- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Майка замразила 3те си бебета
Сега гледам новините и казаха нещо потресаващо.Майка замразила 3те си бебета малко след раждането и ги държала в къщата си над 20 години.Двете и други деца на около 24 години ги намерили като търсели нещо за ядене.Направо не мога да повярвам как е възможно.
Нямам конкретен въпрос просто се потресох от новината и исках да споделя.![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Мноо важно - има ги много такива....
оооо боже какви хора има по тоя свят ...![]()
то бива нелепости .. ама тфа ве4е на нищо не прилича .. кат оня баща дет държал дъщеря си пове4е от 20 години в някфо мазе![]()
![]()
абее няям думи ...
Xlive 4 loveX
<3 <3 <3
И аз го гледах!![]()
Просто не мога да коментирам, това са болни хора!
Я пуснете някой линк с повече информация,че това наистина е фрапиращо.
izvergite sa navsqkude!i az 6te razkaja edna istoriq,pro4etena vuv vestnik...
v nqkoq ot susednite ni durjavi,nqmam spomen v koq to4no,mom4e na 20godini zapo4va da se oplakva ot postoqnno glavobolie,sled redica testove i izsledvaniq otkrivat tumor v mozuka....dotuk ni6to 6okira6to...po vreme na operaciqta,kogato doktorite otvarqt 4erepa mu,zada otstranqt tumora,v glavata mu namirat 7 ot nai-golemite igli za 6ienekakvo se ustanovqva po-kusno-4e kogato mom4eto e bilo o6te bebence,svekurvata(demek baba mu po ba6tina liniq) ne e odobrqvala maikata na deteto za sina si(demek ne e odobrqvala snaha si) i e bila tvurdo protiv neq i iskala tq i novorodenoto beb4e da iz4eznat ot jivota na sina i i dokato ostavqli bebe6oka pri baba mu da go gleda tq periodi4no mu vkarvala takava igla vav fontanelata(tova e mekata 4ast na glavata,namira se na vurha na glavata,tam bebetata nqmat 4erep-kost,a e samo koja i meka tukan,fontanelata se zatvarq,t.e. tam 4ereput se zatvarq sled 1godi6na vuzrast)...ta za tazi 1 god babi4kata e vkarala igli v 4erepa na deteto s cel da go umori,no ne e uspqla...i 4ak 20god po-kusno deteto,ve4e porasnalo mom4e,zapo4va da ima problemi....babi4kata e vkarana v zatvora za 25god...demek do jivot!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Това е потресаващо.Какви хора съществуват![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
не се учудвам всъщност нищо ново.Светът е пълен с такива хора, на които мястото не им е по улиците, а в някоя психиатрия...
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Ти си създал живот, пък после го унищожаваш... няма никакъв смисъл, ама има и такива хора- нямат капка здрав разум!
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
оле .. ужас ..
има ги всякакви лелле .. тази жена дето е забила игли в главата на бебенцето ,не е ли за лудницатаааа![]()
![]()
![]()
Summer (h)
Първоначално написано от laila_94
Да ви кажа за най-голямо всеобщо съжаление вече нищо не ме изненадва и учудва..
Изверги много, не стига, че са извратени, ама и имат супер гнусните идеи..
Наистин такива хора.., абе то човек не може да ги нарече "хора"![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Има всякакви хора. Такива същества не заслужават да живеят. Изобщо ми е чудно, как сърце им дава да злоупотребяват така с невинни същества.
Много чудно, да изкараш 3 бременности/изключвам вариант с близнации или тризнаци/ и никой след раждането да не се запита къде са тези деца?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
демек двете и други деца били на по 4 и надали са разбирали от бременност и тем подобни, а може и да е нямала мъжМайка замразила 3те си бебета малко след раждането и ги държала в къщата си над 20 години.Двете и други деца на около 24
Може и по-малки да са били другите и деца...
Тя ги е замразила над 20 год.
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
6 милярда и пловина... достатъчно население, за да гима всякакви.
абе просто не го разбирам този свят....![]()
someone else...
maliiii....tva s iglite kat go pro4etoh napravo nastrugnah. egati babata:d to napravo filmi tuka nekfi ek6uni
a pa za zamrazenite deca...... posle teq det gi namerili pone izqlili gi..
..
Ужас....Първоначално написано от darla_f
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
http://www.standartnews.com/news/det...B7%D0%B5%D1%80Първоначално написано от kPuCkA
Заповядай
Ох докъде стигат хората само....
много е зле тази жена да си замръзи децата![]()
![]()
pfffffff
))))))))))))))))))))))))