.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Oт къде да си купя яка раница?

Наближава новата учебна година,а ще съм осми клас(ново даскало,нови хора) и е време за нова раница...обаче нещо немога да си харесам.До сега единственото,което ми допадна са чантите на Converse,но пак не е точно това,което искам.

Някой има ли идея,къде мога да намеря подобие на това>

Мега фен
    можеше поне да кажеш откъде си
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    L.A. \ Moscow
    Ако няма такива в аптеките. . . друго място не знам!
    Raise your fist!

О боже ама вие с раници ли ходите на даскало Защото ние ходим с чанти даже някои и с дамски чанти а момчетата с торбички

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от siiska
    О боже ама вие с раници ли ходите на даскало Защото ние ходим с чанти даже някои и с дамски чанти а момчетата с торбички
    ахаха ебахти тъпото,знаеш ли как на кецовете и изтърсените дънки и суичер ще ми ходи една дамска чанта мн ясно че ходя с раница

Раниците са си удобни. Всъщност при нас само някои момичета ходят с торби от Armani или Dior (правят се на специални). Ако искаш отиди в Adidas. Те имат добри раници. Аз се сдобих съвсем случайно с чисто нова раница, маркова на Genius и е страшно готина. Само че раницата на тази снимка (трябва да си луд, да ходиш с такова нещо) не знам къде може да намериш. Иди и виж на Илиянци.

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    Цитирай Първоначално написано от siiska
    ахаха ебахти тъпото,знаеш ли как на кецовете и изтърсените дънки и суичер ще ми ходи една дамска чанта мн ясно че ходя с раница
    Ем знам ,че не им ходи за тва не нося дамска чанта ами ходя с чанта дет се носи през рамо от ония дългите збраих им името абе на Nightmare before christmas хяхя ама е мноо яко мноо джиджано се получава

Много шаренка таз. Поразходи се из магазините и виж какво ще намериш. А и зависи до какви пари си търсиш. Иначе и аз предпочитам ранците - по-удобни са, а и в дамска чанта няма как да си сложа всички неща.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    Ако няма такива в аптеките. . . друго място не знам!
    Да..в аптеката до нас има много хубави.Иначе вземи да пообиколиш магазините за чанти,раници и такива боклуци,все ще си намериш нещо.За всеки случаи няма да падне от небето...

Град
    L.A. \ Moscow
    на адидас са хубави... мен ме кефи една малка черна, не испъква много отзад, с 3 бели линии от лявата страна...
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    На мен пък ми харесва ето тази

...Обаче със сигурност няма да дам 80лв за раница... Ще търся някаква такава подобна,задължително черна(макар,че тази е сива).И искам да е такава с една дръжка(но не от тея дамските)...И аз се чудя къде да търся.От София съм...Единственото място,за което се сещам е Джъмбо ...Абе ще му мисля като наближи 10 Септември!

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    можеше поне да кажеш откъде си
    Oт София съм.

Иначе,до 80 кинта за раница спокойно давам,но аз имам на Puma и на Adidas,просто са искам нещо по-разчупено.
    А що се отнася до разцветката на раницата от снимката-тя няма значение,аз исках да покажа модела

Аз си взех ЧАНТА от Аdidas Доста се изръсих,ама много ми харесва

Град
    Антарктида :)
    Цитирай Първоначално написано от presito.
    Аз си взех ЧАНТА от Аdidas Доста се изръсих,ама много ми харесва
    Дам,също можеш да погледнеш и в някои магазин на Пума,те правят хубави раници също.

От магазина.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Varna mLaD0s

:]

xaxa dobre ve s taq ranica s pistolet4etata nai mn v noviq ti klas da ti izleze nqkoi qk prqkor zemi si nqkva s edna prezramka ili si xodi s damskata 4anta na daskalo kvi kirii 6se zanimava6 ;]
    divak

aBE,ZA kvo trqbva da se izhvyrlqme tolkova s tiq chanti i ranitsi.Vie kolko marki izbroihte...Lichno men me kefqt ranitsi i chanti (chanti koito sa prez ramo)mojem da si gi nakichim sys znachki ,da im napravim krypki,abe izobshto za hora s bogato vyobrajenie Obache az nikak ne sym fen na torbichki i damski chanti.Abe,obshto vzeto na vseki ,kakto mu har

Цитирай Първоначално написано от DJEB
    aBE,ZA kvo trqbva da se izhvyrlqme tolkova s tiq chanti i ranitsi.Vie kolko marki izbroihte...Lichno men me kefqt ranitsi i chanti (chanti koito sa prez ramo)mojem da si gi nakichim sys znachki ,da im napravim krypki,abe izobshto za hora s bogato vyobrajenie Obache az nikak ne sym fen na torbichki i damski chanti.Abe,obshto vzeto na vseki ,kakto mu har
    и аз не съм фен на дамските чанти.освен това изобщо не са ми удобни(само един път съм опитвала да ходя с такава).харесвам си традиционните раници и с такава се чувствам удобно.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    видях че си от софия и че си си харесал/а РнБ чанта аз имам подобна и си я взех от подлеза на НДК но можеш и от патеките в младост начи там има един магазин за РнБ неща начи суйчари дънки има и раници но са малко скъпички около 60 70 най скъпите са около 80 лева и ако ти се дават малко повече пари можеш и от там но аз моята си я взех за 50 и нещо лева не е толко скъпа но тва дет едно момиче ходило с дамска чанта еми не мисля че на мен ще ми утива много поне не и на кецовете РнБсуйчара ми и мойте дънки ...нееее

а и забравих да ти кажа в джамбо няма никфи хубави поне до колкото знам

Цитирай Първоначално написано от lenito_sf
    а и забравих да ти кажа в джамбо няма никфи хубави поне до колкото знам
    Meрси за помоща,дам аз ходих до Джъмбо нямаше нищо качествено...пътеките са точно до нас но невидях коментара ти и не съм се сещала да мина от там,иначе най-после си намерих раница(след дълго обикаляне из центъра)се спрях на Рийбок,мн и се кефя на раничката страшно сладка е

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Централните Хали бре

emi 4estita ranica

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    В Ben Sherman има много яки модели, обаче са скъпички.

CCS или подлеза на НДК

What i fell... what i know...sick and tired...i stand alone...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си