- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Начини за изпускане на напрежението
Преди малко супер много се вбесих, изпуших една цигара и не ми мина и реших за стария начин с мокрене на минувачи. Пълнене на торбички с вода и хвърляне през терасата... (Все пак горещо е, хората имат нужда от охлаждане). Окъпах сума лапета.
Голям смях падна. Поне ми мина яда. Вие как разпускате и пробвали ли сте тоя начин с торбичките, пълни с вода.
![]()
Преди години по рождените дни сме го правили, да.![]()
От нас особено колко вода се е ляла.. :Д
What you give is what you get!
пробвай със секс. натрупаната отрицателна енергия се превръща в положителна много бързо.![]()
алелуя.
Не бих казала, че идеята е добра. Ако се чукам и съм побесняла, смятай, че ще причиня сериозен демидж на партньора си..Първоначално написано от i'm so excited!
Иначе в такива моменти трябва да остана сама, да изпуша кутия цигари и всичко си идва на мястото, а ако времето е хубаво - карам колело.
Нищо не е в състояние да ме отпусне така, както колелото.
Собственост на Canis_Dirus
Абееее...аз нямам против, честно казано.Първоначално написано от _Cuddly_
Яко е.
)
Иначе - музиката понякога много успокоява. Или ти подсилва яростта и тя изтлява. Понякога, преди, рисувах някакви си драсканици, тотално несвързани неща, и ми поминаваше. Иии - физически дейности също разпускат в такъв случай :0
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хахах, дали?Първоначално написано от ScionOfStorm
Едва ли, ако си набия мъжа, ще иска пак да ме види.![]()
Собственост на Canis_Dirus
уфф не мога да хвърлям торбички .. живея в къща![]()
Е, не някакво млатене, просто по...страстно да е, де да знам. Моето девойче принципно си е доста пламенно, пък като е ядосана става още по-голям пламък. Как и да е де, стават по-лични нещата за форумПървоначално написано от _Cuddly_
. Ама сексът разпуска според мен при такава ситуация също.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Или се надрусайПървоначално написано от Psychopath*
Или пребий някой
Не ни търсете,ние ще ви намерим.......
Prydni!![]()
Izpuskash sqkakvo naprejenie kakto psihi4eki taka i fizi4eski
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Продължаваш да нарушаваш правилата!Първоначално написано от exploitedteen
Не ни търсете,ние ще ви намерим.......
Той е безсмъртен. [-o<Първоначално написано от Orlandovci SS
![]()