здравейте казвам се Благой и наскоро бях изнасилен от мой близък роднина.Всичко се случи когато през 1 период живях сам понеже родителите ми бяха по работа в чужбина.Докато бях сам в нас чичо ми ми дойде на гости за да ми даде пари и да остави храна и такива работи но този път нещо беше различно той ме попита дали може да остане в нас за малко и аз разбира се му казах да.Докато аз бях в моята стая гледайки филм той влезе и започна да ме гали по врата.Аз го отблъснах и го казах какво правиш ?! За момент той се смути осъзнавайки грешката си но не след дълго започна отново и този път ме облиза по врата, след това ме зграбчи за ръцете и ме хвърли на пода.Започна да ми вика че ще прави секс с мен и че ще се изпразни върху мен и всякакви такива извратени работи обърна ме и ми свали гащите и си завря кура в гъза ми опитах се да го отблъсна но не успях той ме удари и аз явно съм припаднал.Когато се събудих бях целият покрит в сперма,явно не се е изпразнил само 1 път отгоре ми от гъза ми течеше кръв аз веднага почистих всичко и се облякох така и не разказах това на никой лично надявам се че написвайки това тук ще ми олекне и няма да се чувствам като парцал.

Нарушена е т.11

Moderated by Sam90'