- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една приятелка май е бременна.. ХЕЛП?!
Да си мислила когато му е било времето. За хапчета е късно, приготви си 400-500 лева за аборт или измисли име.
Don't tell me what I can or can't do !
Тест за бременнст може да се направи на 1вия ден от закъснявамето на цикълауспех
![]()
Първоначално написано от Boyd
аборт в бългатия е 200 лв ако е законен !
уфааа аре споко то дори да ти дойде пак може да си бременна...
ама едвали на 15 нищо че имаш цикъл вероятноста да се забременее не е много голяма
+ тва от течността преди спермата не се забременява щот нашенците вече са измрели...
а за хапчетата ... те не се пият повече от 1 макс 2 пъти годишно ако искаш някога да имаш деца!![]()
пс DUREX![]()
Тъпак едвали е бременна .... за кво пускаш УстУумни мнения... дет не са верни!Първоначално написано от Boyd
ae stiga ste se gavrili s momi4eto mila nadali si bremenna na na6ata vazrast vse o6te ne ni e napalno redoven cikala na men redovno mi zakasnqva s po 1-2 sedmici tai 4e vsi4ko e ok spokoino
Как смяташ да кръстиш бебето![]()
![]()
Споко не си бременна първите две години е нормално да имаш нередовен цикъл. Ти да нямаш гхрафик кога ще ти дойде![]()
Как ще го кръстиш.Искам аз да съм КРЪСТНИКЪТ ако може
.Малее предсатявям си физиономията на продавачката.Пристига няква 14 - 15 годишна и и вика искам един тест за бременност
.То вече е нормално ама .... продавачките не са свикнали.
Споко да не ти пукаИ аз преди време се притеснявах да вляза в магазина за хранителни добавки, но всичко мина добре
ПС:Мобе да се напоравиш на ударена
Ти-искам тест за бременност
Продавачката-Защо ти е, не си ли много малка?
Ти-имам съмнния че си бременна
Продавачката-И защо имаш такива съмнения
Ти-Ами вчера ходих в обществена тоалетна
Продавачката-И какво прави там?
Ти-Еми пиках, ко да прая, да сера ли![]()
отрицателен е![]()
brao!![]()
ne moje da ti se gadi 6tot si bremenna.. tva se polu4ava 3 mesec kogato ploda po4ne da pritiska organite tia ina4e si napravi test za da si po-spokoina
![]()
Bravo momi4e spasena si :P
Съдбата ти е написана във водата,между дъждовни капки и скрити сълзи.
да ви знам в пиклите глупави..
Smile! It's the second best thing you can do with your lips