.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 212

Re: Кой зодии си подхождат най добре за 1на истенска връска

Цитирай Първоначално написано от sapa91
    аз съм зодия рак и се разбирам чудесно с близнаци но на всякъде където прочета м/у рак и близнаци не става...
    i az sam rak imah vrazka s edin zodiq bliznaci i varve6e m dobre i ne skasaxme za6toto ne6to e stanalo a za6toto se premestih
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

и аз подкрепям мнението,че рибка и рибок са перфектната комбинация, аз лично съм имала много близки приятели момчета рибки и много се разбирахме все едно ми четяха мислите и с това ме караха да се привързвам още толкова, а аз нали съм си рибе попринцип си се привързвам :P

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Според мен това са глупости. Зависи от характера на двамата партньори, не от зодиите им.
    +1

Аз лично по принципа на въздушните знаци се разбирам добре с Близнаци и Водолий.Винаги съм мислила,че две Везни са взривоопасна комбинация,а точно това ми се случва в момента.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Re: Кой зодии си подхождат най добре за 1на истенска връска

Цитирай Първоначално написано от sapa91
    аз съм зодия рак и се разбирам чудесно с близнаци но на всякъде където прочета м/у рак и близнаци не става...

това са пълни глупости със зодиите
    No Fear!

Голям фен Аватара на Crazytu
    Аз съм дева.За девите пишеше,че не се разбират с раците,ама на вече 3 месец карам с един рак и дубре си се разбираме.

истенски връски колкото щеш
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Рядко се съветвам с хороскопа, но смятам че често характера има връзка със зодията
    Аз съм огнена зодия- Лъв и се разбирам добре с огнените зодии и земните

Ами , кво да ви кажа....
    Аз съм Овен
    незнам с кого най-много се разбирам според тия глупости

Град
    Стара Загора
    Най-яката зодия си е скорпиона.Той е създаден да си живурка самичак!
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Абе ти ако обичаш някого много ти пука коя зодия е

Град
    В.Търново
    хаахаа... лудост е това със зодиите.
    за съжаление аз като риба не мога да отрека, че вярвам в тези така наречени "съвпадения".
    Със скорпион съм от доста време и... няма други мъже от както той е в живота ми.
    Криви са, ругаят ги много, мразени са скорпионите и още куп неща, но само една риба може да го оправи. И то през лицето xaxaxa :P
    Харесвам раци мъже. Жени..никак, много им знае устата.
    Овните ме кефят, очарователни са ми някак и са като деца, независимо на каква възраст.
    Телците ме кефят, много земни, спокойни, интелигентни. Но и те философстват много на моменти а аз мразя да ме карат да вярвам в нещо.
    Близнаците са яки приятели, много приказват, даже не спират, но са симпатяги големи. Сексуалност -0.
    Рак... мъжете са ми магия, невероятни приятели, ще ти се да са ти нещо повече, но след ден с тях почват да ти лазят по нервите и магията изчезва.. Естествено до следващия момент в който не се видите хаха
    Лъв..мъжете са кофти правячи повечето, адски красиви голям процент, мамка им долна хахах готини хора, но за здравей здрасти, с риби се нямаме, високомерно ми седят от горе ме гледат ,ше ги халосам аз тях.. все са прави е, айде чао тогава..
    Девите..жените са АД, приказват прекалено много и прекалено безсмислени неща колкото да им се пълни устата с думи,а мъжете саа... странни, спорта ги влече, все некви мании имат, откачат много, и като свърши едната мания (която съвсем случайно може да сте вие) се почва с друга, която дори може да не е човек и вас ви няма.. тъй е ...
    Везни... те са ми неутрални. Леко скучни, интересни са обаче. Понякога са адски ненаред във вселената, но са добри и качествени приятели и събеседници. Умни да.
    Скорпиони... хапливи, безцеремонни, ако се събудиш сутрин и питаш дали изглеждаш добре сутрин, бъди сигурна, че няма да получиш "о мило винаги си толкова красива" (естествено ако не го мисли наистина но едва ли ще се насили да го каже..под достойнството му е) ами нещо от сорта на присмехулно свистене, или "пф..хахахах"
    Но ако си риби или рак или овен, ще се разбирате. Ако сте от другите зодии.... зор малко. Доста даже. Не се мъчете, трудно ще им "хванете цаката"
    Стрелци не познавам много. Не ми харесват. На съвсем друга вълна сме.
    Козирози, отлични приятели, много имам такива, ставаш през ноща, обаждаш му се "Боли ме г*за, така и така" и веднага правят нещо по въпроса, няма хън мън. Много земни, не се натягат. Забавни горе долу, но много пресметливи, много мислят преди да правят нещо, само тва е тъпо.
    Водолеи..странни.. некви.. някой се изживяват като психолози, тва е добрия вариант. Лошия когато останалите се изживяват като ментори. Аз знам всичко, ала бала, все знаят, все са разбрали първи, все гледат леко така с ирония нещата.. яки хора са, ако знаеш как да им влезеш под кожата можеш да имаш всичко , но не знам тва как става въобще, никой не е успявал ахах
    Риби.. почти не познавам. Жените са некви пачаврички доста от тях, останалите са интелигентни красиви и мистични. Аз съм от първите хахах ...хората ще решат от кои съм. (btw такова тъпо измъкване само риба може да измисли) мъже риби не познавам много, чувам че били готини..но немога да кажа.
    ПП: Всичко горе написано е от Рибешка гледна точка.

