.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Град
    Terra incognita!
    ->И според мен прическата не е емовска,а и в крайна сметна какво ти пука как ще я определят някои,при положение че не са толкова компетентни....
    ->Значи няма как да бъдеш сигурна дали ще ти отива или не,ако не ти направят профил как би изглеждала с еди каква си коса и прочие,и пак не е мн сигурно...
    ->Аз лично също някога бях с мн дълга коса и то доста дълго време,реших се,махнах я,защото си харесах др прическа до раменете,направих го.След няколко години пак исках по-сериозна промяна,впечатлих се от др и се подстригах доста късо,с щръкнали връхчета и прочие,после мн намалих обема отгоре..какви ли не новости.Просто решаваш и го правиш!Това е коса и расте,каквото и да стане,ще бъдеш различна,някак обновена за известно време...На мен това експериментиране ми допада(но не винаги има мн време за него,жалко).
    ->А и в началото,след подстригването,не бива да се отчайваш,ако не застава винаги както трябва и искаш,това е нормално,все пак на косата й е нужно време да свикне с новата форма и начин на изглеждане,третиране с гел,вакса,лак за коса и прочие....
    ->Колкото до прическата,не е зле,но някак явно някои от бг чалга певици са решили да добият малко "стайл"(не че им се получава) и случайно видях някъде една с подобна като тази прическа,но леко по-дълга...Сега може и да са мн различни,но просто бг певицата ми заприлиа на г-жа Бекъм,та чак ми стана неприятно...сори,че се отклоних от темата..
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Los Angeles
    Хихиххи ами и аз имах като воя проблем искам прическа като на Риана ма ме е страх да се подстрижа и сега за 15 - септември ще се пробвам иначе не не ми прелича на емо :P :P :P :P :P
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Black_Element ти си била видиско копеле,бе

А за прическата...писна ми да я гледам навсякъде обаче като ти харесва режи,кво ти пука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си