.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Ще се самоубивам

Здравейте-може това да е първата и последна моя тема в този форум но просто не издържам.Поне искам да разкажа историята си.
    Когато бях още малка-до 4 клас-всичко беше наред-имах приятели,майка ми не беше такава истеричка.Преместих се в ново даскало(причините ще премълча) и там имах приятели.Почнах 7 клас-и всичко се прецака-искарах една двойка(единствената за целия ми живот-имала съм само две 4,двайсет 5тици и всичко отстанало 6тици(от 1ви клас насам)).Майка ми изперка-почна да крещи по цял ден-въпреки че завърших с 6.Приятелите ми ме зарязаха(дори не беше заради 2ката-просто ей така).Момчето което харесвах(вече не ми пука-не чувствам нищо)си има гадже.Останах сама-на никой не му пука за мен.И за това реших да се самоубия.В даскало.
    Не се впрягай в живота-така или иначе няма да излезнеш жив от него.Живееш-умираш-каква е разликата?

Град
    София

Re: Ще се самоубивам

Цитирай Първоначално написано от _Em0_KiD_
    Здравейте-може това да е първата и последна моя тема в този форум но просто не издържам.Поне искам да разкажа историята си.
    Когато бях още малка-до 4 клас-всичко беше наред-имах приятели,майка ми не беше такава истеричка.Преместих се в ново даскало(причините ще премълча) и там имах приятели.Почнах 7 клас-и всичко се прецака-искарах една двойка(единствената за целия ми живот-имала съм само две 4,двайсет 5тици и всичко отстанало 6тици(от 1ви клас насам)).Майка ми изперка-почна да крещи по цял ден-въпреки че завърших с 6.Приятелите ми ме зарязаха(дори не беше заради 2ката-просто ей така).Момчето което харесвах(вече не ми пука-не чувствам нищо)си има гадже.Останах сама-на никой не му пука за мен.И за това реших да се самоубия.В даскало.
    Има 99999999999999999999999999999999999999999999999999 999999999999999999999999999999 такива теми! Не се ли наситихте на тея глупости?!?
    Момиче съм.

Така ще докажеш че си тру,нали?

Много си зле! Недей да се самоубиваш! Светът не е свършил. Голяма работа, че си имала 2ка, нали си завършила с 6? Приятелите ти не са ти били приятели. Момчето, което си харесвала, си има гадже, кво толкова? Има и други момчета. Този не те е заслужавал, може би. Гледай оптимистично на живота! Ще имаш много хубави мигове! Не се самоубивай! Това е признак на слабост! Бъди силна! Недей да се тревожиш за глупости. Излез, поразходи се, купи си нещо и ще ти се оправи настроението. Айде успех. Надявам се да съм ти помогнала. Ако искаш ми дай скайп да си поговорим.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ник - _Em0_KiD_
    Тема - "Ще се самоубивам"

... КЛАСИКА!

Град
    Русе
    Поредните глупости, но нещо напълно обичайно за "емо"
    Като си решила да се самоубиваш - действай. Но ми се струва малко вероятно да го направиш. Защо въобще писа тук? Искаш някой да те разубеди? И защо в училище? Искаш да те съжаляват съучениците ти после ли? Дори след смъртта ти няма да има нищо хубаво по твой адрес. Трудна работа е да се самоубиеш. Лесно е да се каже, но трудно за изпълнение. Поне ме викни да гледам като тръгнеш по "пътя"
    Иначе и аз бях решил на два пъти да приключа с живота, който имах. При вторият път реших, че първо че им разкажа играта на всички, които са срещу мен и тогава ще си резна гръкляна, но ще взема някой скапаняк със себе си
    Все още съм жив, както се вижда и съм им теглил една хубава майна на всичките идиоти, и в момента се наслаждам на това, което имам и гледам постоянно да си правя кефа по един или друг начин.
    Майка ти постоянно ти виси на главата и само бръмчи наляво и надясно?! Всички са ти обърнали гръб?! Е, майната им, бих казал. За всеки път си има пътници, стига да решиш какво точно искаш!

Fuck da system!
    Ако опиташ може да загубиш, ако не опиташ - си загубен

Град
    в мечтите ти
    И защо пишеш тема за това?Като си решила-действай, аз какво да направя
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

HxhayhaYXHYahxhaH da ti pomogna ?!
    s мeтbл w глawa , s лoпaтa w rbка , нb чaлгariтe нeщasтнi мuzikaтa az щe sпra *!*

Град
    Добрич :o)
    Какво можем да направим за теб?