Повярвай ми характера се определя от зодията. 1 приятелка ми се оплакваше, че гаджето и е мн ревнив. Викам и: гаджето ти е рак нали-да от каде разбра( че накъде по ревнива зодия от тази). Аз лично съм перфектния пример за стрелец-не мога да лъжа, винаги съм болезнено искрена и това понякога наранява хората около мен, но съжалявам, ако мисля нещо казвам си го. Повече ще съжалявам, ако го премълча. Обичам да се забавлявам.Не мога да готвя. Стрелците нямат нищо общо с готвенето. Обожавам децата и ставам за много добър родител. Наложи ми се да отгледам близнаците на леля ми (8 години вече). Има бая страст в мен (то и елемента ми е огън). Общо взето препокривам описанието на зодията.
    Определено не е добре двама души да са от 1 зодия ( с 1 елемент). До скоро излизах със стрелец като мен и намаше шанс да сме заедно. Зодиакалния ни знак е наполувина човек и наполувина диво животно. Отвътре ние крещим за свобода.

Ето малко инфо: http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=3065

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не се хващайте със скорпиони ,ужасни същества са ,отмъстителни ,егоистични, ако си добър към тях обаче ,са като котенца Ама бързо им минава мерака ,повечето е секс и страсти
    ПС - аз съм един скорпион ,за това говоря така )

Мега фен
    Аз съм близнаци.И аз не вярвам на зодиите, но защо тогава толкова си отговарям на зодията?!?Все едно имам 2-ма различни хора(като раздвояване на личността).

С дева сякаш най-добре се разбирам.И везни.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    много ми е смешно като чета за зoдиите..станали сте гаджета веднъж с някои зодия рак (примерно) и хоп..решили сте,че за вашата зодия е подходяща зодия рак..друг пък го зарязал някои зодия овен иии хайде решил,че тая зодия не е подходяща..пъъъъъълни глупости са за мен
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Where streets have no name
    Мъжо ми е лъвче, а аз съм овца. Пасваме си идеално.
    С водните знаци не можем да се траем. О, Боже, колко ненавиждам раци и риби, че и скорпиони Рибите са толкова флегматични, несигурни и потайни, че не е истина. Раците са ми направо неприятни, а тия скорпиони ГОЛЕМИ скрипи Със стрелците се разбирам супер, също и с телци, но най-вече с лъвчета Мъжки представители на овните не съм срещала, но сиг ще си паснем
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Аз съм овен и от опит (даже два опита) с момчета овен не мога да се разбера изобщо. На глава не се излиза и само караници се получаваха. Сега приятелят ми е дева и нямам никакви оплаквания, пасват си зодиите много добре.

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Аз съм бил с всички зодии жени. Моята е Близнаци.
    Най-добре се получава с Овен, Водолей, Близнаци, Везни и Лъв. Но всичко е относително. Има си някакво значение зодията все пак. Близнаци с Близнаци е много трудно, но пък е и много готино. Аз и други зодии освен моята вече не поглеждам! А ако ще и Мис Свят да е. Просто си имам такива възгледи! Жена Близнаци = Харем!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Бааго везните никъде ги няма

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Бааго везните никъде ги няма
    Жените Везни са много яки... не знаят думата НЕ

Аз съм рак и не мога да понасям близнаци... Най-много с водолей се разбирам.Хората от тази зодия са ми най-симпатични.Рак също горе-долу.Всъщност като се замисля никой,който познавам не може да понася близнаци

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Аз съм скорпион. Много се разбирам със раци, лъвове и стрелци. Със овни, на никъде. Най - добрата ми приятелка е рак. Много, ама много доверие й имам. Най - добрия ми приятел, другата ми най - добра приятелка и мойто момче са лъвове. Доверие и разбиратество на макс. Тати е лъв.. много се разбираме. Със всички се посдърпваме ама без т'ва не може. Имам и две приятелки - стрелци. Разбираме се.
    И така.

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от GD95
    Аз съм рак и не мога да понасям близнаци... Най-много с водолей се разбирам.Хората от тази зодия са ми най-симпатични.Рак също горе-долу.Всъщност като се замисля никой,който познавам не може да понася близнаци
    Ама жените рак са много дащни в леглото... аз така се разбирам само с раци. А делово са най-добрите бизнеспартньори. И с риск да обидя скорпионите! Стават само за работници и скандали. За връзки зле, за секс отлични! И до там!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MeGGiTy
    Аз съм овен и от опит (даже два опита) с момчета овен не мога да се разбера изобщо. На глава не се излиза и само караници се получаваха. Сега приятелят ми е дева и нямам никакви оплаквания, пасват си зодиите много добре.
    Аз я напражи тази грешка откъм другата страна - аз съм овен и излизахме с едно момиче също овен - караници, раздяли и събирания през ден ^^ Но пък после 2-3 дена нямаме насищане един на друг и след това ай пак на кълбо. Инати ко да ни праиш ^^
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си