- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разцепил/разчекнал
Слушал съм доста разговори между момичета на тези теми,как едната я разцепили,друга я разчекнали?Какво е точното значение на тази думички...все пак момичетата си бяха здрави и прави.И как например може да казва някой "На тая и пръснах гъза","Скъсах я от секс"...и др.Е момичета и момчета вие сте..
Еми моята сестра й "пръскат гъзъ" всека вечер по дискотеките! Нормално е! Сите са курви, не останаха срамежливи чаровни момиченца с романтични и семпли фантазии. Днешните девойке прекарват деня по козметичните салони, а нощите в кенефите на дискотеките с кур в ръка! Нормално е да им цепят дупетата от секс. Лошото е, че това им харесва!Първоначално написано от KLI_ENT
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
eeee az sum si sramejliva kolko sum 4arovna neznam i si imam romanti4nite fantaziiПървоначално написано от Love_Boy
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Ти си вид застрашен от изчезване. Романтичното и скромно момиче, което се облича семпло, и има големи красиви очи е моят идеал за жена! Ако отговаряш на него моля прати ми private mesagge с телефон и адрес!Първоначално написано от g1rl4eto_
![]()
vij za oblichaneto ne se obli4am mnogo semplo,no ne e i kato poslednata propadnala kurva(prosto durja na vunshniq si vid)
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
^^^Хаха... Love_Boy
Ето,виждаш ли,че не е хубаво да слагаш всички под общ знаменател.Във тоя форум има много такива момичета като "твоят идеал за жена".![]()
По темата:Ами според мен просто се правят на важни.Както обикновенно казвам-един уважващ себе си човек,било то момиче или момче,не би говорил как "са му пръснали гъза от секс"...Просто е тъпо,но мачовците обичат да се самоизтъкват.[/b]
+1Първоначално написано от g1rl4eto_
![]()
vseki gleda da izpukva i da se hvali qvno ne razbirat kolko sa smeshni otstraniПървоначално написано от SuNsEt
Тревата на съседа винаги е по-зелена.Първоначално написано от g1rl4eto_
![]()
Жена му е по-гиздава...Първоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
ne e vqrno moita si e extra,na suseda e pojultqla..
![]()
![]()
:P
Твоята бих казъл че е черна, гъста, влажна, мокра, подстригвана, обръсвана.....Първоначално написано от g1rl4eto_
podstrigvana li...?
Предполагам. Не е ли?Първоначално написано от g1rl4eto_
ne i otkade puk cherna![]()
Да,доста е интересно да следя какво си пишете,защото ми е много смешно в момента.Но няма ли да е по-добре да спрете с флууда и да си пишете на ЛС?![]()
Ами може би...иксаме да кажем ,че сме скапани от секс/бил е доста и по-бурен/.А това за жаргони които всеки използва и имат най-вече преносно значение.Аз също мога да кажа ,че доста пъти са ме разчеквали от секс и са ми пръсвали задника.Но определено не може да се търси конкретен смисъл в един жаргон.
пръсвали задникаПървоначално написано от margo_93
имаш предвид са те ебали в гъза![]()
It`s Like This
100% се е насирала! Ако каже, че не е лъже.Първоначално написано от JIVOTNOTO
Ох, само да ми падне! Тая снимка дедо я е качила е достатъчна за да ме "настрои"!Първоначално написано от JIVOTNOTO
Първоначално написано от JIVOTNOTO
Е добре де насирала съм се няколко пъти....![]()
![]()
Не успявах да стискам колкото и да се мъчех...Ама то е нормално да се случи...
А момчето какво каза като му оцапа хуя с лайна?Първоначално написано от margo_93
О не уцапа ми хуя с лайна кво може да й каже е лек кат незнае как се праиПървоначално написано от Love_Boy
![]()
It`s Like This
toi si e vinoven...