много пъти сме ти казвали да дадеш поне едни цитати на нашите думи когато се позоваваш на предишни наши постове, защото си склонен да преиначаваш и да си съчиняваш точно каквото ти скимне, приписвайки го на нас, както си направил и в този случай, по-правилният въпрос по-скоро би бил кога не съм бил гонен, и кой не ме е гонил все още (разбира се като говорим за онези от сатанинското царство)?!, защото това беше дори всеки ден за последните над 10 години, случаят с онези магьосници беше след разговор с непозната жена, която ме чу когато веднъж свидетелствувах Словото на истинския Бог, и ме заговори като ми обясни, че някакви демони са и въздействали (негативно) и са я вдигали на метри от леглото в левитация докато спи, и че чрез вяра в Исус се е отървала от тяхното влияние, още същата вечер когато си легнах в съня си видях някакви типове на около 40-50 години с коси вързани на опашки и черни кожени дрехи, обърнати към мен, тогава понечих да се събудя, но усетих голям натиск, и когато се събудих, усетих, че паднах върху леглото, и, понеже то беше с пружина и дюшек, тялото ми силно се залуля върху него - оказа се, че покрай нея ми се бяха лепнали (и) на мен (не казвам, че по нейна вина, защото те са шпионирали по окултен път), ето линк към онзи пост:
http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post10462035
казваш "вакханалия", но по-скоро ти се видя, че се опияняваш и си опиянен с виното на приятелството със света докато гуляйстваше интелектуално из форума, кога съм отричал кръста?!