.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 212
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Леле много съм обиден. Ти направо ме изкара ебати съществото.И аз може да се каже че вярвам в зодиите,ама чудно защо ли приятелката,с която се разбираме перфектно и всичко си споделяме е точно близнаци.Научи едно за нас раците.Ние сме потайни и не се разкриваме току така пред всеки.Това трябва да ти е достатъчно.
    E, да знам, че сте потайни.. и то много ... чак неможе да се разговаря с вас ако става въпрос за личния ви живот... Ем не съм срещнала рак, който супер много да ме впечатли... Някои са доста забавни, но и големи лицемери и интриганти... но казвам "някои".. Е, че има други зодии, които много повече ми харесват, макар и да пишат че всаимоотношенията ми с рак са доста добри :P
    Точно-лицемери и интриганти са. поне тези, които познавам. А и близнакът е така открит човек, че някой, който е потаен го нерви. Аз обичам картите да са на масата и всичко да е ясно!

И разбира се, че зодията не е важна. Изобщо не мисля така. Само да не е рак и донякъде Дева, че са ми малко женчовци. Всичко друго е ок. Специално моят асцендент е козирог, така че малко със земните зодии мисля, че съм добре. Иначе у дома има 2 лъвчета, а бащата е лъв с асцендент лъв.....невъобразима комбинация. Мама е с есцендент дева и си личи-все да й е чисто, подредено, нагласено .
    И все пак въпреки, че си падам по тия неща, зодията не е толкова важна. Все пак не може милиони хора да са еднакви. Но има нещо вярно. От опит съм го забелязала.

аз пък се разбирам добре с мъжете риби,лъвове,раци,телци и деви и с жените везни,скорпиони,а овните и водолеите не мога да ги понасям-много са инатливи тези същества

Град
    с0фия
    ем ние с моя сме рак и дева и навсякъде пише че си подхождаме и наистина е така
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Ми..спорна работа.В един хороскоп пошеше,че с приятеля ми ни върви само в секса,но бракът би бил пълен провал. Попринцип при нас почти няма ден в който да не сме се скарали(Овен и Везни сме).С леля ми сме от една зодия и съм забелязала,че с нея най-много се разбирам.
    Странно, една моя приятелка и нейното гадже са същите зодии и не спирам да се карат.. но пък и мн се харесват... хихих... Ама Нали, сичко си има изключения
    При нас проблема е,че той е свикнал да се прави на обиден и да спори до безкрай.Ние везните обаче на думи сме по-силни от рогатите овнета и почти няма спор,в който да не съм излязла победител.Освен ако не стане дума за неща изискващи сила и бързи действия-тогава му прехварлям топката,защото знам,че ще се справи по-добре от мен.Той обича да си налага мнението на всички и навсякъде,аз мразя някой да ми казва какво да правя и да ме ограничава.Главно за това спорим толкова много.Обичам всичко да ми е тихо и спокойно(но никога подредено),а той ако няма драма и екстремни ситоации-не е живот.
    Винаги съм си казвала,че ако имам дете овен,го пращам да живее при баба си докато не стане на 20,иначе ще срути къщата и без друго слабите ми нерви.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Според мен това са глупости. Зависи от характера на двамата партньори, не от зодиите им.
    +1

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Абе, аз много съм чела за зодии, но общо взето установявам, че много малко наистина налучкват, поне като сравнянвам с опита си. Аз съм Овенче и ще си споделя опита от моя гледна точка.

Например навсякъде пише, че за партньорство пише, че Овена си подхожда с Лъв и Стрелец. Мога да ви кажа, ч е това е така, но партньорство разбрано като приятелство и служебно. Тия хора са много точни и най-готините ми приятели са точно ЛЪВ и СТРЕЛЦИ. Стрелците са много страстни и затова много си подхождаме в леглото. Връзките ми обаче с тия два знака винаги са били катастрофи.

За любов: Винаги , ВИНАГИ , винаги оставам фенка на БЛИЗНАЦИте. Това са моите сродни души и просто ги обожавам. Странното е, че и те ме надушват и май не познавам Близнак , с който да не сме си поне флиртували. Родени сме един за друг.
    От известно време ходя с ВОДОЛЕЙ, но честно казано ми е за първи път така сериозно. Много ми прилича на връзката с Близнаци, въпреки че не се получи от раз, но може би затова в момента е сполучлива.
    Има логика в това, защото и двете зодии са въздушни.
    Що се отнася обаче до Везните ( 3тата въздушна зодия ) - там беше пълна катастрофа, въпреки че ходихме половин година. Може би просто човека не беше за мен, знам ли аз.

Зодията , с която НИКОГА не съм имала нищо общо е КОЗИРОГ. Имам само една колежка от университета, която е Козирог, но с нея общуваме само на лекции.

Най-добрата ми приятелка е РАК, обаче подозирам, че това е пълна случайност.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Лапландия!?
    Абе зодий и на мен ми пише че със скорпион не сме един за друг ама 4 години сме в идеални отношения мноо добре се разбираме дори .Всичко си е до човек ^^. Аз съм лъвче доста добре се разбирам обаче със везни и близнаци

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    Аз съм рибки,а моят е козирог
    Естествено той е по-силният характер ,но пък на мен така повече ми харесва.Не искам някой който да въртя както си искам.
    Мн се разбираме във всяко отношение,мн се обичаме.Понякога си поспорваме,ама нормално.
    май ребките обичаме да ни командват
    За тва обичам рибки и се разбирам с тях. Аз обичам да командвам а те ме слушат и изпълняват
    Сестра ми е лъв,а приятеля й е риби.Мога само да кажа-горкия .
    Заедно са от почти 4 години и мн се разбират,ама тя страшно мн го командва.Само с 1 дума и 1 поглед му запушва устата.Пък той е мн кротък На моменти чак го съжалявам.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

