.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Как да убедя майка ми

Как да убедя майка ми да ме пуска навън до по-късно?На 14 съм да добавя.Тя иска стане ли 21:00 да съм в нас.Супер ми е гадно,тъкмо се съберем навън повече хора и стане забавно и аз да трябва да се прибирам.Доказала съм й че може да разчита на мен,че съм разумна и т.н. знам,че е защото се притеснява за мен,но все пак.....

Град
    някъде там...и аз не знам къде :)
    имах същия проблем(само че аз съм на 16)Като за начало поговори с нея.Опитвала ли си досега?Щом си доказала на майка си,че може да ти има доверие то тогава не виждам какъв й е проблема Желая ти успех и късмет
    Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    В момента съм наказана цяла седмица .. от в4ера до нделя вее4ерта .... то4но заради тоя 4ас .... прибрах се по късно и айде .. конското и после .. : няя да излизаш 1 седмица и толкоз време без комп напрао ... абе нз .. ама ся понеже няя никои в нас .. ..

пп и аз съм на 14 .. много имам да кажа по таз тема оба4е тряя да се изпарявам от компа
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

ами как да ти кажа...не си много малка но не си и достатъчно съзряла..нз може би ше тряа да поговориш с нея,да я убедиш,за да ти има доверие...
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Ами щом сте голяма компания, и не се занимавате с алкохол/цигари/наркотици/разврат, би трябвало да няма проблем и до 5 да седиш, но майка ти се притеснява...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

i az imam su6tiq problem (na 14 sum):[ onq den kato stana 9 4asa i ba6ta mi po4na da zvuni da sum se prebirala vednaga ..nz si kakvo puk priqtelkite mi gi puskat do 11 4asa nai malko
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

Град
    София

Re: Как да убедя майка ми

Цитирай Първоначално написано от slipknot4e
    Как да убедя майка ми да ме пуска навън до по-късно?На 14 съм да добавя.Тя иска стане ли 21:00 да съм в нас.Супер ми е гадно,тъкмо се съберем навън повече хора и стане забавно и аз да трябва да се прибирам.Доказала съм й че може да разчита на мен,че съм разумна и т.н. знам,че е защото се притеснява за мен,но все пак.....
    Ами, почакай още 2 години и ще те пуска до по-късно! Мен ме пускат до 00:30 през лятото, но само, ако съм с компания. През зимата ме пускат до 23:30-00:15. Майка ми не ми се кара, ако закъснея, но гледам да се прибирам навреме. Иначе и аз съм на 14.
    Момиче съм.

Мега фен Аватара на sasha_90
    На 14 години си,нормално е родителите ти да се тревожат за теб.А за този час са си прави.Не искам да прозвуча като бабичка,но сега такива работи стават,че да те е страх да си покажеш носа в тъмното.А и на 14 едва ли можеш да се предпазиш особено,ако си сама.Следователно,слушай родителите си,те не ти желаят лошо.

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Ами щом сте голяма компания, и не се занимавате с алкохол/цигари/наркотици/разврат, би трябвало да няма проблем и до 5 да седиш, но майка ти се притеснява...
    Голяма компания сме.А и имам достатъчно акъл в главата си за да не започвам да правя секс на 14,като повечето на моята възраст (това за разврата),наркотици не бих пробвала,а цигари-опитвам се да откажа нашите от тях и съм твърдо против това

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    В момента съм наказана цяла седмица .. от в4ера до нделя вее4ерта .... то4но заради тоя 4ас .... прибрах се по късно и айде .. конското и после .. : няя да излизаш 1 седмица и толкоз време без комп напрао ... абе нз .. ама ся понеже няя никои в нас .. ..

пп и аз съм на 14 .. много имам да кажа по таз тема оба4е тряя да се изпарявам от компа
    и моето дете да беше емо и аз щях да го наказвам

Град
    Christmas Islands
    На мен ме оставят до 22 някъде, но съм се прибирала и към 21.30 - горе-долу по това време. Много ясно, че родителите ти ще се притесняват! И по-добре да те прибират рано, защото се грижат за теб, отколкото да не ти обръщат внимание, защото лошите работи стават веднъж, а после се съжалява цял живот!

Град
    in my world!
    моята и пред нас да съм не заспива докато не се прибера чудя и се и така мн ама мн ме ядосва квото и да и говоря тя си знае нейната и вече видях че няма смисъл да и обеснявам тя ми вика тебе като те няма в къщи немога да спя
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kriska__
    моята и пред нас да съм не заспива докато не се прибера чудя и се и така мн ама мн ме ядосва квото и да и говоря тя си знае нейната и вече видях че няма смисъл да и обеснявам тя ми вика тебе като те няма в къщи немога да спя
    И мама е така На мен ми е гадно и се прибирам по-рано заради нея за да не будува и притеснява.

