- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-слушаният стил??
Аз обичам поп,рок,R&b..доста всъщност![]()
В България до 20 примерно..младите хора..
4algi4kAa
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
А? Голяма преднина за хард рока и хеви метъла.Изненадващо
![]()
![]()
Ужас.. как може да са в един отговор --> 'Pop-Rock,Пънк'
Това, защото не се научихте,че аврил и грийн дей не са пънк![]()
ма аз какво говоря като в началото на историята си и яз бях най-тру пънкарката, която слуша аврил![]()
Madness is genius.
може да се е имало предвид, поп-рок и поп-пънк, ахах..
--->> поп,чалга,комерс
хъхъ..
тъпа анкета!
стиловете не са подредени както трябва!!
извинявай като казваш метъл нямаш ли предвид абсолютно всички стилове метъл?
и да слагаш на едно място поп-рок и пънк е пълна глупост!
Добре де, само с тъпия house ли се изчерпва електронната музика?
супер тъпа анкета, бате...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Що просто не направите един общ стил рок,който си включва и пънк и метъл и т.н.И няма поп стил?А къщата не е най-общо май за електронна музика.Някой беше казал,че Аврил и грийн дей не са пънк,което не е вярно-Аврил свири и пънк , грийн дей също.Дори и някои песни да са им по към поп-рок звучене,те си имат и типичното за пънка темпо.Факт е и че хората на възраст между 30 и 60 години слушат в по-голяма степен рок музика,така че и тази забележка беше науместна.
^ Ирония, нали? [-o<Първоначално написано от retwerts
.. защото наитина звучи забавно.. аврилчето и грийн дей носели типичното пънк звучене![]()
Madness is genius.
За какво да се занимавам с "експерти".Прочети някъде из интернет да видиш какъв е стила на бандите!За Аврил най-често се среща поп,поп-рок,пънк-рок,поп-пънк и т.н.За Грийн дей е същотот.Първоначално написано от lam's
^^То в интернет се пишат какви ли не глупости.
П.П.О , да Аврил е голяма пънкарка![]()
![]()
Дечица, хванете определението за пънк стил в музиката!Green day и Offspring се водят за емблеми на пънк музиката,макар че offspring в много песни дори залитат към хеви метъл,а Green Day към поп.Пънкът има много отличителна черта и това е темпото,дори и да не вярвате на интернет,бързото темпо е характерно преди всичко за пънк музиката,а и Аврил има много песни(макар че не я слушам много) с такова пънк темпо.Вие да не асоцирате пънка с прическа или стил,това е отделно,говорим за музика!
Недей, че ще ме разревешПървоначално написано от retwerts
![]()
Ти, ако вярваш на Уикипедията да те учи какво е пънк, няма смисъл да говориме![]()
Madness is genius.
Еми добре,тогава хвани класацията на rolling stone за 50 най-добри пънк албума да видиш кой е на второ място.Знам ,че разбирате повече от музикалните експерти,които са писали тези статии,но какво да се направи.Първоначално написано от lam's
Ахаа..готово :ь
http://www.youtube.com/watch?v=h7IrMqCWzCw
Enjoy![]()
Madness is genius.
Значи аз ти давам примери със статии и класации на музикални експерти,а ти ми даваш някакво клипче на фен?!Хора,научете се да се аргументирате с истински доводи!Първоначално написано от lam's
Абе палячо..Офспринг и Грийн Дей еблеми на пънка?!![]()
![]()
![]()
Когато чуеш поне една истинска пънк група ще почнеш да се обаждаш
Иначе най-слушан от мен е ой!
London Tipton
Ти пънка за изключителен стил ли го смяташ?Не е случаен факта,че повечето хора определят пънк бандите като най-бездарните музиканти.Казах ви,вземете прочетете,а не само да пишете и плямпате.Музиката се развива и в днешно време повечето групи смесват стиловете,но много хора са като кон с капаци,не могат да разберат,че в момента почти няма такива групи,които да са чист пънк или "истински" пънк или рок и т.н.Затова се намесват понятия като нео или алтернатив и т.н.,защото и на специалистите е трудно да определят стила.Грий дей ми е много чудно ,ако не са пънк банда каква са?Добре, не са най-чистия пънк ,но са поп-пънк и пак имат пънк елементи,а това че заедно с офспринг се водят ,че са спомогнали много за популяризирането на пънка е факт.Първоначално написано от Your Nightmare
И като искате да спорите с някой,изказвания като "ти нищо не разбираш" или "слушай малко "истински" пънк" не са адекватни .Хората трябва да се аргументират с факти,с теория,с примери,със смислени изказвания ,а не да ми пускат високомерни коментари или да ми дават линкове към клипчета на фенове.А вече сигурно станаха 5 поста ,в които вие не защитавате мнението си по никакъв начин!Спорът тук е безмислен,спори се с човек,който има да ти предостави някакви факти,а не просто да упорства на мнението си и да не зачита чуждото!
Не веднъж са казвали,че понятие,като "поп-пънк" не може да съществува.Не ми се обяснява отново защо,ако разбираше от пънк музика щеше да се досетиш.
"Днес групите смесвали стиловете,нямало чист пънк",еми смесването им не се получава.Само едни лайна.
Хайде слушай си там Грийн Дей,Офспринг,Фолл Аут Бой,и там другите шитни..
Тази тема много пъти е коментирана.
London Tipton
Аз не слушам особено тези групи,защото това не ми е любимия стил.А това е поредният ти пост ,в който не казваш в общи линии абсолютно нищо.Този спор е абсолютно безмислен,казах го,вие сте хора,които по-скоро си плямпат по форуми,отколкото да седнат и да прочетат малко по-сериозни мнения.Това,че пишеш някакви твои теории за музиката,не те прави компетентна/компетентен,освен ако не си музикант.Аз също си съставям свое мнение за музиката,но то е въз основна на това,което съм чел ,но не във форумчета,в мнения на истински музиканти.Първоначално написано от Your Nightmare
Спомням си едно интервю на Кърт Кобейн,в което го питат какъв точно стил свирят Нирвана и той казва,че се опитва да прави нещо като Поп-пънк,рок,гръндж и неща от този сорт.Тоест се опитва да смесва стилове,основното звучене си остава гръндж,но не и във всички песни.Тези определения на стила на групите са въз основа на основното им звучене,но ако се направи по-подробна дисекция на творчеството на групите,ще се открият елементи и на много други стилове.В този ред на мисли,Офспринг до средата на 90-те правиха основно пънк ,в някои песни и с хард рок ,даже близко до хеви метъл елементи.В последствие намесиха и много по-комерсиален стил,много често граничещ и с поп.Но основата им си остава пънка.
Dance, House, Trance!
DJ Tiesto![]()