овен и скорпион не съвместима комбинация ,но мойте гажета до сега пове4ето са били скорпиони
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Леле много съм обиден. Ти направо ме изкара ебати съществото.И аз може да се каже че вярвам в зодиите,ама чудно защо ли приятелката,с която се разбираме перфектно и всичко си споделяме е точно близнаци.Научи едно за нас раците.Ние сме потайни и не се разкриваме току така пред всеки.Това трябва да ти е достатъчно.
    E, да знам, че сте потайни.. и то много ... чак неможе да се разговаря с вас ако става въпрос за личния ви живот... Ем не съм срещнала рак, който супер много да ме впечатли... Някои са доста забавни, но и големи лицемери и интриганти... но казвам "някои".. Е, че има други зодии, които много повече ми харесват, макар и да пишат че всаимоотношенията ми с рак са доста добри :P
    Точно-лицемери и интриганти са. поне тези, които познавам. А и близнакът е така открит човек, че някой, който е потаен го нерви. Аз обичам картите да са на масата и всичко да е ясно!

И разбира се, че зодията не е важна. Изобщо не мисля така. Само да не е рак и донякъде Дева, че са ми малко женчовци. Всичко друго е ок. Специално моят асцендент е козирог, така че малко със земните зодии мисля, че съм добре. Иначе у дома има 2 лъвчета, а бащата е лъв с асцендент лъв.....невъобразима комбинация. Мама е с есцендент дева и си личи-все да й е чисто, подредено, нагласено .
    И все пак въпреки, че си падам по тия неща, зодията не е толкова важна. Все пак не може милиони хора да са еднакви. Но има нещо вярно. От опит съм го забелязала.
    Аааааа не, с тебе изобщо няма да се разберем.
    Как ти звучи зодия Рак,луна Везни и акцедент Дева.

П.П.Лицемер и интригант ще ме извинявате и двете ама несъм,защото това качество най мразя в хората.

Айде раци да се обединявамеее!!!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Хах, ем аз съм Овен, а приятеля ми е Лъв. Навсякъде пише, че това е перфектната връзка и тем подобни и съвсем случайно най-често съм харесвала момчета от Лъвската зодия

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Интересно ми е кога ще се научите че освен слънчевата зодия има и доста други които играят вана роля. Освен това за да се види дали хората си подхождат трябва да се сложат астрологическите им карти една върху друга и да се види колко съвпадения има и дали асценденти, десценденти и всички дрги такива си пасват.... Абе големи истории са и не е хич лесно.
    Ъхъ. И аз това се питам. Не че съм кой знае колко запозната, ама поне всяка планета трябва да се знае в кой знак е и на двамата о.О Най-малкото Луната и Асцендента. Иначе учудващо 1/12-та от хората на Земята трябва да се обичат/мразят с друга 12-та...

лъв съм и той е лъв.нали така ок?

лъв съм и той е лъв.нали така ок?

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere

Аааааа не, с тебе изобщо няма да се разберем.
    Как ти звучи зодия Рак,луна Везни и акцедент Дева.

П.П.Лицемер и интригант ще ме извинявате и двете ама несъм,защото това качество най мразя в хората.

Айде раци да се обединявамеее!!!
    E окк ти може и да не си :P ама повечето са... и то големи... отратителни.. за това ми е тази представа за тях, щото и аз мразя лицемерите и интригантите

Мно'о интересна тема. Безполезна дори... 'Айде да си сложим по една табелка със зодията на гърдите, да знаем за кой да се залепим. Искам да кажа, че няма значение к'во си пишем в тази тема. Хората си се привличат, харесват си се, може би и зодиите имат нещо в тая работа, ама има ли значение дали имат общо или не?? Няма значение.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз съм Козирог. Досега с представилите на Везни, Близнаци и Риби изобщо не ми е вървяло. А с била с поне 2ма от всяка от тях...

За положителен не знам...Имам асцедент Близнаци и в някой зодии съм Водолей...

Ненавиждам раци. Особено мъже. Изобщо не се понасям с тях. Адски противна зодия са ми и винаги се караме. Аз съм близнаци.
    Аз съм рак, а сестра ми е близнаци Е, моят асцендент е скорпион и съм с повече скорпионски качества, та за това една приятелка, която също като тебе мрази раците, ми казва, че аз рак не може да съм
    Аз с телци не се разбирам, а моят мечок е скорпион.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Re: Кой зодии си подхождат най добре за 1на истенска връска

Цитирай Първоначално написано от sapa91
    аз съм зодия рак и се разбирам чудесно с близнаци но на всякъде където прочета м/у рак и близнаци не става...
    i az sum rak ;] gadjeto mi e bliznaci i se razbirame perfektno t'va dali se razbirate dobre ne zavisi ot zodiite ;]

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Риби+риби - перфектна комбинация.
    На мен лично ми допадат най-вече близнаци и стрелци.
    Аз съм риби.
    Мразя рак,овен и козирог.
    Но винаги има изключения.
    Не всичко зависи от зодията.

аз съм риби и според мен най-лошата комбинация е риби и дева...и не говоря само от личен опит

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Нали не вярвате на тия глупости ?

Цитирай Първоначално написано от zvezdii4kaa
    аз съм риби и според мен най-лошата комбинация е риби и дева...и не говоря само от личен опит
    Eйй бая рибки сме били :P
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

[quote="_Kristin_"]
    Цитирай Първоначално написано от zvezdii4kaa
    Eйй бая рибки сме били :P[/quote

няма лошо колкото повече толкова по-добре :P

лъв и лъв варви добре много сме еднакви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си