.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 171

Hybrid View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Толкова ли те засегна факта, че крайно различни по същност хора, като мен и двамата свидетели, се отвратиха от непрекъснатите ти шит-постове? Толкова ли те напира злобата отвътре, та трябва да продължиш да сереш простотиите си, вече 4 безсмислени поста? С нпп нямаме много общо, не споделям идеите им за света, бог и човека, но ето че двуличието и фалша прозира и за тях.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Толкова ли те засегна факта, че крайно различни по същност хора, като мен и двамата свидетели, се отвратиха от непрекъснатите ти шит-постове? Толкова ли те напира злобата отвътре,
    Ми да, що, колкото ме засяга когато например по телевизията гледам някое интересно предаване и изведнъж на паузата пуснат неочаквано някаква чалга песен, толкова ме засяга и факта, който споменаваш.

Всъщност по тези четири безсмислени поста, виждам, че не знайно как от тяхното безсмислие и шит, стигаш до извода, за моето засягане.

Но както и да е, извънбариерната ти уникалност продължава да ме учудва.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Всъщност по тези четири безсмислени поста, виждам, че не знайно как от тяхното безсмислие и шит, стигаш до извода, за моето засягане.
    Значи, на базата на собствените си постове правиш изводи за мен? Точно колко малоумен си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си