- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво е пост?
"Защото Трима са, Които свидетелствуват на небето: Отец, Слово и Светий Дух; и Тия Тримата са едно" (1 Иоан 5:7).
ПП: отделно, че и Светия Дух е изписан с главна буква като собствено име, а не като на дистанционно управление - твоя бог освен че спи, май и мързелив го раздава, ляга на дивана и си щрака дистанционното.
нпп, лъжесвидетелството ти не е ли кретеноидско, не го ли забелязваш сам.
Последно редактирано от defender : 05-12-2015 на 14:46
виждам, че отново търсиш нещо нередно или пропуск в свидетелството ни за да можеш да ме уловиш в издънка, но не ти ли е направило впечатление, че Св. Дух е изобразяван като гълъб, който слиза от "небето"(Матей 3:16, Марк 1:10, Лука 3:22, Йоан 1:32)?!, на какво мислиш са символ разперените криле на гълъба?!, или (казано по друг начин) според теб фактът, че приличат на две разтворени длани, които слизат(се спускат/подават) от "небето" случаен ли е?!, Св. Дух е съгласен, не само защото Синът е напълно съгласен с Отца, както и Отец със Сина, но също и защото всеки един от Техните небесни Св. Ангели и Светии е съгласен с Тях, както и Те с тях, понеже както вече казахме Св. Дух е представляван и от множество небесни Св. Ангели и Светии (и въобще от Св. славни същества), поради което и гласът на Св. Дух обикновено е представян като глас от много "води"(Откр. 5:11, 14:2, 19:6), защото "водите" са многото онези Св. славни същества, така че, според както вече и бе представено дотук, трудно е да се обясни какво точно е Св. Дух по начина, по който ти и други фарисеизирани сектанти очаквате да ви бъде обяснено, защото Бог е любов, а вие пак очаквате да получите знания, при все че вече сте получили с хиляди пъти повече от всички истински Светии взети заедно, обаче пак си продължавате да очаквате още знания, все едно се подготвяте за участие в светски конкурс мистър и мис вселенско многознайство/всезнайство, а не за да служите на истинския Господ Бог, ако ме питаш дали съм се разтреперил от твоите старшинки страшникови надувки, мога само да отговоря, че като си дръпна косъма на дясната буза на задника, ми премигва лявото око- първо се научете да вярвате правилно в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог и тогава като се научите да разбирате Неговата истина отидете да учите и други(те), та кой казваш е лъжесвидетел?!
Последно редактирано от npp : 05-12-2015 на 17:27