- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой зодии си подхождат най добре за 1на истенска връска
Точно-лицемери и интриганти са. поне тези, които познавам. А и близнакът е така открит човек, че някой, който е потаен го нерви. Аз обичам картите да са на масата и всичко да е ясно!Първоначално написано от Lost_Kiss{}
И разбира се, че зодията не е важна. Изобщо не мисля така. Само да не е рак и донякъде Дева, че са ми малко женчовци. Всичко друго е ок. Специално моят асцендент е козирог, така че малко със земните зодии мисля, че съм добре. Иначе у дома има 2 лъвчета, а бащата е лъв с асцендент лъв.....невъобразима комбинация. Мама е с есцендент дева и си личи-все да й е чисто, подредено, нагласено.
И все пак въпреки, че си падам по тия неща, зодията не е толкова важна. Все пак не може милиони хора да са еднакви. Но има нещо вярно. От опит съм го забелязала.
аз пък се разбирам добре с мъжете риби,лъвове,раци,телци и деви и с жените везни,скорпиони,а овните и водолеите не мога да ги понасям-много са инатливи тези същества![]()
ем ние с моя сме рак и дева и навсякъде пише че си подхождаме![]()
и наистина е така
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
При нас проблема е,че той е свикнал да се прави на обиден и да спори до безкрай.Ние везните обаче на думи сме по-силни от рогатите овнета и почти няма спор,в който да не съм излязла победител.Освен ако не стане дума за неща изискващи сила и бързи действия-тогава му прехварлям топката,защото знам,че ще се справи по-добре от мен.Той обича да си налага мнението на всички и навсякъде,аз мразя някой да ми казва какво да правя и да ме ограничава.Главно за това спорим толкова много.Обичам всичко да ми е тихо и спокойно(но никога подредено),а той ако няма драма и екстремни ситоации-не е живот.Първоначално написано от Lost_Kiss{}
Винаги съм си казвала,че ако имам дете овен,го пращам да живее при баба си докато не стане на 20,иначе ще срути къщата и без друго слабите ми нерви.![]()
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Абе, аз много съм чела за зодии, но общо взето установявам, че много малко наистина налучкват, поне като сравнянвам с опита си. Аз съм Овенче и ще си споделя опита от моя гледна точка.
Например навсякъде пише, че за партньорство пише, че Овена си подхожда с Лъв и Стрелец. Мога да ви кажа, ч е това е така, но партньорство разбрано като приятелство и служебно. Тия хора са много точни и най-готините ми приятели са точно ЛЪВ и СТРЕЛЦИ. Стрелците са много страстни и затова много си подхождаме в леглото. Връзките ми обаче с тия два знака винаги са били катастрофи.
За любов: Винаги , ВИНАГИ , винаги оставам фенка на БЛИЗНАЦИте. Това са моите сродни души и просто ги обожавам. Странното е, че и те ме надушват и май не познавам Близнак , с който да не сме си поне флиртували. Родени сме един за друг.
От известно време ходя с ВОДОЛЕЙ, но честно казано ми е за първи път така сериозно. Много ми прилича на връзката с Близнаци, въпреки че не се получи от раз, но може би затова в момента е сполучлива.
Има логика в това, защото и двете зодии са въздушни.
Що се отнася обаче до Везните ( 3тата въздушна зодия ) - там беше пълна катастрофа, въпреки че ходихме половин година. Може би просто човека не беше за мен, знам ли аз.
Зодията , с която НИКОГА не съм имала нищо общо е КОЗИРОГ. Имам само една колежка от университета, която е Козирог, но с нея общуваме само на лекции.
Най-добрата ми приятелка е РАК, обаче подозирам, че това е пълна случайност.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Абе зодий и на мен ми пише че със скорпион не сме един за друг ама 4 години сме в идеални отношения мноо добре се разбираме дори.Всичко си е до човек ^^. Аз съм лъвче доста добре се разбирам обаче със везни и близнаци
![]()
Сестра ми е лъв,а приятеля й е риби.Мога само да кажа-горкияПървоначално написано от slun4ice
.
Заедно са от почти 4 години и мн се разбират,ама тя страшно мн го командва.Само с 1 дума и 1 поглед му запушва устата.Пък той е мн кротъкНа моменти чак го съжалявам.
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
овен и скорпион не съвместима комбинация ,но мойте гажета до сега пове4ето са били скорпиони![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Аааааа не, с тебе изобщо няма да се разберем.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Как ти звучи зодия Рак,луна Везни и акцедент Дева.![]()
П.П.Лицемер и интригант ще ме извинявате и двете ама несъм,защото това качество най мразя в хората.![]()
Айде раци да се обединявамеее!!!![]()
Хах, ем аз съм Овен, а приятеля ми е Лъв. Навсякъде пише, че това е перфектната връзка и тем подобни и съвсем случайно най-често съм харесвала момчета от Лъвската зодия![]()
Ъхъ. И аз това се питам. Не че съм кой знае колко запозната, ама поне всяка планета трябва да се знае в кой знак е и на двамата о.О Най-малкото Луната и Асцендента. Иначе учудващо 1/12-та от хората на Земята трябва да се обичат/мразят с друга 12-та...Първоначално написано от slun4ice
лъв съм и той е лъв.нали така ок?![]()
лъв съм и той е лъв.нали така ок?![]()
E окк ти може и да не си :P ама повечето са... и то големи... отратителни.. за това ми е тази представа за тях, щото и аз мразя лицемерите и интригантитеПървоначално написано от Niakoitam
![]()
Мно'о интересна тема. Безполезна дори... 'Айде да си сложим по една табелка със зодията на гърдите, да знаем за кой да се залепим.Искам да кажа, че няма значение к'во си пишем в тази тема. Хората си се привличат, харесват си се, може би и зодиите имат нещо в тая работа, ама има ли значение дали имат общо или не??
Няма значение.
Аз съм Козирог. Досега с представилите на Везни, Близнаци и Риби изобщо не ми е вървяло. А с била с поне 2ма от всяка от тях...
За положителен не знам...Имам асцедент Близнаци и в някой зодии съм Водолей...
Първоначално написано от krem4et0
Аз съм рак, а сестра ми е близнаци
Е, моят асцендент е скорпион и съм с повече скорпионски качества, та за това една приятелка, която също като тебе мрази раците, ми казва, че аз рак не може да съм
![]()
Аз с телци не се разбирам, а моят мечок е скорпион.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
i az sum rak ;] gadjeto mi e bliznaci i se razbirame perfektnoПървоначално написано от sapa91
t'va dali se razbirate dobre ne zavisi ot zodiite ;]
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Риби+риби - перфектна комбинация.
На мен лично ми допадат най-вече близнаци и стрелци.
Аз съм риби.
Мразя рак,овен и козирог.
Но винаги има изключения.
Не всичко зависи от зодията.
аз съм риби и според мен най-лошата комбинация е риби и дева...и не говоря само от личен опит![]()
Eйй бая рибки сме билиПървоначално написано от zvezdii4kaa
:P
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
[quote="_Kristin_"]Eйй бая рибки сме билиПървоначално написано от zvezdii4kaa
:P[/quote
няма лошо колкото повече толкова по-добре:P
![]()
лъв и лъв варви добре много сме еднакви![]()