- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Звезден кът
Zdraveyite,mackitemata e predimno za momi4eta,no moje i mom4eta da se vklu4at
![]()
taka vidqh tazi temi4ka v edin forum,dokato se roveh iz neta i mnogo se haresva6e,dano q haresate.
![]()
Taka,iskam da Vi popitam dali vie sledvate primera na nqkoq izvetsna li4nost,na koq bihte iskali da prili4ate,ili kakvo bihte iskali da imate na nqkoq znamenitost,dori i da e 4anti4kata i,pi6ete. Temata e kato cqlo za tova na koi bihme izkali da prili4ame,a ako prili4ate na nqkogo pi6ete sa6to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vie ste
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
преди исках цвета на косата ми да е като този на Линди Лоън,но така и не се боядисах такъв цвят,тъй като фризъорката ми каза,че кожата ми е много по-тъмно от нейната и нямало да седи добре![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
аз пък искам да приличам на аврил лавин, защото е мн сладка и непокорна.....харесва ми стилът и, какт0 и 0чите и , но най-много ми харесват вампирските и зъбчета, коит0 изглеждат мн як0:P
И к'Ф0 къТу Е кУхЬ, нЪлИ тИ дУхЪ !!!
Никога не съм искала да приличам на някоя известна личност, нито пък да имам нещо нейно. И аз не зная защо.![]()
Az na Eva Longoria,i stil..vsi4ko![]()
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
и аз искам на ева лонгориа. или на рейчъл билсънПървоначално написано от NeJnO_UhAniE
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ми...като малка може да съм искала да подражавам на някой,но сега не... предпочитам да си имам собствен стиле да възхищавам се на много хора,я за кариера,я за фигура или нещо такова,но чак да приличам на тях не...
![]()
като малка много исках да приличам на агент Скъли и си подстригах късо косата и я боядисах![]()
а сега май на никого не искам да приличам
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Аз пък искам да имам чара на Хилъри ДъфСпоред мен е доста готина, но АЗ СТИЛ СИ ИМАМ
Иска ми се да имам нейната чаровна усмивка и готиния поглед... абе чара й искам!
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Момичето на кое искам да приличам не е известна личност, обикновен човек , за сметка на това е невероятно красива .. Ще я оставя в тайна
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Може би на Рейчъл Билсън.. И косата и тялото на Ева Лонгория...също и цвета на кожата
ami na men naposledak mn hora mi kazvat,4e prili4am na salma hayek i na penelope kruz,dori i na andjelina jolie.taka,4e mai 6te zapo4vam da se staraq da sam kato tqh
men mn e kefqt Rachel Bilson , Eva Longoria i Nicole Scherzinger iskam da prili4am na tqh . fr-tata mi kazvat 4e prili4am na tqhtaka 4e 6te se opitvam da gi podrajavam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mn me kefqt i trite
![]()
![]()
![]()
![]()
Janet Jackson
Michael Jackson
Първоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
anjelina jolie e neveroqtna,kak taka se starae6 da si kato tqh macka,4e ne6to ne razbrah,drehi,pri4eska,grim ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami i az nz,vsa6tnost az ne se staraq da sam kato tqh,no mn hora mi kazvat,4e si prili4ame dosta.i az si pomislih,4e trqa da se postaraq da sam kato tqhПървоначално написано от NeJnO_UhAniE
demek stil na obli4ane i taka na tatak,kato cqlostna viziq
![]()
Винаги съм искала да приличам на Хилари Дъф. Това момиче е адски чаровно. Много ми харесва, супер сладка е![]()
Nicole Scherzinger mi haresva mnogo,no ne podrajvam na nikoi haresvam se takava kakvato sum![]()
![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Още от малка идола ми е Кристина АгилераА напоследък получавам едни подхвърляния от доста хора , че приличам на нея и сегааа ..
![]()
За козметични неща искам да имам прическа,като на Дженифър Лав Хюит(на вълни с бретон на една страна),иначе искам да имам мъжа на Сузане Гор.![]()
![]()
![]()