Hi na vsi4ki! az sam na 13, i men me puskat do 9! do sega ne sam uspqvala da ubedq na6te da ostana dolu do po-kasno! a i ot edna strana sam saglasna s tqh, za6toto sega vs e vazmojno ima gi vsqkvi idioti naokolo! normalno e da se pritesnqvat za nas! ama kakvo tolkova ako ostana dolu do 9.30 primerno! ponqkoga ne gi razbiram roditelite!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от xpucuto
    Цитирай Първоначално написано от kriska__
    И мама е така На мен ми е гадно и се прибирам по-рано заради нея за да не будува и притеснява.
    Еми логично е да се притеснява щото сякви ги има навънка...

Голям фен Аватара на krisence
    Мно ясно че ще се притеснява, но ако сте голяма компания ( и май сте такава) не би трябвало да е такъв проблем. Поговори с майка си и тя ще разбере че и ти вече си зрял човек и можеш да изкажеш това което искаш спокойно, без крясъци. Надявам се да съм ти помогнала.

az sam na 13 i me puskat do 9 i 30 ama me karat v 8 i 40 da se pribera si4ki da qdeme ........ az qm za 2 minuti de ama posle me hva6ta murzela i ne mi se izliza...... a ako se ne vurna za ve4erq prosto mi zvunqt razbirame se 4e ne sam gladna i gotooo

Пробвай да запознаеш родителите си с хора от компанията, които да вдъхват доверие. Те трябва да са наясно къде ходиш и какво правиш, но трябва да са наясно и с факта, че порастваш. Доказвай им, че могат да ти имат доверие, говори с тях за всичко. Ако те са наясно какво наистина се случва с теб, как живееш, какво те вълнува, тогава ще могат и да преценят по-добре колко доверие заслужаваш.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Ти си момиче. Не си момче. Въпреки че и при момчетата има такива ограничения, не е проблем като закъснеем. Търпя си виковете и толкова. Но при вас момичетата нещата са по-комплицирани. Родителите примерно гледат новини, слушат радио, четат в нета видат два-три пъти сигнали за изнасилени момичета и ги обзема параноя, че всичко може да ти се случи. И то е така. Ти знаеш, че си с приятели, накъде на сигурно, но те не го знаят. Не ги вини, а поговори с тях.

Град
    Sofia
    Ами колкото и лошо да звуче ни можеш да я убедиш Когато бях на 14 и мен пускаха до 21:30h.(сега съм на 17)Сега в зависимост от това къде съм и с кого съм изкарвам до доста късно.

Град
    Банско

Xex..

Естествено, че на тази възраст ще имаш вечерен час и ще се прибираш в 9. Ти не гледай приятелките си, а себе си. Всеки е минал през тфа, мен даже в 8 ме прибираха едно време
    So that each and every woman could find her perfect guy

Супер фен Аватара на Riot
    зависи от родителя
    аз съм израснал без баща
    а майка ми е много мекушава
    и не ми правеше проблеми
    правеха ми проблеми бабките по пейките
    че ги замерях с земляни топки

ето сетих се за 1 случка
    бяхме се наредили 5 човека
    да счупиме прозореца на къщата на една доста противна бабка
    и уж на 3 хвърляме всички
    то какво стана
    само аз хвърлих

голямо удоволствие беше да чупя стъкла с камък
    а и бях най-малкия и най-глупавия в компанията
    набор 88 се движех с 86-85
    и само ме манипулираха
    Моля ?!

Голям фен Аватара на Yancheto

Re: Xex..

Цитирай Първоначално написано от narkotikche
    Естествено, че на тази възраст ще имаш вечерен час и ще се прибираш в 9. Ти не гледай приятелките си, а себе си. Всеки е минал през тфа, мен даже в 8 ме прибираха едно време
    Ето един човек със смислено мнение!И аз не бих си пускала детето до късно,ако е малко.До 9 часа има достатъчно време да се виждаш с приятели и да се забавлявате!

Аз в 9 излизам. Камоли да се прибирам в толкова.
    Ами тръскаш се , че останалите ги пускат до късно...
    Също може да заведеш няколко приятелки , който се знаят с майка ти или баща ти и да ги помолят да останеш до по-късно и така няколко пъти докато видят ,че нищо не става като останеш до по-късно!
    Ако не стане от тези вариянти , то най-вероятно до 15-16 години , ще откриеш цаката на родителите ти!

Град
    Italy,Venezia
    Аз имах същия проблем преди време но поговорих с майка ми и я разубедих да ме пуска до по-късно навън.[/u]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си