- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Трябва ли ЦСКА отнова да е в "А" група?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Smqtate li 4e CSKA trqbva6e da vleze otnovo v A grupa ili ne?

Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
Както се каза още в края на миналия сезон "всички клубове трябва да започнат отначало".
Тоя филм съм го гледалПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ

Няма кой да спре малките свине!!!
че то цска тая година освен в А група не е била никъде другаде...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

На ЦСКА мястото винаги е било в "А" група и винаги ще си остане там!!!

Без ЦСКА щеше ли да следиш първенството?Първоначално написано от ProZz
Не ми отговаряй, риторичен въпрос....

Да.Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Е това е любимото на лефскари като теб, ЦСКА да беше пратен във "В" група, ама за твой яд не станаПървоначално написано от krisscho
.
Даже и "някак си" шампион стана ей така между другото, ама хора, като този, който е поставил началото на темата изобщо не го и взема в предвид това. Смешна и жалка работаПървоначално написано от tuzaro
.
Не се заблуждавайте.Мястото на ЦСКА е било и винаги ще бъде в елита ,защото живеем в Абсурдистан,където всичко е позволено и правилата не важат за никого и особено за този велик клуб
И какво му е абсурдното на ЦСКА да ми обясниш "велики" "разбирачо"?! Все едно на Лефски всичко във всеки един период от историята му е било супер честно, почтено и според правилата, та виждате първоизточника на злото в българския футбол в лицето на ЦСКА...
Наитина е смешно да виждаш само чуждите трески, а не погледнеш и себе си и собствените си грешки.
И какво му е абсурдното на ЦСКА да ми обясниш "велики" "разбирачо"?! Все едно на Лефски всичко във всеки един период от историята му е било супер честно, почтено и според правилата, та виждате първоизточника на злото и всички прегрешения в лицето на ЦСКА...
Наистина е смешно да виждаш само чуждите трески, а не погледнеш и веднъж себе си и собствените си грешки и да признаеш, че не си толкова чист, колкото ти се иска и се опитваш сам да се самоубедиш.
Аз не знам какво му е абсурдното на отбора ти.Ти ще ми кажеш или вече си забравил случая с Лупи.Ако нещо подобно се беше случило с Левски,със сигурност щяхме да бъдем наказани възможно най-сурово.Може би не с изхвърляне от А група,но във всеки случай нямаше да минем метър като вас.Трябва да благодарите на УЕФА,която ви изчака възможно най-търпеливо да си изплатите всички дългове,което не е съвсем сигурно все още.Едва ли с друг отбор щеше да се процедира по този начин.Просто такъв случай като вашия няма и не ми се вярва някога да има в историята на европейския,а защо не и на световния футбол.Пак казвам,живеем в абсурдна държава и каквото и да стане,няма да се учудя.Дори това не ме учуди.
Още нещо.Аз не съм от хората,които гледат първо в чуждата паничка и тогава в своята.Ако такова нещо беше станало с Левски,щях да съм от първите,които да настояват изхвърлянето им от А група само защото обичам честността и справедливостта.Всички знаем какво стана с Ювентус преди време.И какво от това?Сега отново си играят,където им е мястото,защото си го заслужиха.Май вас ви е страх,че ако ви пратят във В група,никога няма да можете да изплувате оттам...
Хех, това, че ако "бяхте" на нашето положение сте щяли да бъдете най-сурово наказано серизоно ме разсмя. Нали се сещаш, че половината БФС е съставено все от ваши хора-Боби Михайлов, Иван Вуцов, Касабов, Наско Сираков... Още да изброявам ли? Мисля че няма смисъл. Така че мога да ти кажа, че положението щеше да бъде същото като нашето- щяха временно да ви отнемат лиценза, а след това да ви го върнат. И не допускаш ли, че пък сме си изплатили дълговете и затова логично са ни върнали там, където винаги ни е било мястото?! А и защо Батков нищо не се обади след връщането на лиценза на ЦСКА ако наистина имаше пак нещо нередно както при отнемането му? А Наско Сираков, Боби и компания все левскари, ако ЦСКА не беше си изплатил дълговете, дали вярваш, че щяха да ни върнат лиценза? Аз лично съм 100% сигурен, че нямаше да ни го върнат...Първоначално написано от miss_darkness
А това, че случая с отнетия и след това върнат лиценз на ЦСКА нямал аналог в Европа и света е пълна глупост и говори, че изобщо не следиш футболните събития изкъсо(за момиче можеби е нормално, няма лошо). Но приказваш без да си наясно. Напротив- лиценза на Порто и Стяуа беше отнет точно тази година, но по друг случай-уговорени(тоест купени) мачове, но след време двата споменати клуба обжалваха и молбите им бяха приети, а лиценза им върнат и те се върнаха в лигата. Така че не ни изкарвай толкова "уникални", понеже не сме колкото и да ти се иска
.
А затова ако сме били във "В" група, нали сама се сещаш, че на ЦСКА мястото никога не е било там. А и дай да пратим Левски във "В" група, след което със сигурност 80-90% от звездите ви ще избягат в други клубове и да видим дали няма да се притесняваш как ще се върнете след това в елита, щото само с юноши и резерви няма да е кой знае колко лесно. Определено обаче не ви пожелавам такова нещо естествено, защото както нашето, така и вашето място в елита е задължително.
Много добре знам за Порто и Стяуа,но ти сам каза,че при тях ситуацията е по-различна.То ако в България се отнемаха лицензи за купени мачове,вече нямаше да има отбори в А група.Имах предвид,че не знам за друг подобен случай от вашето естество.Може и да има,не споря,но поне аз не съм запозната с него.
Как можах да забравя прочутото синьо БФС?Поне докато го има,ще съм спокойна,че никаква опасност не грози отбора ми.Ех,щастливци сме ние,левскарите,че имаме кой да ни защитава
Както и да е,хареса ми последното ти изречение.Факт е,че без ЦСКА Левски няма да е това,което е,както и обратното.
Считам,че каквото и да се каже повече,ще е излишно.Истината е,че отборът ти оцеля този път.Дано е било за добро
По-различна или не, пак е нередност и то голяма да уговаряш и купуваш мачове, даже си е престъпление ако трябва да си кажа честно мнението. Та щом признаваш, че ако в България за отнемане на лицензи трябваше цялата "А" група да е с отнет луценз, е тогава наистина живеем в абсурдна от футболно естество страна. Навсякъде по света се купуват мачове, но тука при нас е нещо уникално, тъй че затова ми е мисълта да гледаме целия български футбол, а не само ЦСКА, Левски и т. н. Защото всички наши клубове еднакво са затънали във фекалиите(с извинение)...Първоначално написано от miss_darkness
За синьото БФС, не казах, че цялото БФС е синьо, напротив, всички грандове си имат някакво лоби там, но все пак е видно, че повечето ръководители в БФС са хора свъзани по някакъв начин с Левски. Не търся световната конспирация в това, просто отбелязвам факта. Не обвинявам и Левски като клуб(фенове и футболисти) в нищо лошо.
Да, българският футбол без ЦСКА и Левски е нищо, това е факта. Както и само без ЦСКА или само без Левски. Просто двама тима не могат да поддържат добра класа без вечния си съперник, това е истината.
Иначе и аз смятам спора ни за завършен, всичко най-хубаво ти пожелавам.