,защо някои от вас свързват това да си живееш живота пълноценно с напиване и надрусване....много тъпа работа,алкохола и дрогата далеч не са най-стойностните неща,които можеш да правиш.
За едни това означава да оценяваш и да се радваш на малките неща от ежедневието/калинки, слънчогледи и т.н./![]()
Други пък го разбират като купон без край - много алкохол, наркотици и секс![]()
Трети го карат ден за ден.
Обаче важното е всеки да си живее живота както му харесва и да не се меси с работата на останалите.