- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с бащата на гаджето ми
Imam problem s ba6tata na gadjeto mi!Ba6tata na momi4eto s koeto hodq ni sledi...Znae mi imeto,kude hodim i kvo pravim vseki dentq go popita vednuj dali ni sledi i toi i otgovoril 4e trqa da se oglejda vnimatelno
zapla6va q 4e 6te q nakaje da ne izliza
nqkoi imal li e podoben problem?
i dali moga da se namesq po nqkakuv na4in?
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Оха тва е мн гадно..кажи на приятелката си да поговори с него
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
da opredeleno e koftitq e v depresiq...posledniq put kogato e govorila s nego se e razplakala ot nervi :/ ne se polu4ava
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Хмм, тогава да говори с майка си, пък тя ще оправи нещата,предполагам..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Поговорете и двамата с него. Обяснете му, че не правите нищо нередно.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Баща ми е същия като на приятелката тивсеки ден ми повтаряше че ще сложи камери и ме следи да види кво правя,постоянно ми мрънка че съм на компа или че излизам с някой,бърка ми се в живота,за една цигара ме преби защото исках да пробвам какво толкова ги пушат тия цигари,за едни шалвари които носех ме би,а после ме пита защо не го обичам защо не се интересувам от нещо,защо защо защо..защо не го търся като е в друга държава..ама тя мама ся е с него и не им пука за мен..е към темата,
ако родителите на твоята приятелка са такива ще имате много проблеми..най-добре се дръж добре с баща й,и не го отбягвай даже напротив..
Да поговори и с майка си по този въпрос..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
да говори с майка си
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Вероятно си пази момичето... И вероятно прекалява доста...
Raise your fist!
![]()
![]()
Лелее а аз си мислих че наште са побъркани
![]()
![]()
Най-добре отидете двамата с приятелката ти и поговорете с баща и
Успех
дано ви разбере и престане с тва следене
![]()