- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Тема за поетичен конкурс + АНКЕТА
Трябва да има баланс в системата.Аз пък съм ПротивПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ЕххБраво, хубави нещица сте си заформили тука
Ама искам и аз да се набутам и да участвам...
Даже искам да предложа още една тематика, която може и да не се хареса много много, но ще се различава до някъде със сегашните
Тематиката е "Усмихнати спомени" или нещо от сорта на "Когато бяхме..."
Мисля, че тези тематики могат да подтикнат участниците да напишат нещо за това, което са преживели, за спомените си (дори когато са били деца) или за нещо, което е променило живота им завинаги.
Надявам се Ви харесват и ще се надявам поне една от двечките да бъде избрана :P
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Аз също съм за светът вътре в мен..
И имам един въпрос..Стихотворения ли ще трябва да пишем?
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
^ "поетичен конкурс" на какви мисли те навежда..duh?
Аз съм за "есенна елегия"
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
Разказ!Първоначално написано от ЛаСт!К
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Разказ казваш ти,ама май си е стихотворение.Първоначално написано от ANTIHUMAN
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Имам едно предложение..защо всеки не си избере една от дадените теми и така?
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Защото е интересно да се види как различните хора интерпретират една и съща тема.Първоначално написано от ЛаСт!К
![]()
о0к![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
ИхааааПуснали сте и моята идейка
Супер
Аз вече започнах със стихчетата и съм се запасила за всяка тема........
За да не съм изненадана после
![]()
АааааИмам още едно въпросче
Значи, аааа кога ще се спре анкетата и ще се реши коя да бъде темичката :P И стиховете които ние пишем на твоя e-mail ли трябва да ги пращаме или на ЛС?
![]()
Както ви е по-удобно.
Ще изчакаме още малко да се съберат повече гласове по темите и ще ви дам контакти. Всеки ще праща, където си хареса. Само че като ви публикувам произведенията ще са без име, докато не бъде избрано стихотворението - победител.![]()
Ахам, ясно значиПървоначално написано от Barbie
Ааааа сега т'ва по-нахално ще прозвучи ама..... някаква награда илииии нещо подобно ще има ли....?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще е готино, ако има ранг "поет на форума" до спечелването на следващия конкурс от някой друг :]Първоначално написано от stefity
хъхъ..
^ това ми се въртеше и на мен - ранг Поетът или нещо такова.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Щом е стихотворение мене не ме бройте!Първоначално написано от ЛаСт!К
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Дайте някакъв краен отрязък от време, до който да може да се гласува, че така...
Примерно до неделя вечерта, или нещо такова. И после започва същинската част.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Добрем - до неделя вечер. После ще има примерно 2 седмици срок за изпращане на самите стихотворения. (2 седмици устройват ли ви?)
Ми другите да кажат. Аз така или иначе вече съм писал по повечето теми за тея там...6-7 дни, откакто е замислена цялата работа.
От седмица до две, най-подходящо е според мен.
Дам, на мен 2 седмици ми се струва напълно достатъчно, но ми се струва, че анкетката може да се увеличи с 1-2 дена, защото може да се промени нещо... все пак, резултатите ми се струват близки.Първоначално написано от ScionOfStorm
като гледам едва ли някоя ще достигне 9те гласа на водещата в момента.
аз така или иначе съм написал каквото трябва, хах, и колкото и време дадете мен не ме притеснява :]
хъхъ..
май че темата вече е ясна![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Да, Светът си води убедително.
Close teh votes or...?
Такааам...днес е първи септември.
Темата е "Светът вътре в мен"
До 10 септември всички желаещи да участват моля да ми пратят на лично съобщение или на и-мейл творбите си. Допуска се едно стихотворение от всеки участник.![]()
Въпроси или предложения?
bkitzevska@yahoo.com
Аз гласувах за "Светът вътре в мен", защото смятам, че стиховете показват точно това - нашият фантастичен, вътрешен свят.![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....