- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сбърках ли, че се записах в 44то СОУ?
zdurkah li 4e se zapisah v 44COY?? moje bi ne go zn no to e poprincip obiknovenno daskalo ne e prof i edinstvenata razli4na paralelka e graf dizain... i tam e FULL S 4algari i tupi kopeleta i lainari.. i nz kak 6te oceleq smis az nikoi en poznavam no spored tfa kato gledam profilite na tiq tuka ot 44 i kato 4uvam kfo sa mi kazvali za daskaloto .. nqkoi mi kazvat 4e 6te oceleq .. drugi 4e 6te ima metuli i t.n. no mi trqbva pomo6t .. dai suvet plzzz :*happy*happy*happy*happy*happy*happy*happy*happy* happy*happy*( sad pretty please with sugars on top ..... very_sad smisul ... NQKOI AKO E V 44COY DA MI KAJE KAK E TAM PLZ!!
smisul iskam da kaja na dali 6te si namera sreda i awe tova 6te bude nai ko6marnata godiuna v celiqt mi jivot imam edna fr i tq e bila tam do 3ti klas (sega e kato men 8mi) i jivee to4no zad daskaloto i kaza 4e e pulno s 4algari i s vsqkfi otrepki i idioti koito sa kato kone s kapaci i nevijdat p dale4e ot nosa si i.. nz dali 6te se sprava va mi kazvat 4e 6te ima vsestni i t.n. no se sumnqvam .. poprincip sum mn kontakten 4ovek i zabaven no nz dali 6te gi izturopa tam .. horata .. i nali vi kazah tfa u4ili6te ne e profesionalno ima samo 1 prof paralelka i tq e moita i samo tfa drugoto e obiknovenno u4ili6te .. i molq vi MOLQ VI daite suvet ili ako nqkoi e ot daskaloto da mi kaje kak e tam i dali ima hora kato men (az li4no sum metulka hoda s kubinki 6ipove grimiram se po tumno i zatfa nz kak 6te me vuzpriemat ili dali izob6to 6te go napravat)
..taka 4e ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako nqkoi e ot daskaloto da kaje kak stoqt ne6tata ako ne pone suvet ili ne6to takova.. :S
smisul to moje i da mi haresa no .. e malko veroqtno i ako tolkova tolkova mn ne mi haresa 6te se premesta sled 8mi klas .. no do togava .. :S:S:S:S:S
HHHHELLLLP MMME ;s;s;s;s;s;s;s;
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Смисъл много смисъл влагаш в смисъла ...![]()
Начи,не съм от 44то,нито го знам кое е то по простата причина,че съм от друг град, но тъй като хората навсякъде са еднакви си мисля,че и в твоето даскало ще има от всичко малко. И да си сбъркала със записването там мисля,че е малко късно за поправка. Но пък има само един начин да разбереш как е там
.
Спокойно,ще си намериш приятели и като ги намериш ще си имате свои общи теми на разговор и така ще си карате доволно и щастливо.![]()
Ае,лека нощ![]()
моят съвет е да видиш кво е и ако не ти хареса и ако имаш няква възможност да се преместиш в друго даскало
Хм...И аз не съм го чувала,но спокойно.Все ще си намериш някого,с когото да се движиш....Свиква се.
Пейшънс май диър.![]()
zdrasti - az bqh ot 44 sou sa ve4e ne sam za koeto mislq 4e sajalqvam koklkoto i da ne mi se iska - metuli dokolkoto az znam ve4e nqma(poznavah 4 i si4ki se premestihme na dr mesta) sa ne znam ot novite u4enici moje i da ima nqkoi i dr po normalen (kat za teb) aa daskaloto nee e koi znae kolko qko ama stava - pone ne prili4a na bolnica
......
taa dai na ls da se dorazberem![]()
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!
Кво целиш с тва?! да избягаш от чалгарите НЕможеш..чалгарите и фешъните сме навсякаде. СЕГА Е НАШТА МОДА И ЩЕ НИ ТЪРПИТЕ! В което и училище да идеш ВИНАГИ ще има чалгари..ние сме повечето и ние определяме правилата..аиде чао сега и ДА ЖиВеЕ ЧаЛгАтА!Първоначално написано от tiny_world
![]()
![]()
![]()
Sinan Sakic rulzzz
kak mraza takiva pikli4ki/pikliovci kat teweПървоначално написано от srpsko_1988
![]()
da ti kaja 4e vremeto vi barzo 6e otmine sigorna sam
DA JIVEE METALA - 4ALGATA DA MRE !!!![]()
aa i vnimavai da ne te stigne nqkoi golqm batko s 4erni dremhi i kubinki![]()
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!
Аз живея на няколко квартала от 44то и от време на време ме занася натам,а някога бях учила там.По мои впечатления е много зле училището,аз много го мразя,наистина има някаква отвратителна концентрация на чалгари,смисъл от тия най-ужасните с телефончето в ръка ,от което се разнася музика.Няколко индивида от там ми се сториха доста противни,говореха на :якуууу,готинуууу, супеееллНо не веднъж съм виждала метъли,даже май някой пънкар.Ще си намериш компания със сигурност.От далеч ще се разпознаете.
В 44-то учат братята от "Христо Ботев".![]()
ако мислиш че си сгрешел/а другата година се премести но изчакай може да си намериш супер компания и да ти хареса![]()
+1Първоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
Love Is All Around
Значи,здрасти аз съм учила там до миналата година (7 години).Сега сестра ми е в твоя клас.Как се казваш?Няма за кво да съжаляваш?Даскалото е супер.Няма метали.Е да,вярно,повечето са чалгари.При това госпожите са много печени..повечето де.А паралелката с графичен дизайн е нова и се прави всичко възможно,за да се създаде обстановка за новите ученици.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Аха,ясно ти си Велимира.Сестра ми ми каза,че си много добра и печена.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..