.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 171

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    какво се е случило, дай пример.
    кой може да гони такъв "истински светия" като тебе, мисля че си въобразяваш.
    Какво стана с ония трансцедентални магьосници, които те гонеха и те издигаха от леглото докато лежиш на него, още ли те преследват, ако изобщо вече си спомняш какви си ги говорил.

за какъв кръст си гонен, та нали лъжливата ти вакханалия подобна на езическо-кришнаистка гавра над словото, вместо на свидетелство не признаваше "кръста".
    много пъти сме ти казвали да дадеш поне едни цитати на нашите думи когато се позоваваш на предишни наши постове, защото си склонен да преиначаваш и да си съчиняваш точно каквото ти скимне, приписвайки го на нас, както си направил и в този случай, по-правилният въпрос по-скоро би бил кога не съм бил гонен, и кой не ме е гонил все още (разбира се като говорим за онези от сатанинското царство)?!, защото това беше дори всеки ден за последните над 10 години, случаят с онези магьосници беше след разговор с непозната жена, която ме чу когато веднъж свидетелствувах Словото на истинския Бог, и ме заговори като ми обясни, че някакви демони са и въздействали (негативно) и са я вдигали на метри от леглото в левитация докато спи, и че чрез вяра в Исус се е отървала от тяхното влияние, още същата вечер когато си легнах в съня си видях някакви типове на около 40-50 години с коси вързани на опашки и черни кожени дрехи, обърнати към мен, тогава понечих да се събудя, но усетих голям натиск, и когато се събудих, усетих, че паднах върху леглото, и, понеже то беше с пружина и дюшек, тялото ми силно се залуля върху него - оказа се, че покрай нея ми се бяха лепнали (и) на мен (не казвам, че по нейна вина, защото те са шпионирали по окултен път), ето линк към онзи пост: http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post10462035

казваш "вакханалия", но по-скоро ти се видя, че се опияняваш и си опиянен с виното на приятелството със света докато гуляйстваше интелектуално из форума, кога съм отричал кръста?!
    Последно редактирано от npp : 05-10-2015 на 06:40

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    много пъти сме ти казвали да дадеш поне едни цитати на нашите думи когато се позоваваш на предишни наши постове, защото си склонен да преиначаваш и да си съчиняваш точно каквото ти скимне, приписвайки го на нас, както си направил и в този случай, по-правилният въпрос по-скоро би бил кога не съм бил гонен, и кой не ме е гонил все още (разбира се като говорим за онези от сатанинското царство)?!, защото това беше дори всеки ден за последните над 10 години, случаят с онези магьосници беше след разговор с непозната жена, която ме чу когато веднъж свидетелствувах Словото на истинския Бог, и ме заговори като ми обясни, че някакви демони са и въздействали (негативно) и са я вдигали на метри от леглото в левитация докато спи, и че чрез вяра в Исус се е отървала от тяхното влияние, още същата вечер когато си легнах в съня си видях някакви типове на около 40-50 години с коси вързани на опашки и черни кожени дрехи, обърнати към мен, тогава понечих да се събудя, но усетих голям натиск, и когато се събудих, усетих, че паднах върху леглото, и, понеже то беше с пружина и дюшек, тялото ми силно се залуля върху него - оказа се, че покрай нея ми се бяха лепнали (и) на мен (не казвам, че по нейна вина, защото те са шпионирали по окултен път), ето линк към онзи пост: http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post10462035

казваш "вакханалия", но по-скоро ти се видя, че се опияняваш и си опиянен с виното на приятелството със света докато гуляйстваше интелектуално из форума, кога съм отричал кръста?!
    И коя беше тази жена?

И кой си ти? Име и фамилия.

П.П. Шарлатанин.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    И коя беше тази жена?

И кой си ти? Име и фамилия.

П.П. Шарлатанин.
    защо се възмущаваш?!, не я познавам, само разговаряхме за няколко минути с нея

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    защо се възмущаваш?!, не я познавам, само разговаряхме за няколко минути с нея
    И вярваш на всичко, което ти казват непознати хора?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    И вярваш на всичко, което ти казват непознати хора?
    Бог ми дава (нужната) увереност за съответните неща, но това не означава, че вярвам на всеки човек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си