който казва,че ще се самоубива не го прави
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Ти добре ли си само защото на последък не е както трябва незначи че е дошъл края на света .... и да се самоубиеш Направиш ли го ще покажеш на всички че си много слаба психически и че неможеш да се справяш с малките неща...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Какво можем да направим за теб?
    ..да и подадем ножа
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Ник - _Em0_KiD_

... КЛАСИКА!
    Аахх .. колко добре казано ...
    Ако не ти беше такъв ника щях да се у4удя .... ама така си4ко се нарежда ..
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    `Soмэewhэrэ...
    ..абе я не ги слушай...как ша си лигла...глупости!Всяко уважаващо себе си момиче трябва да се самоубие преди да навърши пълнолетие ...сега недей ги слуша ами изтичай и вземи един нож...кеф ти вените,кеф ти през гушата...айде успехчета

мн си зле...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    ..абе я не ги слушай...как ша си лигла...глупости!Всяко уважаващо себе си момиче трябва да се самоубие преди да навърши пълнолетие ...сега недей ги слуша ами изтичай и вземи един нож...кеф ти вените,кеф ти през гушата...айде успехчета

мн си зле...
    Бе нали е емо!?! Кухнята, ножът, вените-край на проблемите!
    Момиче съм.

Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от elena333
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...

мн си зле...
    Бе нали е емо!?! Кухнята, ножът, вените-край на проблемите!
    ама разбира се ....незнам защо я критикуват другите пхахх

Само дето това не е решение

Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от fenkatakrisi952
    Само дето това не е решение
    ...ама ти недей така да говориш...не порнаваш емо 'културата'

Тръгнала да се самоубива-айде недей така сега,сички ги имаме тея моменти.Ето например аз
    Пукаше ми за класа ми-разделихме де
    Пукаше ми за приятелите ми-предадоха ме
    Пукаше ми за майка-на нея не й пука за мен,само ме обижда.По лошо е от колкото при тебе-нито една 2 не съм имала,а спр много ми е бучала за оценки......Не знаеш кво чудо е ако получа 5
    Пукаше ми за гаджето ми-заряза ме
    И ко ся трябва да тръгна да се самоубивам ли?Гадно е ДА,но просто трябва да се стегнеш и да продължиш напред Keep walking И на мен ми беше трудно,всички ги имаме тези моменти.Когато бях малка майка ми редовно ме разплакваше с държанието,обидите си и т.н.....сега вече не ми дреме,да приказва каквото си ще.Приятелите ти явно не са били истински fr щом така са постъпили,ще си намериш по-добри.А оня пикльо да не е последното момче на тоя свят....?айде по-спокойно,сичко ще се оправи,колкото и да ти е тежко сега-горе главата е смело напред А и ако наистина щеше да се самоубиваш-до сега да си го направила.А до тези,които й се подиграват-момичето просто иска някой да я подкрепи,да я разбере и да й помогне,да я убеди,че нещата не са толкова лоши,колкото изглеждат
    Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите

Всеки има проблеми... Но винаги има и решения на проблемите

Ще ти кажа какво е казал Чърчил 1942 година

"Разликата между песимизма и оптимизма е, че при едното намираш недостатък в решението, а при другото решение на недостатъка."

Помисли дълбоко над това и ще осъзнаеш, че краят не е решение на проблемите

P.S> Electron. не мога да разбера хора като теб. Да, това момиче, може и да лъже, може и въобще да не е момиче, но може и наистина да има подобен проблем. Ако за едни самоубийството не е решение, то за други е и би трябвало да се опитваме да им помагаме, а не да им говорим по твоя начин...

P.S 2> Току що майка ми случайно влезе и прочете темата... Ето какво ми каза тя: "Самоубийството е да се предадеш преди поне да си опитал да се справиш с проблема. И това не е като останалите случаи, когато можеш да опиташ пак."

Цитирай Първоначално написано от Electron.
    еми братле виж ся .. казах го с ирония но просто има 28 хиляди теми може да се опита да потърси все ще намери някой с нейния проблем ..
    Това е най-малкия проблем. Тук пишат страшно много хора и това е загубена кауза да ги накараш да търсят темите. А отделен въпрос, че тази търсачка не ми харесва. Няма интелигентен алгоритъм на търсене и в повечето случаи резултатите не са тези, които ми трябват.

Стегни се! ;]

Лично аз ако някой ден реша да се самоубия ще скоча от блок, поне ще полетя.

Цитирай Първоначално написано от filito
    Стегни се! ;]

Лично аз ако някой ден реша да се самоубия ще скоча от блок, поне ще полетя.
    Да... Като пирон във вода...

айде със здраве и като се самоубиеш ни пиши,за да разкажеш как е минало

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Ник - _Em0_KiD_

... КЛАСИКА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си